Mesleğim, çevrem, kafa karışıklığım.

Kararımı verdim. Bulunduğum ilde, ücretli öğretmenliğe başvurucam, gelemeyen izinli öğretmenler olunca yerine geçici öğretmen sokuyorlarmış dönemlik. Ona başvurucam. Çok saolun

Saat 11:!7 ben daha yeni sınav analizlerinin %30 unu bitirdim.
Eokul işlemlerinin bir kısmı duruyor.
Evrak işleri külfeti piiiuuffff
Yani ücretliye kalkışmadan sana diyeceğim şudur ki ''think twice''

Saat 11:!7 ben daha yeni sınav analizlerinin %30 unu bitirdim.
Eokul işlemlerinin bir kısmı duruyor.
Evrak işleri külfeti piiiuuffff
Yani ücretliye kalkışmadan sana diyeceğim şudur ki ''think twice''

İşte ben bu yoğunluğu istiyorum. Bakalım bir dönem deniycem. evde yüküm olmadığı için zaman ayırabilirim gibi geliyor. Düşündüm etraflıca

İşte ben bu yoğunluğu istiyorum. Bakalım bir dönem deniycem. evde yüküm olmadığı için zaman ayırabilirim gibi geliyor. Düşündüm etraflıca

Ben anladım sizin ne istdiğinizi.
O zaman dediğim gibi ben yıldım ama bol lüzumsuz evrak doldurmalı bu iş tam size göre :)
Umarım beklentinizi karşılar.
Şimdiden hayırlı olsun.

Hersey bi yana esinizin ogretmen maasindan yuksek fiyati olan cizmeylemi gidiceksin okula demesi cok itici geldi bana.sizin cevabinizda ilginc.yok onlarla gitmem tabi.
Ne kadar alakasiz bahaneler bunlar.kim takar sizin cizmenizi arabanizi.
Benim bi ogretmenim vardi jeepiyle gelirdi okula sizin konunuzu okuyunca hatirladim.o zamanlar bize hic acayip gelmemisti bu.kime ne yani.

Eger ogretmenlik yapmaksa isteginiz idealiniz buysa yapin.zengin olmaniz neden engel olsunki.yok sıkıldım bu burjuva hayatimdan azicik hareket katiyim hayatima diye dusunuyosaniz hic yormayin kendinizi.baska ugraslar bulabilirsiniz nasilsa.

Atlayarak okuyabildim

1- ogretmenleri tanimasam ezik buzuk perisan kiyafetlerle okula gidiyor zannedicem yazdiklarinizdan

2-onyargiyla yaklasmak derken

Niye size onyargili olsunlar nerden bilsinler kiyafetlerinizin fiyatini

Ustelik siz soylesenizde ilgilenmezler bile Hepsi ogrencilerinin kendi isinin derdinde

3- Sizin niye mesleginize ozellikle ogretmenlere karsi Ceknceleriniz var

Onlari gayet iyi taniyor olmalisiniz

Zira bugun ogretmenlik yapan

Dun ayni sirayi paylastiginiz enaz 4 yil fakulte arkadaslariniz var

4-deneyin onyargili olmayin:)

Bence can sıkıntısından acep ne yapsam derdine düşmüşsünüz. Yok babam iş adamı yok anam avukat. Ne alaka?
Üniversite biteli kaç yıl olmuş anca mı düştü içinize ateşi. Macera aramaya gerek yok :))

Konu bastan sona gereksiz ayrıntılarla dolu..okudukca da itici geldi... bence otur evinde kafa saraylı hayatında baksana burda bıle soyutlayamamısın kendını.. unutmadan.. öğretmenlik herkesin yapabileceği bi meslek değil belkı de isabet olmuş canım! sevgiler

şekerim biz sizin arabanızı çizmenizi nerden bilelim ,eşim bu arabaylamı , bu çizmeylemi okula gidiceksin sıkırsın dedi diye
siz yazdınız biz yorumladık
bir çok kişi işe arabasıyla gidiyor çizme değilse de ayakkabı giyiyor
insanlar bütcesince giyiniyor kimse çıplak değil
aslında bence, siz sahip olduklarınızı fazla gözünüzde büyütmüşsünüz

Benim meramimi anlayan anladi. İgneleyici dilleri daha fazla muhattap almiycam. Yorum yapan herkese vaktini ayirdigi icin tesekkur ediyorum. Konum kararimi netlestirmemle birlikte benim icin sonuclanmistir. İyi yada kotu hic bir sey yazmiycam bu vakitten sonra. Tesekkurler.

öğretmenlik benim için bi aşk. üniverstede bu bölüm olmadı ama içimde ukte kaldı. şimdi bi hayır kurumundan durumu çok çok iyi olmayan öğrencilere öğretmenlik teklifi geldi.bu bile beni heyecanlandırdı. olur mu olmaz mı nasip bakalım.

seni canı gönülden tebrik ediyorum bazı yorumlara da hayretle baktım bunu bi hanım bi söylüyor diye düşündüm....

hiç kimse hiç bir şey canını sıkmasın. sen idealin doğrultusunda ilerle ve sana ihtiyacı olanlara yardım et bazen öyle olurki insan sadaka verecek samimi birini bulamaz ya işte onlara ışık ol...

