Mesaj yazmali miyim, lütfen yorum yapin

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Kizlar cok kötüyüm, elim ayagim titriyor, biz yillardir babamin ickinsimden cektik cocukluktan bu yasimiza kadar kavgalar, kazalar sabaha karsi eve gelmeler neler neler, annem kötü hastaliga yakalandi kadin en agir ilaclarla tedavi görüyor bugün icmis yine Ortaligi birbirine Katmis yine, annem agliyor o hasta haliyle, zibarmis uyumus o da konusamadim. Ben uzaktayim elimden hic bir sey gelmiyor, ben bu adamin yillardir babaligini görmedim zaten mesaj yazip onu silmek istiyorum, yapmali miyim, cok kötüyüm, anneme bir sey olursa ...

Durduğunuz kabahat. Allah yardımcınız olsun. Sizi anlıyorum.

Annem korkuyor beni rahat birakmaz diyor, kadin su an hasta zaten tedavisi devam ediyor

Icimde kalmasin diye yazmak istiyorum arayip ne konuscam onla, sesini bile duymak istemiyorm
İçinde birşeylerin kalmamasını istiyorsanız
İmkanınız varsa tez zamanda o adamın elınden annenizi kurtarın.
Allah korusun daha sonra dizlerinizi döversiniz..

İçinde birşeylerin kalmamasını istiyorsanız
İmkanınız varsa tez zamanda o adamın elınden annenizi kurtarın.
Allah korusun daha sonra dizlerinizi döversiniz..
Annem beni alin dese benim lapim ardina kadar acik ama o da su an bir karar verebilcek durumda degil, daha önce de söyledim babam bu seferde sen bizi mi ayirmaya calisiyorsun diye bana yüklendi

Annem beni alin dese benim lapim ardina kadar acik ama o da su an bir karar verebilcek durumda degil, daha önce de söyledim babam bu seferde sen bizi mi ayirmaya calisiyorsun diye bana yüklendi
Bence her ikisinide dinleme.
Ortada büyük sorun var.
İçip içip döven, söven hayatı zindan eden cinsten.

Annenizde hastaymış. Bu kadının hasta olmasında kim olsun? Hayırsız eş hayırsız evlatla sınamasın Allah kimseyi.
Kadıncağız daha cok yıpranmadan alın onu yanınıza lütfen. Ordan bır sekılde cıkması lazım hasta o kadın..

Kac kere konustum korkuyor, hakta veriyorum ama tükenip gidiyoruz ailecek ben kardeslerim annem.. su an mantikli düsünemiyorm

Eşyalarını topla zorla tut getir evine derim. baban rahatsız ederse de tüfek aldı bekliyorum canın çekerse buyur ge yaz. Bana sorarsan bir halt yiyemez boşuna anneni sindiriyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…