Tatlı Tarifi Meshur Tulumba Tatlim-Resimli

begendigine sevindim canim evet gece gece pek iyi olmadi dimiyerimseniben
umarim istedigin kilona biran önce kavusursunyerimseniben yapinca bizimle paylasirsinkaydirigubbakcemile3
bu güzel ve icten yorumun icin cok tesekkür ederima.s.kaydirigubbakcemile3

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo canım çekti valla cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

IIMMMHHHH
muhteseemmmm gorunuooo
ellerıne saglıkk
hemen isvicreye biletimi ayırtıyorum

anamm anamm anammm anammmmm o ne öyle yaaaaa :1shok:
ben bu tatlıya bayılırımm yaa müthiş bişey olmuşş cokacimcoook
ellerine sağlık canımmmm a.s.

anamm anamm anammm anammmmm o ne öyle yaaaaa :1shok:
ben bu tatlıya bayılırımm yaa müthiş bişey olmuşş cokacimcoook
ellerine sağlık canımmmm a.s.
ne güzel icten bir yorum yazmissin canim begendigine sevindimyerimseniben
madem cok seviyosun misafir ol gel bana tatlilar yapayim sana:içelim:kaydirigubbakcemile3

annemm, ben fotorafini gördügümde eriyorum
yedigimde ise sisiyorum
cok güzel.. varya tarifi yerine tatliyi koysaydin daha cok beyenirdim. :roflol:

gözüme çok güzel göründü yapayım dedim ilk yaptıklarım kötü oldu dışı pişti içi hamur kaldı yağın tam kızmamasından sanırım,ikinciler güzel oldu ama çıtır çıtır olmadı yine belki de ben beceremedim.ayrıca malzeme de çok oldu ben hamurun bir kısmını dolaba attım yarın değerlendiririm artık çünkü biz iki kişiyiz hepsini yapsaydım 1hafta aynı tatlıyı yemekten gına gelirdi.tarif için teşekkür ediyorum bikaç saat sonra eşim gelince nasıl olmuş diye sorup tatlının akibetini öğreniceğim...kalın sağıcakla...

tesekkür ederim güzelim. ici neden hamur kaldi bilemiyorum ama citir citir olmamasi serbeti duru olmus olabilir serbetin kivamini anlamak icin serbeti kaynattiktan sonra icine kasik batir cikar kücük bir damla tirnagina damlat hemen akmazsa serbet kivamindadir.
ölcüyü ayni ölcülerle biraz kücük bardakla yumurtayi 4 tana katarak deneyebilirsin. beklemis hamurla hic yapmadim nasil olur bilmiyorum.
eminim senin yaptiginda lezzetli olmustur afiyet bal seker olsunkaydirigubbakcemile3

cokacimcoookbayilirimmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookbiliyosunyerimseniben

senin tulumban benim icin cok özel hicde kirmaz nezaman gelsek ve istesek ya sekerparenden yada tulumbandan yapiyosun üsenmeden cok cok tskler yengosum insallah evlenince bende en az sizin kadar becerikli olabilirimkaydirigubbakcemile5a.s.

haftasonuda migdem bayram etti sayende kaydirigubbakcemile3

ellerine emegine saglik

güllerdiyarı emeğine sağlık güzel görünüyorlar ah ah çok zahmetli bu tatlıyı yapmak
yemeside ayrı bir sevk yani
yapmaya kalkışırım aman der eşim
şunu bunu alana kadar hzırını alıp gelirim hazırı daha ucuza gelir der:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…