ya görüldü yapıp bırakmanın bir trip olduğunu yeni ögrendim sevmesem bile insanlara mesafeli resmi bir cevap mutlaka veririm. Gruplar canli oldugu icin geride okuyup cevap yazamadigim bir kac mesaj da var. onlar simdi galadriel bize goruldu atti mi diyordur. yasim da genc ama.bilmiyorum bu whatsapp dili ve edebiyatini
ya görüldü yapıp bırakmanın bir trip olduğunu yeni ögrendim sevmesem bile insanlara mesafeli resmi bir cevap mutlaka veririm. Gruplar canli oldugu icin geride okuyup cevap yazamadigim bir kac mesaj da var. onlar simdi galadriel bize goruldu atti mi diyordur. yasim da genc ama.bilmiyorum bu whatsapp dili ve edebiyatini
Görüldü atmak bir trip ve tepki verme metodu. Açık açık neye kızdığını bozulduğunu söylemeden "mesaj yazmışsın gördüm ama cevap yazmıyorum, sen kim köpeksin" diye "şimdi o düşünsün" modu.
Gruplarda demiyorlardır, zaten akan bir grupta her şeye cevap vermek imkansız.
Görüldü atmak bir trip ve tepki verme metodu. Açık açık neye kızdığını bozulduğunu söylemeden "mesaj yazmışsın gördüm ama cevap yazmıyorum, sen kim köpeksin" diye "şimdi o düşünsün" modu.
Gruplarda demiyorlardır, zaten akan bir grupta her şeye cevap vermek imkansız.
Dogru zaten saldım grupları adıma ithafen bir sey yoksa pek ilgilenmiyorum. Bana da bir iki gorüldu atilmis mesaj varmis baktim da. Ben niyeyse unuttu, isi var, canı sıkkın heralde diye dusunurum pasif agresif tepkiler bende pek yerine ulaşmaz. iyi ki de öyle:)
Konuyı düzenliyorsunuz madem kimden bahsettiğinizi de yazın. Kız arkadaşınız mı, erkek arkadaşınız mı, eski eşiniz, kv, görümce her ne b.ksa yorum okumayı biliyorsunuz sadece