- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Peki ben ne yapayım şimdi? Buna sinir olduğumu söylediğim halde ısrarla yaptı. Önce gönlümü aldı sonra gene yaptı. Ya birde anlamadığım bişey var. Bana mesaj attığında uykusunun olduğunu söyledi. Bana mesaj attıktan 2 dk sonra mesaj attım ve dalmışım aşkım dedi. Bir insan bu kadar kısa sürede dalabilir mi? Dalabilirse benmi hatalıyım? Hatalıysam sizce geri adım atayımmı?
yani mesajı geç yazdı diye ayrıldığınızı falan mı düşünüyosun?
bir ilişki bu kadar basit bitebilir mi?lmaz:
3 saattir de mesajlaşmayabilirsiniz 5 saatte. belli ki çocuğun işi var. her an her şeyi sana rapor etmek zorunda mı?
büyütüyosun canım bence...
iyi çekiyosunuz birbirinizi şakkıdı
neden olmasın ki canım??
belki çok uykusu geldi tecrübe ile sabittir bu konu özellikle annemden biliyorum...
sana söyleyeyim canım bu olay üstüne bu çocuk 2haftaya yine yanına gelmekten sıyıracak bu defa bahaneside olmayak haberin olsun:2:
Yok canım benim çok kötü kavga ettik. Kavgadan sonra içimdeki zehiri akıtıp gerçek nedenini öğrenmek için 2 defa aradım açmadı. Sonra mesaj attı Arama lütfen zehir ettin günü diye. İki kere daha mesajlaştık en son o attı bende bidaha cevap vermedim. İşte bu yüzden ayrıldığımızı düşünüyorum :sinifsinif:
ya bikerem zırt bırt mesajlaşmak hoş değil o ne ya birbirinden bıkar insan ben öyle değilim arada mesaj atarım mesajın arkasını beklemem sadece benim onu düşündüğümü hissetmesini isterim zaten işleri çok yoğun ne gerek var derim zaten msnde görüşüyoruz mesela ne bilim çokta takmamak lazım bunları sıkmayın boşyere birbirinizi fazla üzerine düştünmü sonunda patlak veriyo bi yerdden CADIARZU
Şimdi ne yapayım peki söyle hadi? Ondan ses çıkana kadar bekleyim mi?
bence bekle yani sen bilirsin ama ben öyle yapıyorum normalde üstüne düşme fazla
ben bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?