Mesaj Neden Geç Atılır

yorgun demekki...
her konuda şüpheye mi düşeceksin...

Yok canım benim çok kötü kavga ettik. Kavgadan sonra içimdeki zehiri akıtıp gerçek nedenini öğrenmek için 2 defa aradım açmadı. Sonra mesaj attı Arama lütfen zehir ettin günü diye. İki kere daha mesajlaştık en son o attı bende bidaha cevap vermedim. İşte bu yüzden ayrıldığımızı düşünüyorum :sinifsinif:

Al benden de o kadar canım delikafadulden

yok tatlım işi var demekki müsait değil. ailesiyle beraber olabilir, telefonla konuşacak yer olmayabilir veya önemli bir şey konuşuyolardır sana mesaj atamamıştır. sonra da sinirlenip öyle yazmıştır. böyle bir konu yüzünden ayrılık olacaksa yazık bu kadar zamana, bu kadar emeğe derim... lmaz:

geç mesaj yazabilir, ne bileyim hepimizin başına gelebilir işimiz olabilir veya birisiyle konuşuyoruzdur bişey yapıyoruzdur mesaj geldiğini bile farketmeyebiliriz... şakkıdı

yani sana yazmamasının gerçek nedeni ne olabilir ki? nasıl bir cevap bekliyorsun?
:1closedeyes:

ya bikerem zırt bırt mesajlaşmak hoş değil o ne ya birbirinden bıkar insan ben öyle değilim arada mesaj atarım mesajın arkasını beklemem sadece benim onu düşündüğümü hissetmesini isterim zaten işleri çok yoğun ne gerek var derim zaten msnde görüşüyoruz mesela ne bilim çokta takmamak lazım bunları sıkmayın boşyere birbirinizi fazla üzerine düştünmü sonunda patlak veriyo bi yerdden CADIARZU

Ben yapı olarakta çok şüpeci biriyim ya illa didikliyorum. Ama söylesin Fides_ yaa işim var şuan canım ailemle oturuyorum desin yani desin bişey. Böle bişeye sinir oldumu daha bugün söyledim. Yine yaptı. Al bak en son 3 de mesajlaştık. Hala ses yok alçaktan.

Şimdi ne yapayım peki söyle hadi? Ondan ses çıkana kadar bekleyim mi?

kusura bakma ama bence sen sevgiline güvenmiosun ne var yani bi öyle olduysa biz mesela ayrı şehirlerdeyiz yinede benim gözüm arkada değilböyle düşünerek kendini yıpratıosun yada aranızda bi güven problemi var bencelmaz:bizimkide 10-15 dk cevap verir bazen bende aşırı sinirleniorum ozamanlar kavga edioruz bu konuda hak veriorum sana ama benim kızma sebebim beni umursamıo gibi düşünmem yani ama seninki başka birinden şüphelenmen bi daha düşün bence

Valla kusuruma bakma ama bencede güvenmiyorsun erkek arkadaşına.
Zaten 2 haftada bir gidiyormuş ailesinin yanına, elbette zaman geçirmek istiyordur onlarla.
Olağandışı bir durum değil ki bu.
Ayrıca bence yanlış yapıyorsun, erkeğin üstüne bu derece gidilmemesi gerekir diye düşünüyorum.
Böyle yaparak soğutursun onu kendinden, bir bakmışsın elinden uçmuş.
Bırak biraz ailesiyle zaman geçirsin, hakkı değil mi sence ?
Hem kız istenilecekmiş, normaldir yoğun olmaları.
Anlayış anlayış anlayış.
Olay burda bitiyor işte.

canım azcık relaks ol ya
ben sevgilimle günde 2 ya da 3 konuşunca bana yetiyor
her dakka ne bulurki insan msjlaşmaya ya da konuşmaya
ilişki rutinleşir
özlemeye fırsat bırak
resmen elektronik tasma takmışsın adamın boynuna
bip bip mesaj

:):) kaydirigubbakcemile3 Vallahi sinirden gülüyorum kızlar yaa Tamam çok haklısınız ama ona diyorum ailenle oturuyosan sölede rahatsız etemeyim die. O da yok mesajda yok

Bırak artık şu adamın peşini :)
Sevgilinde peygamber sabrı varmış maşallah....
Herhalde başka işin uğraşın yok sürekli sevgilinle ilgili beyninde senaryolar kuruyorsun

canım sende ve annende bi sorun var bence....
sevgiline bu kadar güvensiz olma sebebini düşün bence neden geç atıyor diye değil de
kendin ya da sevgilinin bi hatası olmalı bunda
ben sevgilim ailesiyleyken hiç dürtmem o istediği zaman arar beni bırak 15 dakkada msj atmayı
çocuk oyunu değil aşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…