- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
Hala engellemediniz yani bravo azicik gurur ya.Şimdi yazdı. bişey hissetmekte ne alakası var bu kadar konuştuktan sonra birbirimizi neden yipratalim dedi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala engellemediniz yani bravo azicik gurur ya.Şimdi yazdı. bişey hissetmekte ne alakası var bu kadar konuştuktan sonra birbirimizi neden yipratalim dedi ?
yahu tenezzül edip cevap bile yazmıyor, kendini daha fazla küçük düşürmeSevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Daha iyisini arıyor, bulamazsa dönecek.Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Şimdi yazdı. bişey hissetmekte ne alakası var bu kadar konuştuktan sonra birbirimizi neden yipratalim dedi ?yahu tenezzül edip cevap bile yazmıyor, kendini daha fazla küçük düşürme
belki oda kendisini aynadan seyrediyordurManzara ile ilgili bir gelişme oldu mu?
O konuda ne yorum yaptı?
oda kafasında bitirmişŞimdi yazdı. bişey hissetmekte ne alakası var bu kadar konuştuktan sonra birbirimizi neden yipratalim dedi ?
Hala engellemediniz yani bravo azicik gurur ya.
Şimdi yazdı. bişey hissetmekte ne alakası var bu kadar konuştuktan sonra birbirimizi neden yipratalim dedi ? En iyisi cevap vermemek galiba.Daha iyisini arıyor, bulamazsa dönecek.
Her bir şeye ghosting demeyin. Adam istemiyorum demiş. Kırk kez yazılsa kırkına da cevap vermek zorunda değil. Söylediğiniz şey üstüne samimiyetine inanmıyorum diyerek az demiş. İnsan bir tarafıyla güler çünkü![]()
Yok o yorumsuz :)Manzara ile ilgili bir gelişme oldu mu?
O konuda ne yorum yaptı?
Herkese ayni cevabi yazip duracak misiniz? Yazmayin hatta engelleyin. Birde psikoljik destek alin hic normal degilsiniz.Şimdi yazdı. bişey hissetmekte ne alakası var bu kadar konuştuktan sonra birbirimizi neden yipratalim dedi ? En iyisi cevap vermemek galiba.
Çok beğendiğimln birine iltifat etmek neden suç gibi ? Ne var bundaHer bir şeye ghosting demeyin. Adam istemiyorum demiş. Kırk kez yazılsa kırkına da cevap vermek zorunda değil. Söylediğiniz şey üstüne samimiyetine inanmıyorum diyerek az demiş. İnsan bir tarafıyla güler çünkü![]()
Mantıklı…Yok o yorumsuz :)
Çünkü baştan önünüze set çekilmiş. Duugusal bir anda da değilseniz filmlerde gibi konuşmak çok komik çok samimiyetsizÇok beğendiğimln birine iltifat etmek neden suç gibi ? Ne var bunda
Çok beğendiğimln birine iltifat etmek neden suç gibi ? Ne var bunda
Herkese ayni cevabi yazip duracak misiniz? Yazmayin hatta engelleyin. Birde psikoljik destek alin hic normal degilsiniz.
KVKK olmasa,adamın fotoğrafını paylaşın da hepimiz görelim şu manzarayı diyeceğim, olmayacak.
Diyelim ki, manzara hakikaten çok güzel; manzarayı izlerken burnunuza dolan kötü kokular ( başkalarını ekleyip konuşma vb) ne olacak ?
İlk tanıdığım halini düşünerek yapıyorum bu yorumu dedimm zatebKVKK olmasa, adamın fotoğrafını paylaşın da hepimiz görelim manzarayı diyeceğim, olmayacak.
Diyelim ki, manzara hakikaten çok güzel; manzarayı izlerken burnunuza dolan kötü kokular ( başkalarını ekleyip konuşma vb) ne olacak ?
Zor etkilenmiş haliniz buysa... Adam gözünüzün önünde kızlara yazıyor, baktınız yokluğunuzun ona zararı yok, ben de paspas olayım demişsiniz. 2 ayda bu hale geliniyorsa zor etkilenmek deyimi sizi anlatan bir deyim değil.Peşimden 2 ay boyunca koştu zaten. Ailemle tanistiricam dedi biraz daha zaman geçirelim dedim m Zor etlikenen birisiyim.ilk erkek arkadaşımı kanserden kaybettim.sonra hiç kimsendne etkilenemedim.buna karşı hislerim yoğundu birde dünyanın enguzel manzarasisin diyerek iyice simarttim.galiba narsist kişilik bozukluğu var