Mesajına görüldü attım haksız mıyım

Ben bazen benimki akşam uzun bir süre benle konuşmayıp yatarken iyi geceler yazıp yatsa . Ben geç bakıyorum ve görüldü atıp bırakıyorum cevap yazmıyorum. İyi yapmışsın

Bayram mesajı geneldir..sizi özel hissettirecek cümleler ile mi kutlamış bayramı yoksa klasik toplu mesaj mı ..

Doğum günümü kutlamadı.10 gün sonra bayramımı kutluyor bayramın 4. Günü üstelik. Yeni mi aklina geldi. Benimle dalga geçiyor. görüldü attım iyi yapmış mıyım
İnsanlık hali olamaz mı yani belki unuttu doğum günü neden bu kadar önemli ki anlamıyorum tabi önemli ama sevdiğin bir insandan vazgeçecek kadar değil . Bende çoğu sevdiklerimi bugün arayabildim ancak olabilir yani .sadece böyle şeyler için sevdiklerinden vazgeçmek bana saçma geliyor .Tabi arada başka bir şey yoksa ama bu kişi kim eşiniz sevgiliniz arkadaşınız akrabanız bu da önemli

Dur hemen konu açam, sonra da cevap yazmayıp kaçam... kim kim diye sormuşlar kaç kere. Azıcık daha kim dersek o kişi çıkıp buraya gelecek gibi

1-Kim?
2-Bayramın 4.günü yok.
3-Herkesin doğum günü kutlanmaz, ama herkesin bayramı kutlanır. Onu bile geç kutlamış. Demek ki özel değilsin onun için.
4-İyi yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…