- Konu Sahibi turkuaz0758
-
Bu haber gerçek mi? Eğer gerçekse, ben şoklardayım..Şu zaytung haberi aklıma geldi ya yanlış anlaşılmasın ama
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=289481
Bu haber gerçek mi? Eğer gerçekse, ben şoklardayım..
Görmemiş devlet memuru olmuş, edalarındalar. Alacağı üç kuruş maaş.. Sanırsın ki, dünyaları kazanıyorlar..
Ne görgüsüz bir milletiz. Okumuş, etmiş kesin böyleyse; üstüne de öğretmen olacak ve çocuklarımızı hayata hazırlayacak..
Yazık çok yazık..
Konuya da gelince.. Çocuk zaten staj döneminde.. çalışıyor, ekmeğinin peşinde. Eee işi de varmış.. Karakteri de düzgünse, seni seviyor, sayıyor, saygı duyuyorsa, daha ne istiyorsun ki..
Erkek arkadaşının yaşında ki bir çok erkek hala üniversite de baba parasıyla okuyorlar. Erkek arkadaşın da çalışıyor, ayakları üzerinde duruyor..
Meslek farkı demişsin de, ben arada çok bir fark göremiyorum.. Sen öğretmensen, oda muhasebeci. Hatta mali müşavir adayı... Burada önemli olan statü değildir; ne kadar iyi anlaştığınız, birbirinize uygun olup olmamanız, hayata nasıl gözle baktığınızdır. karşılıklı ilgi, sevgidir..
Daha görüşeli 2 ay olmuş.. Nasıl erkek arkadaşının maaşını sorabildin? Pes doğrusu.
Bak güzelim bunu bir mali müşavir olarak yazıyorum. Sen adamı baya kendinden aşağı görmüşsün. Ozaman 3 yıl sonra da onun seni kendinden aşağı görmesi lazım zira ne eğitimin ne kazancın eşininki kadar olmayacak. Not: Amacım asla bir mesleği küçümsemek değil bu zihniyete tepkidirarkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
ikimizde muhafazakar görüşe sahibiz. namazlarımızı elimizden geldiği kadarıyla kılıyoruz.
serseri biri değil. bana değer veriyor. gayet te olgun biri. düşünceli biri aynı zamanda. askere gitmeden evvel 3 yıl muhasebe ofisinde çalışmış.
ben ondan maaş olarak fazla kazanıyorum. onun mali müşavir belgesini alması için 3 yılı var.
kişiliğiyle ilgili problemim yok. hatta ailemin aradığı damat profiline sahip.
maaş konusuna takılmalımıyım. kendisi bu konular açıldığında üzülüyor. stres yapıyor kendine.
ama ben yinede fikir almak istedim.
mali müşavirlik belgemi alır sana tekmeyi basardım o zaman para basacak sende halen 1800-2000 e eş değer bir maaş alacaksınarkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
ikimizde muhafazakar görüşe sahibiz. namazlarımızı elimizden geldiği kadarıyla kılıyoruz.
serseri biri değil. bana değer veriyor. gayet te olgun biri. düşünceli biri aynı zamanda. askere gitmeden evvel 3 yıl muhasebe ofisinde çalışmış.
ben ondan maaş olarak fazla kazanıyorum. onun mali müşavir belgesini alması için 3 yılı var.
maaş konusuna takılmalımıyım. kendisi bu konular açıldığında üzülüyor. stres yapıyor kendine.
Dogru olanida bu.cok haklısınız eşimle evlendiğimizde ikimizde çok az kazanıyoduk askere gidip geldiği için tüm mükellefleri dağılmıştı aramızda asla sen ben lafı asla geçmedi taksitleri ödeyebilecekmiyiz evimize giren ne ona baktık sadece yok ben fazla aldım yok sen az aldın böle evlilik olmaz zaten
Her meslek kutsaldır canım arkadaş karşılık olarak yazdı ayrıca doktorlar 6 yıl mali Müşavirler en az 8 da ruhsat alabiliyorlarKesinlikle katiliyorum.kizim okula basladiktan sonra ben de inanilmaz saygiliyim.cok seviyorum ogretmenimizi.keske devlette hakettikleri maasi ve itibari verse de alt tarafi ogretmen diye asagilanmasa.doktorluk kadar kutsal bir meslek cunku.
Bu haber gerçek mi? Eğer gerçekse, ben şoklardayım..
Görmemiş devlet memuru olmuş, edalarındalar. Alacağı üç kuruş maaş.. Sanırsın ki, dünyaları kazanıyorlar..
Ne görgüsüz bir milletiz. Okumuş, etmiş kesin böyleyse; üstüne de öğretmen olacak ve çocuklarımızı hayata hazırlayacak..
Yazık çok yazık..
Konuya da gelince.. Çocuk zaten staj döneminde.. çalışıyor, ekmeğinin peşinde. Eee işi de varmış.. Karakteri de düzgünse, seni seviyor, sayıyor, saygı duyuyorsa, daha ne istiyorsun ki..
Erkek arkadaşının yaşında ki bir çok erkek hala üniversite de baba parasıyla okuyorlar. Erkek arkadaşın da çalışıyor, ayakları üzerinde duruyor..
Meslek farkı demişsin de, ben arada çok bir fark göremiyorum.. Sen öğretmensen, oda muhasebeci. Hatta mali müşavir adayı... Burada önemli olan statü değildir; ne kadar iyi anlaştığınız, birbirinize uygun olup olmamanız, hayata nasıl gözle baktığınızdır. karşılıklı ilgi, sevgidir..
Daha görüşeli 2 ay olmuş.. Nasıl erkek arkadaşının maaşını sorabildin? Pes doğrusu.
arkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
arkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?