- Konu Sahibi gullerdiyari
-
cokacimcoookbayilirimmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookbiliyosunyerimseniben
senin tulumban benim icin cok özel hicde kirmaz nezaman gelsek ve istesek ya sekerparenden yada tulumbandan yapiyosun üsenmeden cok cok tskler yengosum insallah evlenince bende en az sizin kadar becerikli olabilirimkaydirigubbakcemile5a.s.
haftasonuda migdem bayram etti sayende kaydirigubbakcemile3
ellerine emegine saglik
gülüm Türkiyede yasiyorsan taze taze alma imkanin var ama biz buralarda bulamiyoruz bulsakta paket icinde oda nezaman yapildi kimbilir:sm_confused:güllerdiyarı emeğine sağlık güzel görünüyorlar ah ah çok zahmetli bu tatlıyı yapmak
yemeside ayrı bir sevk yani
yapmaya kalkışırım aman der eşim
şunu bunu alana kadar hzırını alıp gelirim hazırı daha ucuza gelir der:roflol:
cok tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3ellerine sağlık
ben yapıcam canım bu tatlılıyı yarın aksam ınsallah bisey sorcam bendekı torba o naylon torbaları varya pasta için onla olurmu,birde yapısıp akmıyolar onu, nasıl yapcaz
begenmene sevindim canim yapinca eklersinyerimsenibenellerine saglik gercekten harika gorunuyor yaaaaaaaa
bunuda ekledim uyeliklerime deniycem
asicim yazmayi unutmusum. biz zaten ülkelerin ortasindayiz bizde almanya avusturya ya alisverise gezmeye gidiyoruz:1hug:canim ben isvicre sinirinda yasiyorum ve devamli isvicredeyim denebilir
nerden aldin bu torbalari bende almistim ama sikarken patlamisti torbam
begendigine sevindim canim cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenböyle oldum aynen çok severim tulubayı
buyur gel ben sana yapayimyerimsenibenellerine kollarına sağlık..çok harika görünüyo...olsa da yesek...
yapinca fotosunu eklersen cok sevinirim canim begenmen beni cok mutlu ettikaydirigubbakcemile3canim ellerine saglik cok ama cok güzel bende denicem mutlaka hep yapmak istiyordum ama bu iyi oldu denerim fotoda eklerim insalalh.
tavsiye ederim canim yapinca fotosunuda eklersen sevinirimkaydirigubbakcemile3muhteşem görünüyo. ellerine sağlık. tarifi kaptım hemen çok teşekkürler.
begendigine sevindim canimkaydirigubbakcemile3ellerine sağlık
gerçekten çok güzel görünüyorlar
canimsin yaa gecmis olsun:1hug:ağzım sulandı...cokacimcoook
zaten hastayım hasta canım istiyor pasta periyodundayım dün geceden beri..:1rolleyes:
nasıl çekti canım şimdimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?