Eşiniz size hak verdiyse ve bundan tatmin olduysanız, burada konu açma maksadınız daha çok yandaşçı aramak mıydı?Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
E öyle yani insan hakli olduğunu duymak istiyor özellikle gelin görümce cart curt konularında tecrübeli insanlardan. Ama tam tersi oldu resmen. İlk defa geline hak verildiğini gördümEşiniz size hak verdiyse ve bundan tatmin olduysanız, burada konu açma maksadımız daha çok yandaşçı aramak mıydı?
Haksızsınız çünküE öyle yani insan hakli olduğunu duymak istiyor özellikle gelin görümce cart curt konularında tecrübeli insanlardan. Ama tam tersi oldu resmen. İlk defa geline hak verildiğini gördüm
Ama burada kimse haklıya haksız yada haksıza haklı demiyor ister kayınvalide olsun, ister gelin, ister görümce.E öyle yani insan hakli olduğunu duymak istiyor özellikle gelin görümce cart curt konularında tecrübeli insanlardan. Ama tam tersi oldu resmen. İlk defa geline hak verildiğini gördüm
Acaba hasta gelin cevap vermese tepkisi ne olurdu görümcenin onu merak ettim böyle yine sakinlikle mi doğal karşılardi yoksa iste beni tinlamadi cevap vermedi umursamıyor tavırları mi olurduAma burada kimse haklıya haksız yada haksıza haklı demiyor ister kayınvalide olsun, ister gelin, ister görümce.
Kim neyi hak ediyorsa o söyleniyor. Kim kötülük yapmayan birine sırf gelin veya görümce diye kötü der ki? Gerçekten garip bi anlayışınız varmesela benim kayınvalidem çok iyi, ben ona kötü dersem ağzım eğilir
Görümceciğimi aylar aylar önce gördümGorumcelerinize olan hirsinizi benden çıkarıyorsunuz resmen
E öyle yani insan hakli olduğunu duymak istiyor özellikle gelin görümce cart curt konularında tecrübeli insanlardan. Ama tam tersi oldu resmen. İlk defa geline hak verildiğini gördüm
Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
Ben artık haberim varYok artık 1 hafta bakmamak…
Mesaj atmak falan…
Dakikanız falan mı bitti de aramadınız ?
Bari çaldırıp kapatsaydınız bundan iyiydi. 2 çağrı nasılsın demek. Haberiniz olaa.
Malesef haksızsınız bu konuda yani nasılsın demissiniz cevap gelmiş. Siz de geçmiş olsun diyip konuyu bitirirsiniz gelen cevaba bir cevap yazılır bu nezakettir. Bu arada gelin değilim görümce baldız falan degilim. Dümdüz bekar bir vatandasim.E öyle yani insan hakli olduğunu duymak istiyor özellikle gelin görümce cart curt konularında tecrübeli insanlardan. Ama tam tersi oldu resmen. İlk defa geline hak verildiğini gördüm
Eşiniz de en az sizin kadar sosyal ilişkiler konusunda sorunluymuş demek ki. Neyse ki birbirinizi bulmuşsunuz da normal insanların başı yanmamış.
Cevap vermeyeceginiz mesaji niye attiniz siz de nesi gec olsun kisa bi cevap atabilirdiniz nasilsa goruldu atmamissiniz bence sacma olmus ozellikle yaptiginizi anlamisMerhaba,
kardeşimin eşi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar haberini aldım, geçmiş olsun dedim.
sonrasında tekrar nasıl olduğunu öğrenmek için kardeşimin eşine mesaj attım nasılsın diye. Cevap verdiğinde dışarıdaydım bildirimi gördüm mesajı bildirimden okudum ama mesaja sonra dönerim diye düşünüp yazmadım. Sonrasında ise artık geç olduğunu düşünüp görüldü mavi tık olmasın diye mesajı açmadım. Yaklaşık bir hafta öyle kaldı.
Şimdi hanımefendi bana tripliymiş ben nasıl cevap vermezmişim, madem cevap vermeyecektim hiç yazmasaymışım. Allah aşkına bunda trip yapacak ne var sizce haksız mıyım?zaten geçmiş olsun demiştim. Kimseye yaranılmıyor.
Not: kadının durumu iyi ve evindeydi. Ölüm kalım mevzusu değildi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?