Ben özel eğitim öğretmeniyim şuan lise kademesindeyim bizim çocuklarda da oluyor böyle şeyler ancak yine de öğretmene saygıları halen var ve çok abartırlarsa özel durumu var diyebiliyorum daha sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışıyorum. Bazı şeylerin engellerinden kaynaklı olduğunu biliyorum. İçlerinde bir kasıt yada kötü bir niyet olmadığını farkediyorum. Bizim mesleğe zor derler ama Allah sizlere sabır versin Allah iyiki bu çocuklarla yolumu kesiştirmiş. Asla bir lisede öğretmen olamazmışım. İşiniz çok zor hele birde idare yanınızda değil karşınızda ise öğrencilere karşı elinizde hiçbir şey yok. İstemez gelmez derse okula gelir derse girmez, her türlü terbiyesizliği yapar ağzını açsan yine onun psikolojisi bozulur. Notlar zaten kimsenin umrunda değil hoş geçirme de görelim yine öğretmenin başı ağrır. Daha neler neler… Öğretmenin iyi zamanımda öğrenci, öğrencinin iyi zamanımda öğretmen olmuşuz bizler.Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun,
Lisede öğretmenlik yapıyorum. Evime yakın olduğu icin tercih ettiğim okul mesleğimden soğumama sebep oluyor maalesef.
Günümüzde gençliğin durumu malum o kadar zor ki laf anlatmak ama gerçekten iyi olsunlar istiyorum zaten bunu dert etmesem dersime girer çıkarım ama faydalı olmak istiyorum.
Yok olmuyor her gün bu sefer güzel geçsin ders diye diye gidiyorum. Yeni de değilim bu meslekte daha önce yüzlerce öğrencim oldu ama bu okulda zorlandığımı farkettim.
Çok terbiyesiz ve bununda hiç farkında olmayan öğrencilerim var maalesef ki
Var mi aranızda benim gibi sorun yaşayan çözüm önerisi olan?
Buraya yeni geldim zaten ilk fırsatım da değiştireceğim insallah ama şuan süt iznim dolayisiyla mesafesi cazip geliyor sadeceTayin alma şansınız yok mu? Yoksa bu ihtimal var ama bu okul eve yakın olduğu için mi tayini düşünmüyorsunuz?
Aynı konuları açmışiz fark etmedenMerhaba arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun,
Lisede öğretmenlik yapıyorum. Evime yakın olduğu icin tercih ettiğim okul mesleğimden soğumama sebep oluyor maalesef.
Günümüzde gençliğin durumu malum o kadar zor ki laf anlatmak ama gerçekten iyi olsunlar istiyorum zaten bunu dert etmesem dersime girer çıkarım ama faydalı olmak istiyorum.
Yok olmuyor her gün bu sefer güzel geçsin ders diye diye gidiyorum. Yeni de değilim bu meslekte daha önce yüzlerce öğrencim oldu ama bu okulda zorlandığımı farkettim.
Evet bende gördüm konunuzu ortak dertlerimiz ama ben devlet okulundayım ona rağmen şımarık çocukla uğraşmak zorAynı konuları açmışiz fark etmeden
Evet aslında kadrolu arkadaşlarimdan da duyuyorum bu durumu.ozel de sadece paranın verdiği özgüvenle pişkinlik yapıyorlar.her şeyi bildiklerini zannedip en temel şeyleri bilmiyorEvet bende gördüm konunuzu ortak dertlerimiz ama ben devlet okulundayım ona rağmen şımarık çocukla uğraşmak zor
Allah yardımcınız olsun sizinde gerçekten ne zor mesleğimiz
Bu çok gördüğüm bi şikayet maalesef. Eskiden tabi öğrenci öğretmen ilişkisi daha iyiydi hem sınırında hem eğlenceli. Biz ne fazla samimi olup terbiyesizlik yapardık ne de çok soğuk olurdu aramız böyle ilişkileri seviyorum gerçekten hem okul hem iş hayatında. Ama yok ortası olmuyor öğrencilerdeMerhaba arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun,
Aslında mesleğimi seviyordum eski okulum çok iyiydi bu yeni okul beni yoruyor çok iyi çocuklarda var ama bi tanesi kötü olSa bile o yetiyor lisedeBu çok gördüğüm bi şikayet maalesef. Eskiden tabi öğrenci öğretmen ilişkisi daha iyiydi hem sınırında hem eğlenceli. Biz ne fazla samimi olup terbiyesizlik yapardık ne de çok soğuk olurdu aramız böyle ilişkileri seviyorum gerçekten hem okul hem iş hayatında. Ama yok ortası olmuyor öğrencilerdeBen kendimi bildim bileli öğretmen olmam olamam diyordum hala öyle düşünüyorum cidden okula arada annemin yanına uğramama rağmen rahatsız olurdum o öğrencilerin tavırlarından kolay bi meslek değil kesinlikle. Sizi rahatsız eden mesleğiniz mi yoksa şuan ki okul mu? Üniversitede hoca olmak liseden çok daha iyi bana göre ben okurken gerçekten öğrenciler vize final stresinden öyle hocalarla uğraşamaz hatta saygısızlık bile yapamazlardı hele ki iki hocamız vardı 100 bekleyen 50 alır 80 bekleyen 20 alırdı yine de asla itiraz bile edemezlerdi Üniversiteye geçebiliyor musunuz? sistemleri hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum. Sizi biraz daha rahatlatır büyüklerle derse girmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?