Mesajları görüp engellemeyen ama.cevap vermeyen kişi ne yapmaya çalışıyordur ?

Bu taktiği nedne kullaniyorlar ?
Ya afedersiniz bu mesajda size demediğim kalmamış, bana bile "sus sen kimsin" demek yerine bu kadar laf içinden yine adamla ilgili olana takılmanız sizde cidden bir sorun olduğunu düşünmeme neden oldu. Lütfen yardım alın. Ayrıca elinizde internet var, araştırın lovebombing neymiş.

Ya afedersiniz bu mesajda size demediğim kalmamış, bana bile "sus sen kimsin" demek yerine bu kadar laf içinden yine adamla ilgili olana takılmanız sizde cidden bir sorun olduğunu düşünmeme neden oldu. Lütfen yardım alın. Ayrıca elinizde internet var, araştırın lovebombing
Sende narsist sapkınsin o şahıs gibi onu savunduğuna göre zaten . Saygisiz

Kendimi kullandiracagim bı durum olmadı.benimde psikolog arkadaşlarım var. Bu adam yuzde yüzde narsist ve bozukluk derecesinde olduğunu soylediler. İlk 3 ay hediyeler ailesiyle tanışmam icin tanımak için çaba sarfeden normal bı iliski yaşadım . Bu dönemde instada tanımadığı kadınlari ekledigini farkettim. Bunlar varsa ben yokum dedim.senden önce tabidiklarim dedi hepsini sildi. İnandım ve devam ettim . Sonra 3.4 günde bir yazmaya başladı.aradigimda işlerim bozuk canım sıkkın diyordu .bu süreçte yanında olurum ama bana karşı hislerin axaldiysa bile bitirelim dedim. seninle alakalı değil dedi. 10 gün boyunca hiç arayıp sormadı. Mesajlara saatler sonra cevap veriyordu. aşık oldum dedigi ilgiye bogdugu kadını umursamaya terslmeye başladı. Kuzenim eşi tarafindna aldatilmisti ona samimi olduğumuz zamanlarda yazismis sadece ama kuzenim ayrılacak diye.kuzenin haklı yazismakta konuşmakta aldatmaktir bende olsam bosanirdim diyen adam o esnada başka kızlara da yazan konuşan aynı adam .bu adam normal mi ?
Siz ne kadar normalseniz o kadar. Başka kadın olsa 2 günde ittiri çekip b.klu poşet gibi kapının önüne koyacağı adamın manzarasını izliyorsunuz, adamın normal olup olmadığını sorgulayana kadar bende ne var diye sorun o psikolog arkadaşlarınıza.

Bir adama Kadirgali Aysel gibi yürürsün hatta kosarsan sonuçları boyle olur..
Dunyanin en güzel manzarası sensin diyen bir kadın da yoktur senden başka.
Nasıl bir arabeskse bu.. 🤔

Siz ne kadar normalseniz o kadar. Başka kadın olsa 2 günde ittiri çekip b.klu poşet gibi kapının önüne koyacağı adamın manzarasını izliyorsunuz, adamın normal olup olmadığını sorgulayana kadar bende ne var diye sorun o psikolog arkadaşlarını
Ben iyi niyetli ve temiz kalpliyim. Herkesi kendim gibi sanıyorum. Bu arkadaşlık ilişkilerimde de böyle.

Sende narsist sapkınsin o şahıs gibi onu savunduğuna göre zaten . Saygisiz
Sonunda kendinizi savundunuz şükür ama ben kimseyi savunmadım, tanımadığım elin lovebombing yapan adamını neden savunayım, adamı durmadan savunup kendini hiç savunmayan ve aniden seviyesizleşen sizsiniz. Terapi alın, iyi niyetli olmak bu değil. Burada hoşunuza gitmeyen yorup yapan kimse sizi sevmediğinden, sizin kötülüğünüz icin böyle yazmıyor. Fark etmeniz gerek bir sorun yaşadığınızı düşündüğümüz için böyle yazıyoruz ama bunu görmek istemiyorsanız kendi hayatınız, kendinize ederseniz.

Siz sarımanolya falan mısınız? Yazım şekliniz, olayın saçmalığı, saçmalık sonrası açıklamalarınız, sürekli aynı şeyi yazmanız.

Bir adama Kadirgali Aysel gibi yürürsün hatta kosarsan sonuçları boyle olur..
Dunyanin en güzel manzarası sensin diyen bir kadın da yoktur senden başka.
Nasıl bir arabeskse bu..

Ne cok iyi niyetli var katip :) iyi ki varlar dunya bu arkadaslar sayesinde donuyor 🤣
Yok bu dünya egosunu tatmin ettigini sananlar sayesinde dönüyor 😃

Asıl siz neden böyle yapıyorsunuz? Adam sizi umursamıyor işte. Neden bu kadar yapışıyorsunuz sizi istemeyen birine?

Bazilari boynuz seviyo ya. Itinayla bana boynuz taksin diyo. Adam kariyla kizla sohbet muhabbet ohh. Ustune bi de dunyanin en guzel.manzarasisin diyosunuz. Kucukken anne babaniz hic mi sevip deger gostermedi size? Kendinizi bu kadar degersizlestirmenizin baska ne sebebi olabilir?

Back
X