çalışmak sadece fakirlere ait bişey değil elbette zenginde çalışıp manevi hazza ulaşmalı.

bir daha cevap yazmıyacağını söylemişsin ama eğer benim mesajımı okursan senin adına çok sevindim ....

katılıyorum çizmeymiş arabaymış çok iticiler gerçekten

Hanım, hanım ! Sen devletten zengin değilsin haddini bil !
Ne demek okulunda her eksiğini aldırtırım? Devletimiz her eksiğini alacak güçte sen hiiiiç merak etme. Sen ancak çorbaya tuz atabilirsin. Başta önyargılı değildim, hatta seni anlamaya da çalıştım ama sen her yorumunda zenginliğini yazmışsın, boşuna burda kimseye tepki verme. Tepki aldığın halde, her yorumunda zenginliğni koymuşsun ortaya. Burda kendini ifşa etmen önemli değil burda kimse kimseyi tanımadan karakter analizi hayat tarzı analizi yapıyor.
1-Öğretmen maaşından yüksek botlar
2-Botlarımı toplattırıcam
3-Babam ihtiyacın yok uğraşma dedi
4-Okulun her eksiğini aldırtırım
Sen kendini nerde görüyosun acaba çok merak ettim, tamam anladık konu metninden ki zenginsin ve bu şekilde çalışabilirmiyim diyorsun. Ama her yorumunda bunu belirtmen sence abes değil mi ?
Rabbim, hidayet versin. Öğretmenlik demiyim de belki de saç tokanın fiyatından az alacağın parayla ücretli çalışacağın okuldaki öğrencilere acırım. Önce zihniyet değişmeli.

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıyorum nokta atıışı bir yorum:2::2:

ben sizi anlıyorum konu sahibi arkadaşım.
diyorsunuz ki,ben çocuklara faydam olsun,öğretmen olarak hayatlarında fark yaratayım istiyorsunuz ama bir yandan da,atıyorum spor bmw le okula gidemem,kılığı kıyafetim pahalı yerlerde giymeye uygun,köy okulunda nasıl yapayım bunları diyosunuz..
haklısınız da..ancak ve ancak öncelikle gerçek hayatı tanımadığınızı düşünüyorum.mesela kpss ye girmeniz ve puanınıza göre atamanız yapılacağını(ya da yapılmayacağını),bu sınavın zor olup yıllarca atama bekleyen tonla öğretmen olduğunu,ayrıca bir yere atansanız da,evinizi ailenizi bırakıp nasıl gideceksiniz mesela doğuda bir köye ???
sanırım ücretli öğretmenlik için başvuracakmışsınız..doğru bir karar bence..
bir de hayat bu kime ne getirir ne götürür belli olmaz..Allah korusun ama herşey eşinin,babanın işlerinin kötüye gitmesine bakar..benim öyle oldu vallahi:)babam iflas etti ,hem de 2 kere..tam toparlandı derken bir daha..çok şükür okudum mesleğimi aldım elime ve çalışıyorum..ama siz eğer genç yaşınızda birşeyler yapmazsanız,ilerde çok pişman olabilrsiniz..
sevgiler..

ilkokulla anadoluya lisesine gidince bizim zamnaımızda ortaokulla birdi hocaların giyimlerine çok takmazdık.hangi marka filan diye aklımıza gelmezdi.arabaları v.s de öyleydi.çocuklar açısından zenginliğinizin kılık kıyafatinizin otomobilinizin zorluğu olmicak eşinize bu konuda katılmıyorum.bence sizin kendinize mesleki açıdan güveniniz yok.zenginliğinizin çocukların gözünde sorun olmicağını düşünüyorum.dersane veya kolej düşünülebilinir.

Sabah sabah içime düştü..merakımı gidermek için sorayım dedim. Acaba konu sahibi sen eğitim fak okurken bu aradaki muazzam uçurumdan etkilenmedin mi diğer öğrencilerle aranda olan? Sonuçta hepimiz biliriz ki eğitim fak. Genelde orta gelirli ailelerin çocukları seçer. Dolar milyoneri hiç görmedim ben eğitimde. Yani o zaman da öğretmen maaşı çizmelerle falan okula gitmek sorun olmuyor muydu? Arkadaş çevren nasıldı?
Sadece merak ediyorum. Hani okulda yadırganacağını düşünüyorsun ya öğrenciliğin nasıldı acaba?

Evet devlet cok zengin, okulu temizlemek icin alınan temizlik görevlisinin paraları velilerin aidatları ile ödeniyor bu yüzden. Hangi Türkiye'de hangi devlette yasıyorsunuz Allah askına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…