Tatlı Tarifi Meshur Tulumba Tatlim-Resimli

ben yapıcam canım bu tatlılıyı yarın aksam ınsallah bisey sorcam bendekı torba o naylon torbaları varya pasta için onla olurmu,birde yapısıp akmıyolar onu, nasıl yapcaz

canimsin yaa negüzel seyler yazmissin:1hug: nedemek canim herzaman siz benim yegenimsiniz ben zevkle yapiyorum hep birlikte afiyetle yiyoruz:içelim:
güzelim sen zaten beceriklisin herseyi yapacagindan eminimkaydirigubbakcemile5
cok tesekkür ederim canima.s.kaydirigubbakcemile3

gülüm Türkiyede yasiyorsan taze taze alma imkanin var ama biz buralarda bulamiyoruz bulsakta paket icinde oda nezaman yapildi kimbilir:sm_confused:
evet zahmetli ama evde yapilanin tadida baska oluyoryerimseniben
gülüm bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık
cok tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3

ben yapıcam canım bu tatlılıyı yarın aksam ınsallah bisey sorcam bendekı torba o naylon torbaları varya pasta için onla olurmu,birde yapısıp akmıyolar onu, nasıl yapcaz

gülüm benim istanbulda kardesim yasiyor onlara gitigimde kardesim istedi yapmaya kalktik ama dedigin gigi naylon tarba alip geldi ama hemen patladi yapamadik en sonunda kiremsanti sikilan siringayla yaptik ama cok zor oldu artik gecen sene onlarada götürdüm
bez torba olsa daha iyi olur migroslarda falan vardir herhalde.
torbanin icine hamuru katmadan önce icine biraz sivi yag döküp yaglarsan yapismazyerimseniben
cok tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim ben isvicre sinirinda yasiyorum ve devamli isvicredeyim denebilir
nerden aldin bu torbalari bende almistim ama sikarken patlamisti torbam

canim ben isvicre sinirinda yasiyorum ve devamli isvicredeyim denebilir
nerden aldin bu torbalari bende almistim ama sikarken patlamisti torbam
asicim yazmayi unutmusum. biz zaten ülkelerin ortasindayiz bizde almanya avusturya ya alisverise gezmeye gidiyoruz:1hug:
torbayi migrostan aldim yillardir kullaniyorum SIK SIK yaparim ama patlamadiyerimseniben

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenböyle oldum aynen çok severim tulubayı
begendigine sevindim canim cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.

canim ellerine saglik cok ama cok güzel bende denicem mutlaka hep yapmak istiyordum ama bu iyi oldu denerim fotoda eklerim insalalh.

canim ellerine saglik cok ama cok güzel bende denicem mutlaka hep yapmak istiyordum ama bu iyi oldu denerim fotoda eklerim insalalh.
yapinca fotosunu eklersen cok sevinirim canim begenmen beni cok mutlu ettikaydirigubbakcemile3
bu güzel icten yorumun icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.

muhteşem görünüyo. ellerine sağlık. tarifi kaptım hemen çok teşekkürler.
tavsiye ederim canim yapinca fotosunuda eklersen sevinirimkaydirigubbakcemile3
cok tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3a.s.
ellerine sağlık
gerçekten çok güzel görünüyorlar
begendigine sevindim canimkaydirigubbakcemile3
bu güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim:1hug:a.s.

ağzım sulandı...cokacimcoook

zaten hastayım hasta canım istiyor pasta periyodundayım dün geceden beri..:1rolleyes:

nasıl çekti canım şimdimafoldumben

ağzım sulandı...cokacimcoook

zaten hastayım hasta canım istiyor pasta periyodundayım dün geceden beri..:1rolleyes:

nasıl çekti canım şimdimafoldumben
canimsin yaa gecmis olsun:1hug:
hemmen gel ben sana yapyim bugün profiterol yaptim onu istemezsen tulumba yaparimyerimseniben
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…