Mesaja Cevap Vermedim

gerçekten önemsediğiniz için değil de kardeşinizin eşine geçmiş olsun demeyi görev edindiğiniz için yazmışsınız belli. zaten böyle bir durumda basit bir şeyden de hastaneye kaldırılsa aranması gerektiğini düşünüyorum. yedi kat el değilsiniz nihayetinde, kardeşinizin eşi yani. yaptığınız "ben sana yazdım ama ne hastalığın, ne nasıl olduğun umrumda değil" demek. geç oldu diye yazmamanın, hiç mesaja bile girmemekten daha kötü olduğu anlayışını ilk defa sizden görüyorum.üzgünüm ama gelin sonuna kadar haklı, ne aramışsınız, ne içten gelerek yazmışsınız belli. umarım kendinizde de hata görebilecek olgunluktasınızdır

Eşiniz hak verdiyse kesin haklısınızdır

garip geldi bana. Öyle her durumda aranayım, arayayım tarzı bir insan olmamama rağmen tavrınız bana bile garip geldi.

Kardeşinizin eşi yani, insan kardeşini arar hatta gerekirse yanına gider vs. Mesaj atıp üzerine birde geri dönmemek koskocaman 1 hafta görüldü bile yapmamak gerçekten aşırı saçma olmuş.

Merak etmediyseniz keşke hiç yazmasaydınız , bundan daha kötü olmazdı yani.
Haklılar ve üzgünüm burada hatalı sizsiniz.

Son görülmeniz açık ise mavi tık olup olmamasının bir önemi yok ki. Kadın whatsapp a girip sizin girip girmediğinizi anlayabilir.

Gelininiz sonuna kadar haklı tavrında. Ne kadar mesafeli olursanız olun sonuçta söz konusu olan hastalık. Gitmeye durumunuz yoksa bile bir telefon açabilirdiniz. Kendinizi o kadar haklı görüyorsunuz ki; ayıp ettim nasıl toparlayabilirim diye sormak yerine hala gelininizi suçlama peşindesiniz

Kesinlikle haklı gelin. Ben olsam kolay kolay sizinle görüşmezdim

Bazen arkadaşlarıma mesaj atıyorum onlar üç beş gün sonra dönüyor bazen ben geç atıyorum ama sorun olmuyor. Ben burada sorun olmasın diye geç oldu hiç atmayayım dedim ama yine de sorun oldu
Bu mantıkla sizin nasıl arkadaşınız var ki, arkadaş değildir o emin olun, arkadaş olsa üç gün duramazsin

Hem bir hafta cevap vermiyorsunuz hem de bi hafta hiç arayıp sormadınız mı yani? ayıp gerçekten. yani bu uzak birisi değil ki sizin eşinizin kardeşi. Kim olsa alınırdı kusura bakmayın. Empati kurun size yapılsa napardınız acaba? böyle ahkam kesmek kolay.

Ay iyi bari ediyle büdü takılın öyle
Belli ki ikinizin de sosyal becerileriniz sıfır
Elti görümce yerine göre daha yakın hissettirebilir sonuçta. benim kardeşimin eşi ile yakın bir ilişkim yok
E madem yakın değilsiniz hiç sormayın
Zaten tavrınızdan anladığım aslında umrunuzfa da değil nasıl olduğu
Hissinize uygun davranıp hiç sormasaydınız işte
Çelişkili olunca tutmamış işte

Bende kardeşinize katılıyorum.

Bazen arkadaşlarıma mesaj atıyorum onlar üç beş gün sonra dönüyor bazen ben geç atıyorum ama sorun olmuyor. Ben burada sorun olmasın diye geç oldu hiç atmayayım dedim ama yine de sorun oldu
geç oldu su hiç atmayayım ı olur mu yaaa
özensizlik derim ben ve hiç sevmem öyle insanları
geç de olsa güç de olsa atılır mesaj.. yanlışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…