meslek farkı

Adam kendi ofisini açarsa deli para kırar haberiniz yok. Siz ise hep aynı noktada kalacaksınız, kutsal meslektir lafım yok ama öyle. Sizin geliriniz artmayacak yani zamlar dışında. Mali müşavirlik olayını ben de düşündüm ama çok masraflı geldi gözüme. Sınavları için harcama yapmak lazım. Ama bu yaz muhasebecinin yanına gidip biraz bişeyler öğrenmek istiyorum. Eğer seversem ben de buna yönelebilirim.

Madem ailenizin tepki vereceğini ve bunu göğüsleyemeceğinizi düşüyorsunuz, neden 2 aydır görüşüyorsunuz bu adamla? Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor.

Nefret ediyorum su tarz konulardan.
O cok ben az, ben cok o az kazaniyorum. Ne yahu bu? Beyinler uyusuyorrmu uyusmuyormu onemli olan o.
Bu ne ya.. o cok ben az.. vs. Vs
Sankincok kaznadiklarini belli etmeye calisiyorlar gibi. Ozaman biz de kendimizi ucurumdan mi atalim eslerimiz calisiyor biz calismiyoruz diye
Kanimca gereksiz bi konu olmus.

Nasil davranacaksin. Cocuga. Suan icin ben senden cok kazaniyor olabilirim sıkma canini ama sen mezun olunca zaten benden cok kazanacaksin. Velevki az kazansan ne coknkazansan ne demek bile akliniza gelmiyor mu da duyurur gibi millete soruyorlar.
Kusura bakma yorumumdan dolayi.

Evlenmeyi düşünüyorsan önce kişiliğini,karakterine,sana olan saygısına ve sevgisine sonra aile babası olur mu buna bakacaksın..

İkiniz de çalışıyorsunuz,evinizi döndürürsünüz..

Kaldı ki mali müşavir olunca senden çok fazla kazanacak.

Böyle düşünüp sakın ilişkini bozma,para her zaman kazanılır ama doğru adam ve mutu yuva şans işi.

Mutlu musun,seni düşünüyor mu ,değer veriyor mu bu önemli

Ya allah askina merak ettm de konu sahibinin annesiyle babasi bu konularda sorun yasadimi acaba sen 3kazanion ben 5 kazaniom!?!?! İdareli olursnz nolcak sanki onemli olan hecinmek sevmek saygi duymak...lutfen bnlari sprun etmeyin... Bide issiz kalma durumuda olablr sizin yada esinizin ozaman terkmi ediceksn adami??yada o mu terketsn??? İyi gun kötü gun kavramindan haberin olmali canım yani parayla pulla olmaz... Kazanc yükseltilir hayat standarti yukselir ama sevdiğini kaybedersen bidaha bulamayablrsn...

canim belgesini aldıktan sonra güzel maaş alacak bende smmm stajımı başlatıyorum önü açık meslek eşimde muhasebe işi yapıyo geliri gayet iyi yani

cok haklısınız eşimle evlendiğimizde ikimizde çok az kazanıyoduk askere gidip geldiği için tüm mükellefleri dağılmıştı aramızda asla sen ben lafı asla geçmedi taksitleri ödeyebilecekmiyiz evimize giren ne ona baktık sadece yok ben fazla aldım yok sen az aldın böle evlilik olmaz zaten

2 ayda nasıl bu konulara girdiniz ? Görücü desem görücü değil.
23 yaşında ve sadece 2 aydır görüşen bir çiftin bunları düşünmesi için çok erken.
Hemen yarın evlenmeyeceksiniz ya.Biraz sabrederseniz staj biter,işi oturur,kazancı bollaşır hayırlısıyla.

Neyi sorun ettiğinizi anlayamadım, mali müşavir olacakmış ya? Hem evi de varmış. Neden düşük gördünüz ki kendinizden.
Siz öğretmensiniz yani asıl onun sorun etmesi lazım eğer edilecekse.

Ileride maaş eğitim sorunu oluyor ama 3 yıl sonra maaşı böyle olmayacak ki?öğretmenler ne kadar kazanıyor tam bilmiyorum ama çok fark olmaz aranızda.
Bunu şimdilik sorun etmeyin Söz nişan düğün derken çokta bişey kalmayacak

Şimdilik senden az alıyor ama ilerde seni ezip geçecek bir mesleği var.
Ayrıca senden az almaya devam etse de, insanlığını korusa, seni mutlu etse inan paranın hiç önemi yok.

Para ne zaman sorun olur?

Seni zaten mutlu etmiyordur, başka uyuz huyları vardır.
Üstüne bunu takmaya başlarsın.

Ama şimdi değil.

O zaman kendin gibi öğretmen bulacaksın. Meslek aynı, maaş aynı.
Karşındaki adam şimdi az kazanıyor, sonra senden çok kazanacak. Acaba bu sefer de kendini ezikleyecek misin, yoksa aklındaki denklik fikri uçup gidecek de ikiyüzlülük mü yapacaksın merak ediyorum.
İlişki de daha 2 aylıkmış. Şimdiden adamın canını sıkıp, ona ayrılık seçeneği sundurtmuşsun bile. Ben sanmıyorum sizin ilişkinizin süreceğini, bugün yarın ayrılırsınız zaten. Sinek küçük ama mide bulandırır hesabı, bunun konusunu açarak adamı sıkıp kendinden soğutmuşsun bile. Başık baştan kokmuş.

Ayrıca biz avukatlardan bile muhasebeciler parayı kaldırabiliyorken adamı Yok görme en fazla 6-7 yıla senin maaşın onunkinin 3te 1 gibi kalır konu sahibi

Ogretmenin kac para maasi var ki 1500 tlyi begenmiyo :d senin sabit maasli kafa kariyeri almamis ben anlatayim adam 3-5 yil sonra senin yanindan gecemeyecegin cift haneli rakamlari kazanir, 10 15 yil sonra ymm olunca senin 1 senede kazandigin parayi bikac ayda kazanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…