Tatlı Tarifi Meshur Tulumba Tatlim-Resimli

ok canim ilk gittigimde alicam tekrar ellerine saglikvereliniortak

şimdi yaptım tulumbaları harika oldular. bizimle paylaştığın için çok sağolasın. ama yoruldum haa. torbayı sıka sıka avuçlarım ağrıdı. kayınvalidemlerede yolladım. üst katta ananemler var onlarada yolladım. çok bereketliydi valla. çok beğendiler.

ellerine saglikk..a.s.nasil canim cektiii...gurbette insan disari cikip alamiyor
bende yapacagim mutlaka ama malzemenin yarisini yapsam lezzeti ayni olabilir mi??
sadece iki kisiyizdee:1hug:

oh oh afiyet bal seker olsun canim ellerine saglik ne güzel ailecek tulumba sefasi yapmissinizopuyorumnanaktan
evet cok bereketli oluyo bende yapinca komsular arkadaslar tulumbaya doyuyor:içelim:
evet canim biraz yorucu ama sonucta hergün yapilmiyo
güzel olduguna sevindim canim bende tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ellerine saglikk..a.s.nasil canim cektiii...gurbette insan disari cikip alamiyor
bende yapacagim mutlaka ama malzemenin yarisini yapsam lezzeti ayni olabilir mi??
sadece iki kisiyizdee:1hug:
evet canim neden olmasin ben bu ölcüyü su bardagi ile yapiyorum
sen ayni ölcüyü daha kücük bardakla yapip sadece yumurtayi 3 kirabilirsin ayni olur
tabiki iki kisiye bu ölcü cok fazla gelir.
malesef biz gurbettekilerin gidip alma imkani yok olsada paketle aliyoruz oda nezaman yapildi kimbilir taze olmuyor neyapalim kader:sm_confused:senağlama
cok tesekkür edrim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisseni alan yasadi masallah canim hamaratligina dicek yok ellerine emegine saglik sen bile denedin yengemin tulumbasini ben sadece ona gitdikce yemekle yetiniyorumcokacimcoooka.s.opuyorumnanaktan

selam canım,
dün akşam gördüm topiği ve hadi bi yapayım bakalım dedim
sanırım hamur biraz cıvık oldu ama yinede başardım
ilk kızaranlar kabarmadı ama sonlara doğru, sanırım hamur bekledikçe güzel kabarıyor, bir kabardı puf böreği gibi
evde herkes de yedi
tek sorun kızartma yağı üzerime siniyor, sinir oluyorum :)))

tarif için çok teşekkürlerr

canim hamurun kivamini anlamak icin kasiga hamurdan biraz alip kasigi yan getir hamur hemen kasiktan akmiyorsa kavami iyidiryerimseniben
ama güzel olduguna sevindim canim afiyet bal seker olsunopuyorumnanaktan
keske resmini cekip ekleseydin bende cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

bu da harıkaymıs yaww.ıraktayken kayınvalıdem yapmıstı bır kez boyle bı havalarla yaptıkı sen yapamazsın der gıbıydı.gostermıo fln.onumuzdekı ay geldıgınde buradan bakıp yapıım de koyıım onune bakalım ne olacak o havasına cok merak edıormkaydirigubbakcemile3ellerıne saglık canımıniçi.gerçekten harikasınız siz yafff

sagolasin pinarcim:kedi:
yap canim benim yapta bi görsün havan olsunsositososito sormak istedigin bisey olursa yaz banakaydirigubbakcemile5
ama o gelmeden önce bi dene bence elin alissinyerimseniben
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende yaparim bu tatliyi esimde cok sever hatta bayilir ellerine saglik canim..ustune yesil fistikla servis yapabilirsin cok guzel oluyor..yaninada vanilyali dondurma yemede yaninda yat :))

bende yaparim bu tatliyi esimde cok sever hatta bayilir ellerine saglik canim..ustune yesil fistikla servis yapabilirsin cok guzel oluyor..yaninada vanilyali dondurma yemede yaninda yat :))

okadar ballandirarak anlatmissin bak simdi nasilda canim cekti fistikla dondurmayla üffcokacimcoook
öpüyorum canimopuyorumnanaktan

çok güzel görünüyo ellerine sağlık emeğine sağlık canım ben çok şerbetli tatlı sevmem ama görünce istedi canım sıcak sıcak yemeli dedim birden :):sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ben krema torbasını aldım mıgrostan ama torba kısmı kuçuk geldı bana bır karış ha var ha yok seninde oylemi

arkadsim acaip güzel yapmissin.eline koluna saglik.bende deniyecem.bir kere yaptim. yalar yandi. mutfak acayip koktu . hem hamurum civik oldu.birde duydum ki yagini sogutup atiyomusun. dogrumu .seninkini deniyecem

çok güzel görünüyo ellerine sağlık emeğine sağlık canım ben çok şerbetli tatlı sevmem ama görünce istedi canım sıcak sıcak yemeli dedim birden :):sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

dene canim tavsiye ederim evde herke seviyor ben hep yapiyorumyerimseniben
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…