- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
ipek atarlandık ama mune gelmeden tüysek iyi olur
Ben kacar yolcu,muneyle papaz olmaya degecek bir konu degilii geceler cnm
Kararımı verdim. Bulunduğum ilde, ücretli öğretmenliğe başvurucam, gelemeyen izinli öğretmenler olunca yerine geçici öğretmen sokuyorlarmış dönemlik. Ona başvurucam. Çok saolun
Saat 11:!7 ben daha yeni sınav analizlerinin %30 unu bitirdim.
Eokul işlemlerinin bir kısmı duruyor.
Evrak işleri külfeti piiiuuffff
Yani ücretliye kalkışmadan sana diyeceğim şudur ki ''think twice''
İşte ben bu yoğunluğu istiyorum. Bakalım bir dönem deniycem. evde yüküm olmadığı için zaman ayırabilirim gibi geliyor. Düşündüm etraflıca
Arkadaşlar para muhabbeti inanın sizden çok beni gerdi... ben özellikle dikkatli cümleler seçmeye çalıştım, yanlış anlaşılmamak için. Olmadı başaramadım demek ki. Ben ailem kültürlü falan demedim ayrıca. bunun konumuzla ilgisi yok çünkü. Paramı da kimsenin gözüne sokmadım bunu yazarken bile yüzüm kızarıyor. Annem avukat babam ticaretle uğraşan bir insan(iş adamı), keza eşim de.okumuş kişiler. nerelere geldi konu.
Hersey bi yana esinizin ogretmen maasindan yuksek fiyati olan cizmeylemi gidiceksin okula demesi cok itici geldi bana.sizin cevabinizda ilginc.yok onlarla gitmem tabi.
Ne kadar alakasiz bahaneler bunlar.kim takar sizin cizmenizi arabanizi.
Benim bi ogretmenim vardi jeepiyle gelirdi okula sizin konunuzu okuyunca hatirladim.o zamanlar bize hic acayip gelmemisti bu.kime ne yani.
Eger ogretmenlik yapmaksa isteginiz idealiniz buysa yapin.zengin olmaniz neden engel olsunki.yok sıkıldım bu burjuva hayatimdan azicik hareket katiyim hayatima diye dusunuyosaniz hic yormayin kendinizi.baska ugraslar bulabilirsiniz nasilsa.
Hanım, hanım ! Sen devletten zengin değilsin haddini bil !
Ne demek okulunda her eksiğini aldırtırım? Devletimiz her eksiğini alacak güçte sen hiiiiç merak etme. Sen ancak çorbaya tuz atabilirsin. Başta önyargılı değildim, hatta seni anlamaya da çalıştım ama sen her yorumunda zenginliğini yazmışsın, boşuna burda kimseye tepki verme. Tepki aldığın halde, her yorumunda zenginliğni koymuşsun ortaya. Burda kendini ifşa etmen önemli değil burda kimse kimseyi tanımadan karakter analizi hayat tarzı analizi yapıyor.
1-Öğretmen maaşından yüksek botlar
2-Botlarımı toplattırıcam
3-Babam ihtiyacın yok uğraşma dedi
4-Okulun her eksiğini aldırtırım
Sen kendini nerde görüyosun acaba çok merak ettim, tamam anladık konu metninden ki zenginsin ve bu şekilde çalışabilirmiyim diyorsun. Ama her yorumunda bunu belirtmen sence abes değil mi ?
Rabbim, hidayet versin. Öğretmenlik demiyim de belki de saç tokanın fiyatından az alacağın parayla ücretli çalışacağın okuldaki öğrencilere acırım. Önce zihniyet değişmeli.
Hanım, hanım ! Sen devletten zengin değilsin haddini bil !
Ne demek okulunda her eksiğini aldırtırım? Devletimiz her eksiğini alacak güçte sen hiiiiç merak etme. Sen ancak çorbaya tuz atabilirsin. Başta önyargılı değildim, hatta seni anlamaya da çalıştım ama sen her yorumunda zenginliğini yazmışsın, boşuna burda kimseye tepki verme. Tepki aldığın halde, her yorumunda zenginliğni koymuşsun ortaya. Burda kendini ifşa etmen önemli değil burda kimse kimseyi tanımadan karakter analizi hayat tarzı analizi yapıyor.
1-Öğretmen maaşından yüksek botlar
2-Botlarımı toplattırıcam
3-Babam ihtiyacın yok uğraşma dedi
4-Okulun her eksiğini aldırtırım
Sen kendini nerde görüyosun acaba çok merak ettim, tamam anladık konu metninden ki zenginsin ve bu şekilde çalışabilirmiyim diyorsun. Ama her yorumunda bunu belirtmen sence abes değil mi ?
Rabbim, hidayet versin. Öğretmenlik demiyim de belki de saç tokanın fiyatından az alacağın parayla ücretli çalışacağın okuldaki öğrencilere acırım. Önce zihniyet değişmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?