Mesaj krizi...

son durum ne oldu acaba ben çatlıyorum ...sırnaşık şey
hiç görüşme konuşma vs oldumu ki yahu :uhm:

simdi sen kizimi suclu cikardin anlamadim??CADIARZU

kesinlikle katılıyorum.. telefon karıştırılmasından nefret ederim.. bazen benim telefonumu eline alıp bakardı nişanlım kıyamet kopartırdım.. o an o telefonu parçalasam daha makbul geliyor bana..

ama ben dürüstlüğümden feragat etmeyeceğim için böyle düşünüyorum ve bu hareketin içinde kuşku varmış gibi geldiğinden tepki gösteriyorum, yakıştıramıyorum..

yalnız olayın kahramanı olan beye herşey müstehak.. böyle bir adamla da yaşanılmaz canım.. sürekli takip edilesi tiplerden uzak durmanı tavsiye ederim.. stress yaratır sürekli böyle insana.. klava:

http://[url=http://www.resimbank.org/share-2610_4A9E2C31.html]
[/URL]
[/url][/IMG]

daha olgun ve ne istediğini bilmeyen erkek daha çok kıza gönül kaptırır gibi
tlf no verir gerek yok sürekli sinirlenmeye

kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

vereliniortak

bence isabet olmuş böyle yalancı biriyle ayrılmanız...a.s yüzünüze karşı bile yalan söleyebilmiş..:mymeka:
hiç üzmeyin kendinizi..:1hug: o kaybetti..:1closedeyes:

son durum ne oldu acaba ben çatlıyorum ...sırnaşık şey
hiç görüşme konuşma vs oldumu ki yahu :uhm:

canım günlerdir arıyor. açmıyorum meşgule veriyorum. bu sefer de msj atıyo. ben seni kendimden çok seviyorum, seni merak ettim. iyi misin., benden nefret edebilirsin. bana çok kızmış olabilirsin. ama sen benim gözyaşlarımı da gördün.. gibi birsürü mesajlar...

en sonunda aradığında açtım artık. yeter beni arama, bitti artık dedim. ağlamaklı bi şekilde nolur beni affet, o kız bana mesaj atmış olabilir, ama ben ona cvp yazmadım, ben onunla muhatap bile olmuyorum, zaten şu olaydan sonra yüzünü bile görmem fln dedi. ben de madem muhatap olmuyodun, neden ahmet e mehmet e değil de sana mesaj atıyo, demek ki o cesareti o kıza sen veriyosun dedim. hiçbişey diyemedi. ben günden güne eriyorum, çok kötüyüm fln dedi. "iş arkadaşın" sana destek olur, merak etme dedim. beni artık arama, ben yokum dedim, kapattım. ama hala da aramaya msj atmaya devam ediyo. yani son gelişmeler bunlar.

Beraber sigara içen elleri buruşasıcalar,birbirlerine bakan gözleri şaşı olasıcalar,dumanında öksüresicelerklava:
Bi paket sigara al,hediye paketi yapıp üstüne sigara sağlığa zararlıdır,özellikle ilişki sağlığını bozar yaz,ver ona..Bundan sonra köşebaşlarında iki sigara dumanına ziyan etmesin ilişkilerini..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alkisalkisalkis

o küçücük beyniyle ne işler karıştımış bee kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim çok yerinde bi dawranış canım.asla tawiz yok.
palawra palawra palawra inanmam sanaaaa,bu şarkıyı ona söyle hem dalganı geçmiş olursun,hem de o gıcık olur.bi taşta iki kuş :)

süpersin canım inşallah böyle devam edersin .. a.s bikere cevap yazmadım demesinin alemi ne anlamadım.zaten hergün yüzyüze bakıyolar yani sırnaşık şey başka bi konuda da söyledim,eğer gerçekten masumsa zaten ennn başında bak böyle biri var,şu durumdan mecbur kaldım ya da bu sebeple aynı ortamdaydık haberin olsun ama ben muhatap olmamaya çalışıyorum dese bari.ölmezler ya canım!olan olmuş,sen kötü bişekilde kendikendine öğrenmişsin herseferinde,sonra da ''ben cevap yazmıyodum ...''
masumsa bile yanlış bi davranış derdim yani,insanın sinirleri altüst olduktan-soğuduktan sonra savunma yapmanın ne anlamı varki! klava:

offf..yani tabiki iyi yapmışsın,yalan söylemiş,o kıza gereksiz bi samimiyet sağlamış vs vs... ama bekara karı boşaması kolay..biz ayrıl diyoruz ama eminim hala seviyosan aklında şüpheler vardır..bilmiyorum belki de ona iyi bi ders olmuş olabilir ? yani eğer seviyosan burnunu yeterince sürtüp,bi deneyebilirsin..:teselli:yaa ne biliym ben bi ilişki bitince çook üzülüyorum, başkasının da olsa mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…