- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
tabiki yapabilirsin canim denemeni tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktandenesem yapabilirmiyim ki eşim bayılır ama
asicim yazmayi unutmusum. biz zaten ülkelerin ortasindayiz bizde almanya avusturya ya alisverise gezmeye gidiyoruz:1hug:
torbayi migrostan aldim yillardir kullaniyorum SIK SIK yaparim ama patlamadiyerimseniben
begendigine sevindim canim cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.
şimdi yaptım tulumbaları harika oldular. bizimle paylaştığın için çok sağolasın. ama yoruldum haa. torbayı sıka sıka avuçlarım ağrıdı. kayınvalidemlerede yolladım. üst katta ananemler var onlarada yolladım. çok bereketliydi valla. çok beğendiler.
evet canim neden olmasin ben bu ölcüyü su bardagi ile yapiyorumellerine saglikk..a.s.nasil canim cektiii...gurbette insan disari cikip alamiyor
bende yapacagim mutlaka ama malzemenin yarisini yapsam lezzeti ayni olabilir mi??
sadece iki kisiyizdee:1hug:
şimdi yaptım tulumbaları harika oldular. bizimle paylaştığın için çok sağolasın. ama yoruldum haa. torbayı sıka sıka avuçlarım ağrıdı. kayınvalidemlerede yolladım. üst katta ananemler var onlarada yolladım. çok bereketliydi valla. çok beğendiler.
tavsiye ederim canim vereliniortaktarifin icin cok tesekkür ederim canim
benim esinde cok seviyor tulumba tatlisini
mutlaka yapicam a.s.
alkisalkisalkisseni alan yasadi masallah canim hamaratligina dicek yok ellerine emegine saglik sen bile denedin yengemin tulumbasini ben sadece ona gitdikce yemekle yetiniyorumcokacimcoooka.s.opuyorumnanaktan
selam canım,
dün akşam gördüm topiği ve hadi bi yapayım bakalım dedim
sanırım hamur biraz cıvık oldu ama yinede başardım
ilk kızaranlar kabarmadı ama sonlara doğru, sanırım hamur bekledikçe güzel kabarıyor, bir kabardı puf böreği gibi
evde herkes de yedi
tek sorun kızartma yağı üzerime siniyor, sinir oluyorum :)))
tarif için çok teşekkürlerr
bu da harıkaymıs yaww.ıraktayken kayınvalıdem yapmıstı bır kez boyle bı havalarla yaptıkı sen yapamazsın der gıbıydı.gostermıo fln.onumuzdekı ay geldıgınde buradan bakıp yapıım de koyıım onune bakalım ne olacak o havasına cok merak edıormkaydirigubbakcemile3ellerıne saglık canımıniçi.gerçekten harikasınız siz yafff
bende yaparim bu tatliyi esimde cok sever hatta bayilir ellerine saglik canim..ustune yesil fistikla servis yapabilirsin cok guzel oluyor..yaninada vanilyali dondurma yemede yaninda yat :))
çok güzel görünüyo ellerine sağlık emeğine sağlık canım ben çok şerbetli tatlı sevmem ama görünce istedi canım sıcak sıcak yemeli dedim birden :):sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?