- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi turkuaz0758
-
ne dedinki adama da sana böyle tepki gösterdi.ben maaşının artacağını söyledim. yani şimdiden düşünmemesi gerektiğini söyledim. ama bu konuya girmem onu rahatsız etti.
bana dedi zaten. bu durum seni rahatsız ediyorsa ve ileride problem olacaksa bu yola hiç girmeyelim.
maaşını ve mesleğini başıma kalkarsan ben bu durumu kaldıramam dedi.
bi soğukluk oluştu bana karşı. ama şimdi bana karşı problem yok gibi davranıyor.
gerçekte içinde neler geçiyor bilemiyorum.
ayrıca iki aylık ilişkide maaş konusuna nasıl geldiniz? erken değil mi?
Olur mu hiç gelmese ayıp ederdi zaten.
O bir atanmış öğretmen ve stajyer olarak 1.500 lira alan bir adamla yapamaz.
Namaz kılar ama yinede yapamaz çünkü o öğretmen ve adam 1.500 alıyor.
lafa gelince memur aç lafa gelince 2500 tl 1500ün yanında dünyalar kadar para...
namaz olayına takıldım zaten, konu hakkındaki ilk yorumum 'allah kabul etsin'di. ne alakası var ki onu belirtmenin di mi?
İnan artık bıktım yıldım insanlardan bu pis dünyadan. O kadar bıktım ki böyle insanları da gördükçe artık insanlardan iğreniyorum. Ama hayat böyle böylelerine gülüyor işte onlar mutlu oluyor. Kahpe dünyanın sahte adaleti işte...
resmen hakaret edenler var yaaa.
Peki ya ileride o seni begenmezse maaşın ondan düşük diye?benim babam da öğretmen. daha önceden konuştuğum biri vardı. özel sektörde ne kadar kazanabilir ki. en fazla 1500 alır demişti. ve sıcak bakmamıştı. daha önceden konuştuğum 2 yıllık okuyordu o. mesleği yoktu. sorumluuklarının farkında değildi.
ama bu çocuk öyle değil. sorumluluklarını biliyor.onunla konuşmak bana huzur veriyor. beni önemsiyor. geleceğimizi düşünüyor. hiçbirşeyi boş vermiyor . herşeyi düşünüyor bizimle ilgili.
dediğiniz gibi insanın evi olduktan sonra öyle yada böyle geçinir gider.
Sen bence bir öğretmenle evlen.bu konuda ona şunu söyledim.maaşın artar demi diye , çünkü karına bakacaksın çocuklarına bakacaksın. iyi bir maaş kazanman lazım dedim. oda şöyle dedi. maaşım illaki artar. ama artmadığını varsayalım. yolunda gitmeyen şeyler oldu. istenilen düzeye ulaşmadı. o zaman ne dersin bu duruma dedi.
ben de; artar maaşın merak etme diyerek cevap verdim.
ama şunu demedim hiç. ben de çalışıyorum . gelirimiz ortak olur birbirimize yardımcı olarak geçinir gideriz.
belki de benden böyle birşey dememi bekledi
Şimdi 1500 alıyordur ama 3 yıl sonra mali müşavir olduğunda senin maaşının 4-5 katı kazanacak. Ailen bu açıdan problem ediyorsa bu şekilde açıklarsın. Nasılsa kira derdinde olmayacak.benim babam da öğretmen. daha önceden konuştuğum biri vardı. özel sektörde ne kadar kazanabilir ki. en fazla 1500 alır demişti. ve sıcak bakmamıştı. daha önceden konuştuğum 2 yıllık okuyordu o. mesleği yoktu. sorumluuklarının farkında değildi.
ama bu çocuk öyle değil. sorumluluklarını biliyor.onunla konuşmak bana huzur veriyor. beni önemsiyor. geleceğimizi düşünüyor. hiçbirşeyi boş vermiyor . herşeyi düşünüyor bizimle ilgili.
dediğiniz gibi insanın evi olduktan sonra öyle yada böyle geçinir gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?