- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
tatlim bilmemki resimde az cok görünüyor cokta kücük deyil aslindafisfisfiscanım ben krema torbasını aldım mıgrostan ama torba kısmı kuçuk geldı bana bır karış ha var ha yok seninde oylemi
canim tabiki mutfak biraz yag kokuyor ama yanik deyil kizartma kokusu kalici deyil.arkadsim acaip güzel yapmissin.eline koluna saglik.bende deniyecem.bir kere yaptim. yalar yandi. mutfak acayip koktu . hem hamurum civik oldu.birde duydum ki yagini sogutup atiyomusun. dogrumu .seninkini deniyecem
Çocukluğumda en sevdiğim tatlı .Çok güzel yapmışsın bravo hazır gibi elllerine sağlık
opuyorumnanaktansen artik astin kendini hamarat yengosum benimopuyorumnanaktan
ellerine saglik cok guzel gorunuyor gurbette olunca bende herseyi kendim yapiyorum turkiyede olsa yapmazdim hemen gider hazir alirdim burda her istedigimi bulamiyorum bulsamda begenmiyorum tulumbayi bende cok sik yaparim oktay ustadan almistim tarifi cok guzel oluyor ama ben soguk yaga koyuyorum tulumbalari oyle kizartiyorum her seferinde yagin sogumasini bekliyorum sogunca ikinci posta tulumbalari koyuyorum sende oyl mi yapiyorsun?
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
aynen canim gurbette mecbur herseyi kendimiz yapiyoruz öyle alma imkanimiz yok alsakta taze olmuyor zatenlmaz:
yok canim ben kizgin yagin icine koyuyorum bilmemki hic soguk yagda denemedim öyle kizartincada citir citir oluyormu?
evet ben soguk yagda yapiyorum citir citir oluyor nefis birsey oluyor bende yag soguk diye oyle saniyorsum bir dahakine seninki gibi deniyim bakalim nasil olucak
bilmiyorum canim bende öyle soguk yagda bir deniyeyimbilmiyorumkismile
ama hep sicak yagda yaptim ilk gün cok güzel citir citir oluyor birkac gün beklerse yumusuyor seninki ertesi güne kalirsada citir citir kaliyormu?
evet canim 2-3 gun dolapta kalsa bile hep citir citir oluyor
harika gorunuyorlaropuyorumnanaktan kizartma yagi aycicekmi olmali yoksa ozel kizartma yaglarindanmi olmalibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?