- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
uykumun kaçma sebebi Sen mişsin demek canımcığım..
vıy vıy vıyyy bunlar ne böyle,tulumbayı çok seviyorum lakin gıcık bir huyum var genelin aksine kıtır kıtır değil yumuşamış ve bol ballısını severim hihih:*
Ellerine emeğine yüreğine sağlık...
ne güzel aşama aşama resmetmişsin gülüm..Ben üç dört kez denedim baktım burada da var tulumba tatlısı hazıra konuyoruz genelde
eee ben bi denecik yemessem uyuyamam noceek
ayyyy harika gözüküyoooo canım çok istediiii cokacimcoook elceğizine sağlıkk a.s.
tüh yaa günahami girdim yoksa göz hakki derler yaa:uhm:gece yarısı yapılır mı bu bana ama yaaaa((( resimlere bakk (((((((
evet canim haklisin insallah nasip olur:Saruboceq: neden olmasin ben misafiri cok severim basimin üstünde yerin var:1hug::) İnşaallah nasip olur da tatlışlarından ikram edersin bize..Olmaz olmaz demeyelim alem-i imkandır bu..
Ayrıca 20 senelik gurbetçi isen ablam sayılırsın ellerinden öperim naçizane canım benim..
biz yolun çook başındayız daha..Rabbim cc muhabbetlerimizi eksik etmesin..
Hadi yarın uçuyorum İsviçreye o zaman:j
tüh yaa günahami girdim yoksa göz hakki derler yaa:uhm:
canim cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.
tavsiye ederim canimyerimsenibenharika görünüyorlar.ellerine saglik canim.mutlaka deniyecegim.
ellerinize sağlık,harika görünüyorlar,gecenin bu saatindede ancak bu kadar güzel görüntüler bana yorum yazdırabilirdi,
uyurkende gözümün önüne gelir artık...
günaydin yengosum pirlantam
haftasonu böreginin tadina bakamamisdim ama tulumbayi tuana özellikle nerdeysse silip süpürmüsdükaydirigubbakcemile3sen yaparsinda yenilmezmi dimi ama tuanayi ilk defa bukadar asiri tatli yedigini gördüm sayendekaydirigubbakcemile3parmaklarinida yicekdi nerdeysse
sen bu konuda ciddi ciddi ustasin masallah
o ellerine emegine saglik masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?