- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Icimde kalmasin diye yazmak istiyorum arayip ne konuscam onla, sesini bile duymak istemiyormSizce anlattığınız profildeki adam mesajdan, laftan anlar mı? Yarın ayıldığında arayın bence
Anneme bir sey yapar miİçinizi dökecek ve rahatlayacak iseniz yapın.
Yapar mı yapar.Anneme bir sey yapar mibugüne kadar öyle bir seye cesaret etmedi ama korkuyorm
Siz bilirsiniz. Okusa da algılayamayacak, öfkelenebilir. O yüzden söyledim. Siz daha iyi tanırsınız tabiiIcimde kalmasin diye yazmak istiyorum arayip ne konuscam onla, sesini bile duymak istemiyorm
Icimde kalmasin diye yazmak istiyorum arayip ne konuscam onla, sesini bile duymak istemiyorm
Kac kere konustum korkuyor, hakta veriyorum ama tükenip gidiyoruz ailecek ben kardeslerim annem.. su an mantikli düsünemiyormAblacım adam alkolik, anlar mı mesajdan falan? Anenniz neden hala bu adamla, neden boşanmıyor? Neden yanınıza almıyorsunuz?
İçinde birşeylerin kalmamasını istiyorsanızIcimde kalmasin diye yazmak istiyorum arayip ne konuscam onla, sesini bile duymak istemiyorm
Annem beni alin dese benim lapim ardina kadar acik ama o da su an bir karar verebilcek durumda degil, daha önce de söyledim babam bu seferde sen bizi mi ayirmaya calisiyorsun diye bana yüklendiİçinde birşeylerin kalmamasını istiyorsanız
İmkanınız varsa tez zamanda o adamın elınden annenizi kurtarın.
Allah korusun daha sonra dizlerinizi döversiniz..
Bence her ikisinide dinleme.Annem beni alin dese benim lapim ardina kadar acik ama o da su an bir karar verebilcek durumda degil, daha önce de söyledim babam bu seferde sen bizi mi ayirmaya calisiyorsun diye bana yüklendi
Kac kere konustum korkuyor, hakta veriyorum ama tükenip gidiyoruz ailecek ben kardeslerim annem.. su an mantikli düsünemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?