Eşiniz hak verdiyse kesin haklısınızdırNe ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
Kardesim degil hasta olan, karısıO diil de 1 hafta hasta kardesinizi görmediniz yani??
Kesinlikle haklı gelin. Ben olsam kolay kolay sizinle görüşmezdimMerhaba,
kardeşimin eşi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar haberini aldım, geçmiş olsun dedim.
sonrasında tekrar nasıl olduğunu öğrenmek için kardeşimin eşine mesaj attım nasılsın diye. Cevap verdiğinde dışarıdaydım bildirimi gördüm mesajı bildirimden okudum ama mesaja sonra dönerim diye düşünüp yazmadım. Sonrasında ise artık geç olduğunu düşünüp görüldü mavi tık olmasın diye mesajı açmadım. Yaklaşık bir hafta öyle kaldı.
Şimdi hanımefendi bana tripliymiş ben nasıl cevap vermezmişim, madem cevap vermeyecektim hiç yazmasaymışım. Allah aşkına bunda trip yapacak ne var sizce haksız mıyım?zaten geçmiş olsun demiştim. Kimseye yaranılmıyor.
Not: kadının durumu iyi ve evindeydi. Ölüm kalım mevzusu değildi yani..
Bu mantıkla sizin nasıl arkadaşınız var ki, arkadaş değildir o emin olun, arkadaş olsa üç gün duramazsinBazen arkadaşlarıma mesaj atıyorum onlar üç beş gün sonra dönüyor bazen ben geç atıyorum ama sorun olmuyor. Ben burada sorun olmasın diye geç oldu hiç atmayayım dedim ama yine de sorun oldu
Ben olsam kardeşinin yerinde ben de seni silerim. Gerek yok toksik akrabayaBen de boşvermeye karar verdim madem böyle hiç görüşmem ulaşmam artık kendilerine. Kardeşimle görüşürüm sadece
Ay iyi bari ediyle büdü takılın öyleNe ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
E madem yakın değilsiniz hiç sormayınElti görümce yerine göre daha yakın hissettirebilir sonuçta. benim kardeşimin eşi ile yakın bir ilişkim yok
geç oldu su hiç atmayayım ı olur mu yaaaBazen arkadaşlarıma mesaj atıyorum onlar üç beş gün sonra dönüyor bazen ben geç atıyorum ama sorun olmuyor. Ben burada sorun olmasın diye geç oldu hiç atmayayım dedim ama yine de sorun oldu
Vakti olmaması imkansız bilerek hıc yerine koymuş.
+1geç oldu su hiç atmayayım ı olur mu yaaa
özensizlik derim ben ve hiç sevmem öyle insanları
geç de olsa güç de olsa atılır mesaj.. yanlışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?