Mesaj Neden Geç Atılır

canım şu kadar söyliyim,sevgilim senin kendi sevgiline yaptıklarını bana yaptığı için ayrılmaya kalktım ben.
bırak,gitme üstüne,mantıklı açıklaması vardır

bende arkadaslarimin ve ailemin yaninda cevap vermem..birde sonucta nerede oldugumu biliyor..merak edilecek bisey yok..bazen ailemdeyken cok kosturuyorum arayamadigim zamanlarda oluyor..ama bu ilgisiz onu tinlamadigim anlamina asla gelmiyor..eve gelirim kimse yoksa uygun bi ara ararim.cok uzerine gitme sevgilinin..demek ki uygun ortami olmuyor.

Benim takıldığım nokta ,
Sana şimdi müsatim mesaj atabilirsin filan demesi
Ne yani sen onun hep müsait olmasınımı bekliyeceksin
Bence geç atılan msjlara değilde , bu olaya kızsan iyi olur..

Benim takıldığım nokta ,
Sana şimdi müsatim mesaj atabilirsin filan demesi
Ne yani sen onun hep müsait olmasınımı bekliyeceksin
Bence geç atılan msjlara değilde , bu olaya kızsan iyi olur..

Yok hayır o olay şu şekilde oldu. Bir ara çalışırken bi iş yapıyodu evde ama baya yoğun bi iş. Bende zırt pırt mesaj atardım. İşi bıraktığımda zaten sana yazıyorum neden böle yapıyosun cnm demişti. Bende onu kasdettim. Yani bana mesaj attığında o an uygun oldunu biliyorumki senden cevap bekliyorum diyorum.

Bugün mesaj attım arkadaşlar. Çünkü sabaha kadar düşündüm. Sizin yazdıklarınızıda çok düşündüm ve evet yarı yarıya bende de onda da hata vardı. En azından ben kul hakkı yemek istemediğim, bu günahın altına girmek istemeidğim için bi mesaj attım. Benim hatam şuralarda ama sende biraz inatlaştın benimle seninde hatan var dedim. Mesaj attı hemen bende de suç var evet ama seni üzecek bi durum yapmadım dedi. Ben biraz yanaşmaya çalıştım. Dünkü konuyu kapatıp gerginliği azaltmaya çalıştım fakat biraz üste çıkmak istedi. Bende sadece hatamı söylemek istemiştim kib dedim ve konuşmayı kestim. En azından hatamı söyledim değil mi? Yani artık kendi kendine diyemezki ne bencil kız hatalı oldunu bildiği halde gıkı çıkmadı diye

Ya canım bende aynısını yapıyorum. Mesela her akşam ablasına gidiyor. Ama oradayken o bana yazmadıkca asla sesim çıkmaz. Ya da o bana yazmıştır bende cevabını vermişimdir ama o bana geç yazar asla sorun etmem. Ama bu seferkine takıldım işte..

Bazen msj atarım, sonra cevap Beklerim sonra uzun uzun çaldırırım öyle cevap yazar. olaBilir, işi vardır, duymamıştır, Ben de Bazen tlf a bakmam saatlerce derse dalmış olurum tlf a Bi Bakarım 3-4 mesaj vee Bir sürü çağri görürüm "aşkım ne oldu cevap vermedn" der sadece.. elimizde telefon aman her msjına anında döneyim dersek kendimizi çok kasarız.. msjı Biraz geç yanıtlaması hatta yanıtlayamaması sevgisizlik göstergesi değildir..

canım inanırmısın aynı sorun bende de var hatta mazeretleri bile aynı desem inanırmısın ne yapmam lazım bende bilmiyorum eskiden telefona 10 dk cevap vermesem meraktan aklı çıkardı şimdi nerdeee

Arkadaşlar ilişkimi resmen bitirmiş durumdayım. Bu şekilde uzaktan uzağa ilişki yürümüyomuş gerçekten. Geç oldu, güç oldu ama oldu işte sonunda anladım. Allah benimde gözlerimi açtı.

canım inanırmısın aynı sorun bende de var hatta mazeretleri bile aynı desem inanırmısın ne yapmam lazım bende bilmiyorum eskiden telefona 10 dk cevap vermesem meraktan aklı çıkardı şimdi nerdeee

Kendisi bana geç cevap veriyhor ama ben 5 dakika geciksem zırt die çağrı atar

tek sebep bu mubilmiyorumkismile

içimden bir ses geri barışacaksınız diyorgamyoncuiremsu

Kıymızıabacım açıkçası uzaktan uzağa ilişki cidden bitirmek için yeterli bir sebep olabiliyor...
Eskiden ben de gülerdim saçma diye, ama gerçeklik payı çok...
Artık sevmeyi bıraktığın için değil, birbirini anlamaktan uzaklaştığın için bitiyor ilişkiler...
:tomato:

doğru söylüyorsun

Hakkında hayırlısı olsun canım.
3 senede bir defa görüştüğün biriyle zaten sağlıklı bir ilişki yürütme şansın çok azdı.
Artı çok da dengeli birisi değildi yanlış hatırlamıyorsam.
Bundan sonra sen de yoluna bakacaksın artık.

Dün az kalsın cinnet geçiriyodum kızlar. Beni mahvetti. Hayatımı kararttı. Bir insanın nasıl katil olduğunu dün ilk kez anladım. Bu tip kişiler cidden insanı katil eder. Dengem bozuldu. Evin içinde miyim, yoksa başka yerdemi bilmiyorum. Nefes alamadım bir süre. Annem bişeler diyo ama duymuyorum. Adını çok iyi bildiğim şeyleri hatırlamamaya başladı. düşünün yani. Beni o derece mahvetti. Bu kadar dengesizleştim bende. Dün gece maçtayken bende içimde ne biriktirdiysem hepsini söyledim. En azından içimde kalmasınlar istedim. Bilmiyorum doğrumu yaptım yanlışmı ama yaptım. Yakında piskolojik destek almaya başlıcam bu kişi yüzünden, bana çektirdikleri yaptıkları yüzünden. mafoldumben Mesajları okuyunca benim hiç birşeye değmicemi söyledi bana. Bu sabahta ona mesajları neden attımı anlatan bir mesaj attım. Hayatımdan tamamen çıkarttığımıda belirttim.

doğru yapmışsın... sevgili ile tartışma yaşanır ama seni bu denli hırpalayan biri ise en doğrusunu yapmışsınvereliniortak.

Mesajlar yüzünden yürümeyen ilişki mesajla bitti yani akannehir

Konu sahibinin başka sorunları da vardır bilemem, onun üzerinden konuşmuyorum ama bu cep telefonuna yapışık yaşamak, birilerine sürekli "şunu yapıyorum, bunu yapıyorum, durumum bu" diye rapor vermek bana abes geliyor. İnsanların kendilerine ait bir yaşamları olmalı. Kız kardeşim de böyle, habire tıkır tıkır mesaj yazar, yetmez "aklımdasın" anlamında birbirlerini çaldırırlar. Bana çocukça geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…