Sende ona bir mesaj at ve şunu yaz...
DUMANSIZ HAVA SAHASI
SİGARAYA HAYIR :lepi:
Şimdi bol bol doya doya içsinlerr sigaralarını...
şakasına karıştırmak ne demek arkadaşım? CADIARZU bunu gizlice yapıp ardından buradan tepkialmamak için bunu yazmış olabilirmisin diye merak ettim? Çünkü sevgilin zaten o mesajları bildiği için telefonu vermezdi sana , ve zaten sorun yaratacağını düşünseydi silmiş olurdu..
herşeyin mantıklı biraçıklaması vardır. ve arkadaşın bunu belirtmesinin nedenide belli. sen bunu normal görebilirsin, sevgilinin telefonunu karıştırmayı, bence özel hayat müdahale olarak yorumlarım, belki başkasıda senin gibi yorumlar, bir başkasıda benim gibi. Arkadaş temkinli davranmış. Yetiştirilme tarzlarımız farklı, birinin telefonu çalarsa o kişi o an yoksa ya telefon o kişiye ulaştırılır, yada açılmaz, ardından telefon sahibine bildirilir bir arama olduğu.(cep telefonu için konuşuyorum) Herkesin doğrusu kendine :)
Bugün sevgilimle ayrıldık... Sadece içimi dökmek için yazıyorum. Zaten olan oldu artık. Durum şu... ış yerinde çalışan bir kız var. Daha önce telefonunda mesajlarını görmüştüm. "Sigara molası ne zaman veriyoruz?", "Bugün sigara içemiycek miyiz." gibi mesajlar. Ve deyim yerindeyse yaygarayı koparmıştım. O da bana söz verdi bir daha böyle bir şey olmayacak diye... Ve hatta telefon numarasını değiştirdi. Herşey güzel gidiyordu. Hatta ara sıra soruyodum telefon numaranı yine abuk sabuk tiplere vermiyosun di mi die. O da hayır tabii ki aşkım diyodu.Ta ki bugüne kadar...
Telefonunu onun yanında (dikkat edin gizli yapmıyorum) şakasına karıştırırken, iki tane mesaj gördüm. "Sigara ne zaman içiyoruz?" gibi mesajlardı yine. Ve o numarayı aradım. Ve tabii ki bir kız açtı telefonu... Ben de telefonu kapattım. Hani vermeyecektin telefon numaranı o kıza dedim. Resmen sinir krizi geçirdim.
Sonra o mesajları atanın kuzeni olduğunu söyledi. Ne kadar komik bir savunma di mi. Hala yalan söylüyor yani. Hani filmlerde kadın adamı suçüstü yakalar da adam "aşkım sandığın gibi değil." der ya. Aynen öyle bir savunma oldu.
Tabii sonunda itiraf etti, mesajları atanın o kız olduğunu. "Yine de seni hiçbir zaman aldatmadım" diyor hala. Ama ne fayda... Ayrıldık. Herhalde bir daha da kimseye güvenemem.
simdi sen kizimi suclu cikardin anlamadim??CADIARZU
kesinlikle katılıyorum.. telefon karıştırılmasından nefret ederim.. bazen benim telefonumu eline alıp bakardı nişanlım kıyamet kopartırdım.. o an o telefonu parçalasam daha makbul geliyor bana..
ama ben dürüstlüğümden feragat etmeyeceğim için böyle düşünüyorum ve bu hareketin içinde kuşku varmış gibi geldiğinden tepki gösteriyorum, yakıştıramıyorum..
yalnız olayın kahramanı olan beye herşey müstehak.. böyle bir adamla da yaşanılmaz canım.. sürekli takip edilesi tiplerden uzak durmanı tavsiye ederim.. stress yaratır sürekli böyle insana..klava:
son durum ne oldu acaba ben çatlıyorum ...sırnaşık şey
hiç görüşme konuşma vs oldumu ki yahu :uhm:
bence isabet olmuş böyle yalancı biriyle ayrılmanız...a.s yüzünüze karşı bile yalan söleyebilmiş..:mymeka:
hiç üzmeyin kendinizi..:1hug: o kaybetti..:1closedeyes:
Beraber sigara içen elleri buruşasıcalar,birbirlerine bakan gözleri şaşı olasıcalar,dumanında öksüresicelerklava:
Bi paket sigara al,hediye paketi yapıp üstüne sigara sağlığa zararlıdır,özellikle ilişki sağlığını bozar yaz,ver ona..Bundan sonra köşebaşlarında iki sigara dumanına ziyan etmesin ilişkilerini..
Beraber sigara içen elleri buruşasıcalar,birbirlerine bakan gözleri şaşı olasıcalar,dumanında öksüresicelerklava:
Bi paket sigara al,hediye paketi yapıp üstüne sigara sağlığa zararlıdır,özellikle ilişki sağlığını bozar yaz,ver ona..Bundan sonra köşebaşlarında iki sigara dumanına ziyan etmesin ilişkilerini..
canım günlerdir arıyor. açmıyorum meşgule veriyorum. bu sefer de msj atıyo. ben seni kendimden çok seviyorum, seni merak ettim. iyi misin., benden nefret edebilirsin. bana çok kızmış olabilirsin. ama sen benim gözyaşlarımı da gördün.. gibi birsürü mesajlar...
en sonunda aradığında açtım artık. yeter beni arama, bitti artık dedim. ağlamaklı bi şekilde nolur beni affet, o kız bana mesaj atmış olabilir, ama ben ona cvp yazmadım, ben onunla muhatap bile olmuyorum, zaten şu olaydan sonra yüzünü bile görmem fln dedi. ben de madem muhatap olmuyodun, neden ahmet e mehmet e değil de sana mesaj atıyo, demek ki o cesareti o kıza sen veriyosun dedim. hiçbişey diyemedi. ben günden güne eriyorum, çok kötüyüm fln dedi. "iş arkadaşın" sana destek olur, merak etme dedim. beni artık arama, ben yokum dedim, kapattım. ama hala da aramaya msj atmaya devam ediyo. yani son gelişmeler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?