Kendimi kullandiracagim bı durum olmadı.benimde psikolog arkadaşlarım var. Bu adam yuzde yüzde narsist ve bozukluk derecesinde olduğunu soylediler. İlk 3 ay hediyeler ailesiyle tanışmam icin tanımak için çaba sarfeden normal bı iliski yaşadım . Bu dönemde instada tanımadığı kadınlari ekledigini farkettim. Bunlar varsa ben yokum dedim.senden önce tabidiklarim dedi hepsini sildi. İnandım ve devam ettim . Sonra 3.4 günde bir yazmaya başladı.aradigimda işlerim bozuk canım sıkkın diyordu .bu süreçte yanında olurum ama bana karşı hislerin axaldiysa bile bitirelim dedim. seninle alakalı değil dedi. 10 gün boyunca hiç arayıp sormadı. Mesajlara saatler sonra cevap veriyordu. aşık oldum dedigi ilgiye bogdugu kadını umursamaya terslmeye başladı. Kuzenim eşi tarafindna aldatilmisti ona samimi olduğumuz zamanlarda yazismis sadece ama kuzenim ayrılacak diye.kuzenin haklı yazismakta konuşmakta aldatmaktir bende olsam bosanirdim diyen adam o esnada başka kızlara da yazan konuşan aynı adam .bu adam normal mi ?