- 29 Mayıs 2021
- 15.212
- 99.337
- 548
- 37
Aman Allahım, ne kadar büyük bir şey yapmışsınız tabii hiç aramaya da bilirdiniz ya Allah razı olsun ahdjdkAramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Bence hiç sormasanız daha az garipti bu kadar umursamıyorsanız hiç mesaj atmamalısınızMerhaba,
kardeşimin eşi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar haberini aldım, geçmiş olsun dedim.
sonrasında tekrar nasıl olduğunu öğrenmek için kardeşimin eşine mesaj attım nasılsın diye. Cevap verdiğinde dışarıdaydım bildirimi gördüm mesajı bildirimden okudum ama mesaja sonra dönerim diye düşünüp yazmadım. Sonrasında ise artık geç olduğunu düşünüp görüldü mavi tık olmasın diye mesajı açmadım. Yaklaşık bir hafta öyle kaldı.
Şimdi hanımefendi bana tripliymiş ben nasıl cevap vermezmişim, madem cevap vermeyecektim hiç yazmasaymışım. Allah aşkına bunda trip yapacak ne var sizce haksız mıyım?zaten geçmiş olsun demiştim. Kimseye yaranılmıyor.
Not: kadının durumu iyi ve evindeydi. Ölüm kalım mevzusu değildi yani..
Kardeşinizin de mi hatrı yok? Abim var benim, eşiyle çok iyi anlaşırız ama düşman bile olsak neticede abimin canı ciğeridir, yeğenlerimin annesidir. Asla atamam hayatımdan. Her ailenin düzeni farklı olabilir elbette ama benim görüşüm bu yönde.Elti görümce yerine göre daha yakın hissettirebilir sonuçta. benim kardeşimin eşi ile yakın bir ilişkim yok
Ben de boşvermeye karar verdim madem böyle hiç görüşmem ulaşmam artık kendilerine. Kardeşimle görüşürüm sadeceBu kadar insan haksızsıniz demiş ama bir acabaya düşmek yok, madem öyle neden konu açtınız?
Size hak veren eşinizle mutlu mesut yaşayın. Bosverin akrabalık ilişkilerini.
Ben de boşvermeye karar verdim madem böyle hiç görüşmem ulaşmam artık kendilerine. Kardeşimle görüşürüm sadece
İyi yaparsınız bence de, kimseyi kendi aklınıza uygun şekilde aptal yerine koymamis olursunuz böylece.Ben de boşvermeye karar verdim madem böyle hiç görüşmem ulaşmam artık kendilerine. Kardeşimle görüşürüm sadece
Tencere kapaksınızNe ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
Tam bir görümcesin böyle paçalarından falan görümcelik akıyorAramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Gorumcelerinize olan hirsinizi benden çıkarıyorsunuz resmenTam bir görümcesin böyle paçalarından falan görümcelik akıyortabi feyk değilsen.
Eşiniz de en az sizin kadar sosyal ilişkiler konusunda sorunluymuş demek ki. Neyse ki birbirinizi bulmuşsunuz da normal insanların başı yanmamış.Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
Hiç yani en azından sormuşsunuz daha neAramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Linçleneceğimi düşünmüyordum açıkçası . Bunu mu dert etmiş denilir sanıyordum ben de şaşkınımHiç yani en azından sormuşsunuz daha ne
Yeni üye ve hadi beni linçleyin konusu ne hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?