- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Benim takıldığım nokta ,
Sana şimdi müsatim mesaj atabilirsin filan demesi
Ne yani sen onun hep müsait olmasınımı bekliyeceksin
Bence geç atılan msjlara değilde , bu olaya kızsan iyi olur..
canım sende ve annende bi sorun var bence....
sevgiline bu kadar güvensiz olma sebebini düşün bence neden geç atıyor diye değil de
kendin ya da sevgilinin bi hatası olmalı bunda
ben sevgilim ailesiyleyken hiç dürtmem o istediği zaman arar beni bırak 15 dakkada msj atmayı
çocuk oyunu değil aşk
Arkadaşlar nolur bana bişey söyleyin. Sizin sayenizde kendimi tenkit etmek istiyorum yoksa kafayı yicem bugün artık alsanaalsanasmile Aşkım bey her hafta sonu olmasada 2 haftada bir köye ailesinin yanına gidiyor abisiyle birlikte. Bundan önce hiç sorunumuz olmadı bununla ilgili. Ama son 2 seferdir büyük sorunlar yaşıyoruz ya da ben mi sorun haline getiriyorum bilmiyorum.Kendisinin işi olduğu zaman bana söyler bende mesaj atmam işi bitene kadar. Ama mesaj attığı zaman bilirim ki işi bitmiş ve uygun durumda. Bende mesaj atmaya başlarım. Geçen sefer yine işini bitirip bana mesaj attığı bir zaman cevap yazdım. Mesaj atma sıklığı 3 dakkada birken beyfendi arayı baya açtı 15-20 dakkada bir atmaya başladı. Sordum neden böyle diye, ailemle konuşuyorduk canım kusura bakma dedi. Neyse o olay geçti. ( Bu arada bana geç cevap atılmasına çok sinir oluyorum ) Bu hafta, yani bugün yine köyde. Köye gittiğinde bana haber verir diye bekliyorum. Yol 1 saatlik fakat 2 saat oldu hala ses çıkmadı ben mesaj attım nerdesin cnm die. Aşkım msj atmayı unuttum annemlere daldım kusura bakma dedi. Eyw dedim. Ama gün içinde bu mesaj atma aralığı yine benim sinir olduğum şekilde gelişti. Yani soruyorum ne yapıyosun diye, aşkım oturuyorum diyo ama oturduğu yerde yine geç yazıyo yine geç yazıyo. Anlamadım ben bu işi.. Abisine köyden kız istinicek. Daha doğrusu annesi araştırmalara başlamış abisi için. Onların orda da ailede büyük evlenmeden küçük kişi evlenemiyo, Ya annem diyo belki onada kız bakılıyodur diye ama şimdi küsüz. Benden defalarca özür diledi geç yazdığı için ama gene yaptı gene yaptı. Sizce bendemi bi sorun var
canım inanırmısın aynı sorun bende de var hatta mazeretleri bile aynı desem inanırmısın ne yapmam lazım bende bilmiyorum eskiden telefona 10 dk cevap vermesem meraktan aklı çıkardı şimdi nerdeee
Arkadaşlar ilişkimi resmen bitirmiş durumdayım. Bu şekilde uzaktan uzağa ilişki yürümüyomuş gerçekten. Geç oldu, güç oldu ama oldu işte sonunda anladım. Allah benimde gözlerimi açtı.
tek sebep bu mubilmiyorumkismile
içimden bir ses geri barışacaksınız diyorgamyoncuiremsu
Kıymızıabacım açıkçası uzaktan uzağa ilişki cidden bitirmek için yeterli bir sebep olabiliyor...
Eskiden ben de gülerdim saçma diye, ama gerçeklik payı çok...
Artık sevmeyi bıraktığın için değil, birbirini anlamaktan uzaklaştığın için bitiyor ilişkiler...
:tomato:
Dün az kalsın cinnet geçiriyodum kızlar. Beni mahvetti. Hayatımı kararttı. Bir insanın nasıl katil olduğunu dün ilk kez anladım. Bu tip kişiler cidden insanı katil eder. Dengem bozuldu. Evin içinde miyim, yoksa başka yerdemi bilmiyorum. Nefes alamadım bir süre. Annem bişeler diyo ama duymuyorum. Adını çok iyi bildiğim şeyleri hatırlamamaya başladı. düşünün yani. Beni o derece mahvetti. Bu kadar dengesizleştim bende. Dün gece maçtayken bende içimde ne biriktirdiysem hepsini söyledim. En azından içimde kalmasınlar istedim. Bilmiyorum doğrumu yaptım yanlışmı ama yaptım. Yakında piskolojik destek almaya başlıcam bu kişi yüzünden, bana çektirdikleri yaptıkları yüzünden. mafoldumben Mesajları okuyunca benim hiç birşeye değmicemi söyledi bana. Bu sabahta ona mesajları neden attımı anlatan bir mesaj attım. Hayatımdan tamamen çıkarttığımıda belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?