meslek farkı

Çocuk stajda.Şimdilik o parayı alıyor.Yarının ne getireceği bilinmez.Sonuçta bir mesleği var.23 yaşında bir erkeğin de hanları hamamları 5000-10000 maaşı kolay kolay olmaz o yaşta.Bu soruyu soruyor olman bile maaşı sorun edeceksin anlamını taşıyor.

O diil de muhafazakarlikla namazla niyazla ne ilgisi var yazdiklarinizin? He derseniz ki hayat görüşümuz ayni onu belirttim sizin daha maddiyatci oldugunuz goruluyor dolayısıyla hayat gorusleriniz uyusmuyor gelir durumunuz esit degil evlenmeyin bence

Böyle bi konuyu açıp neden üzüyorsunuz adamı? Sonuçta işinde gücünde çalışan biri. Tembellik yapsa tamam o ayrı. Ama adam daha yeni mezun olmuş iş bulabildiğine şükret. Gerçekten muhafazakarsanız dediğiniz gibi, maddiyata bu denli önem vermemeniz gerekir, çünkü adamın işi gücü var elinden geldiğince çalışıyor zaten, ki ilerde maaşı bir hayli artacak. Anlattığınız kadarıyla iyi de bir insan. Yazık etmeyin adama, böyle şeyler söyleyerek de üzmeyin onu.

arkadaşlar bütün cevapları okuyorum. çok teşekkür ediyorum herkese. benim net bir fikrim oluşmamıştı. ondan zaten burada paylaştım

Allahtan muhafazakar görüşe sahipsin. Keşke görüşler kadar düşüncelerinde öyle olsaymış.
Daha şimdiden paranın pulun lafını yapıyorsan, bekle kuzum sen doktor avukat fln bulmaya çalış.
kız ben avukat buldum da noldu stajyer iken evlendim asgari ücret bile almıyor düşün ama ben bunları hiç düşünmedim işte konu sahibesi avukat bulsa onu da beğenmez

Ne paraymış arkadaş..

Stajda çocuk farkında mısın? Adı üstünde staj.
Bikaç yıla kalmaz senin paran onunkinin yanında bayaaa bi sönük kalır yalnız

Yani siz bu kişinin erkek olduğu için aslında daha fazla kazanması gerektiğini söylüyorsunuz, öyle mi? Hem de bir öğretmen olarak?!

Ben öğretmenim eşim mali müşavir.
İnanın anlamazsınız maaşı sizi geçer ve katlar bile.
Az veya çok. Allah kazancın hayırlısını versin.
İyi günde kötü günde birbirininizi destekleyemeyecekseniz hiç boşuna evlenmeyin.

ben maaşının artacağını söyledim. yani şimdiden düşünmemesi gerektiğini söyledim. ama bu konuya girmem onu rahatsız etti.

bana dedi zaten. bu durum seni rahatsız ediyorsa ve ileride problem olacaksa bu yola hiç girmeyelim.

maaşını ve mesleğini başıma kalkarsan ben bu durumu kaldıramam dedi.

bi soğukluk oluştu bana karşı. ama şimdi bana karşı problem yok gibi davranıyor.

gerçekte içinde neler geçiyor bilemiyorum.

acaba siz bir kelime veya davranışla onu kırdınız da ondan mı ? Konuyu hiç açmayıp oluruna bıraksaydınız ya.. insanoğlu belli olmaz maaşı yüksek diye evlendiniz pat işten çıktı diyelim yine mi sorun olacak ? ki mali müşavir olacaksa zaten bir öğretmen maaşı yanında küçük kalır bir hayli

"Başına kalkmak" diye bir şey yoktur, o "başına kakmak"tır.

Ayrıca, hani mesleği ve maaşı başına kakacakmışsınız ki? Duyan da arada uçurum var sanar.

maaş konusuna takıl ayrıl. 10 sene sonra iyi kazancı olduğunda pişman olursun ama her şey için çoook geç olmuş olur..

Senin öğretmen maaşın o adamın çerez parası olur ilerde benden söylemesi.. Şunuda söylemeden yapamayacağım çook çirkin düşüncen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…