Tatlı Tarifi Meshur Tulumba Tatlim-Resimli

arkadsim acaip güzel yapmissin.eline koluna saglik.bende deniyecem.bir kere yaptim. yalar yandi. mutfak acayip koktu . hem hamurum civik oldu.birde duydum ki yagini sogutup atiyomusun. dogrumu .seninkini deniyecem
canim tabiki mutfak biraz yag kokuyor ama yanik deyil kizartma kokusu kalici deyil.
hamurun kivamini anlamak icin bir kasiga hamuru al kasigi yan getir kati olursa hamur kasiktan düsmez kati olmasin.
civik olupta kasiktan akarsa biraz un ekle ama hemen akmiyorsa hamur kivamindadir.
yok yagi her defasinda atmiyorum zaten ben sIk yapiyorum yagi birkackez kullaniyorum tebi yag azaliyor biraz daha ekleyerek.
tavsiye ederim canim yapinca eklersen sevinirim bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çocukluğumda en sevdiğim tatlı .Çok güzel yapmışsın bravo hazır gibi elllerine sağlık

canim evet benimde cacuklugumdan beri en cok sevdigim tatlidir.cokacimcoook
hic unutmam babaannemle dis cektirmeye gitmistik disim cekildi ama eve gelirken otobüste bekliyoruz bir pastane önünde satiliyor babaanneme isaret ettim oda daha simdi disin cekildi dedi ve otobüs hareket etti o görüntü hic gözümün önünden gitmedi o zazanlar cocuklar simdikiler gibi arsiz deyildi:umursamaz:
ama gelzaman gitzaman ugrasa ugrasa o görüntüyü kendim yaptim:teytey:
canim bu güzel yorum icin cok esekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaslar gecenlerde birde böylewsini yaptim umarim bu sekildede begenirsinizopuyorumnanaktan
hindistan cevizi ve cam fistigi ile süsledim herkes cok begendiopuyorumnanaktan

ellerine saglik cok guzel gorunuyor gurbette olunca bende herseyi kendim yapiyorum turkiyede olsa yapmazdim hemen gider hazir alirdim burda her istedigimi bulamiyorum bulsamda begenmiyorum tulumbayi bende cok sik yaparim oktay ustadan almistim tarifi cok guzel oluyor ama ben soguk yaga koyuyorum tulumbalari oyle kizartiyorum her seferinde yagin sogumasini bekliyorum sogunca ikinci posta tulumbalari koyuyorum sende oyl mi yapiyorsun?

cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
aynen canim gurbette mecbur herseyi kendimiz yapiyoruz öyle alma imkanimiz yok alsakta taze olmuyor zatenlmaz:
yok canim ben kizgin yagin icine koyuyorum bilmemki hic soguk yagda denemedim öyle kizartincada citir citir oluyormu?

evet ben soguk yagda yapiyorum citir citir oluyor nefis birsey oluyor bende yag soguk diye oyle saniyorsum bir dahakine seninki gibi deniyim bakalim nasil olucak

evet ben soguk yagda yapiyorum citir citir oluyor nefis birsey oluyor bende yag soguk diye oyle saniyorsum bir dahakine seninki gibi deniyim bakalim nasil olucak

bilmiyorum canim bende öyle soguk yagda bir deniyeyimbilmiyorumkismile
ama hep sicak yagda yaptim ilk gün cok güzel citir citir oluyor birkac gün beklerse yumusuyor seninki ertesi güne kalirsada citir citir kaliyormu?

evet canim 2-3 gun dolapta kalsa bile hep citir citir oluyor

2-3 gün citir citir kalmasi güzelmis canimkaydirigubbakcemile5
yapmasi zor olur herhalde cok yapacagin zaman önce yap yagi sogut yeniden yap derken bayaa zaman aliyordur ama birdaha yapacagim zaman deneyip bakacagim canim tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

harika gorunuyorlaropuyorumnanaktan kizartma yagi aycicekmi olmali yoksa ozel kizartma yaglarindanmi olmalibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…