Meslek önemli mi?

Ha şu var sevgiliniz berber bu Senin yarın bir gün tayin durumunu etkiler mi ? O önemli Çünkü ne o işini bırakabilir o dakika ne sen ..
Ben onun sayesinde memleketime giderim. Aslında güzel bir durum. Görev yaptığım yer doğu ve kötü bir yer. merkez olmaz ama bir saatlik bi ilçe ya da yarım saatlik. Sıkıntı yok o konuda. İşim konusunda beni hep destekledi destekliyor.

Ben onun sayesinde memleketime giderim. Aslında güzel bir durum. Görev yaptığım yer doğu ve kötü bir yer. merkez olmaz ama bir saatlik bi ilçe ya da yarım saatlik. Sıkıntı yok o konuda. İşim konusunda beni hep destekledi destekliyor.
Valla bazı eşlerde hani sırtımı dayarım tabiri var ya Ege boyle bi kafada degılse ki bunu Biz bilemeyiz evlen ama sırf evlenmek ıcın evleniyorsan bekle karşına başkası çıkar

Valla bazı eşlerde hani sırtımı dayarım tabiri var ya Ege boyle bi kafada degılse ki bunu Biz bilemeyiz evlen ama sırf evlenmek ıcın evleniyorsan bekle karşına başkası çıkar
ailemde böyle düşünüyor bir bahaneleride bu seni paran için seviyor ama öyle birisi değil. Ben atanmadan önce sevgili olduk.

Evlilikte denklik önemlidir. Ama bunu abartı şekilde hayatın kesin net kuralıymış algılamamak lazım. Esnek olmak lazım.
Benim abilerimden biri lise mezunu. Geçmişte görüştüğü kız sırf 2 yıllık mezundu diye ailesi istememişti abimi. Aynı şirkette çalışıyorlardı. Ailesi tıpkı sizinki gibi memur damat istiyordu.
Sonra ayrıldılar tabi. O kız bir memurla evlendi.
Abim şirkette daha yüksek bir konuma getirildi.
O işyerinin kasası,anahtarı özel her işi abimde artık.
Bazen yüksek performansından dolayı kazandığı tam altınların fotoğraflarını atar grubumuza :))
Ki abim sirketin olduğu sokakta internet cafede çalışıyordu daha önce. Nereden nereye işte..
O kızın durumunu ne siz sorun ne ben soyliyim.
Abimi istemediler başlarına neler geldi sırlar dünyası tadında anlatmıyorum. Sakın öyle algılamayın.
Sadece başta belirttiğim gibi bazı konularda katı ve keskin olmamak lazım diyorum.

saçma sapan bir üniversite bölümü okusaydı ve şuan iş bulamasaydı daha mı sana uygun olacaktı. bence bu konudan yaklaşarak aileni ikna et. geçen otobüste bi amcaya denk geldim kendisi otomobil tamircisi emekli olmuş. karısı ise hakim. bildiğin hakim. ailen değil sen evleneceksin bunu unutma. ailenin faktörü büyük evet ama onlar istemiyor diye sakın ayrılma.

Evlilikte denklik önemlidir. Ama bunu abartı şekilde hayatın kesin net kuralıymış algılamamak lazım. Esnek olmak lazım.
Benim abilerimden biri lise mezunu. Geçmişte görüştüğü kız sırf 2 yıllık mezundu diye ailesi istememişti abimi. Aynı şirkette çalışıyorlardı. Ailesi tıpkı sizinki gibi memur damat istiyordu.
Sonra ayrıldılar tabi. O kız bir memurla evlendi.
Abim şirkette daha yüksek bir konuma getirildi.
O işyerinin kasası,anahtarı özel her işi abimde artık.
Bazen yüksek performansından dolayı kazandığı tam altınların fotoğraflarını atar grubumuza :))
Ki abim sirketin olduğu sokakta internet cafede çalışıyordu daha önce. Nereden nereye işte..
O kızın durumunu ne siz sorun ne ben soyliyim.
Abimi istemediler başlarına neler geldi sırlar dünyası tadında anlatmıyorum. Sakın öyle algılamayın.
Sadece başta belirttiğim gibi bazı konularda katı ve keskin olmamak lazım diyorum.
Kesinlikle katılıyorum. karşımızdakileri küçümsememek lazım. Dünya hali nereden nereye gelebiliriz. Ailemin kesin kararlarını ben ne dersem ne yaparsam yapayım bir türlü yıkamadım

ailemde böyle düşünüyor bir bahaneleride bu seni paran için seviyor ama öyle birisi değil. Ben atanmadan önce sevgili olduk.
Aynen sonuçta geçmişten gelen bi beraberlik neresinde çıkar olabilir ki hakkında hayırlısı olsun
Herkesin
Hepimizin

Aynen sonuçta geçmişten gelen bi beraberlik neresinde çıkar olabilir ki hakkında hayırlısı olsun
Herkesin
Hepimizin

saçma sapan bir üniversite bölümü okusaydı ve şuan iş bulamasaydı daha mı sana uygun olacaktı. bence bu konudan yaklaşarak aileni ikna et. geçen otobüste bi amcaya denk geldim kendisi otomobil tamircisi emekli olmuş. karısı ise hakim. bildiğin hakim. ailen değil sen evleneceksin bunu unutma. ailenin faktörü büyük evet ama onlar istemiyor diye sakın ayrılma.
ayrılmak istemiyorum ama ikna edemiyorum. Gelip isteyecekler bana söyledikleri küçümseyici lafları onlarada söylerlerse diye korkuyorum. Ben bile kaldıramazken onlar nasıl kaldırsın. İşin ucu memuriyete çıkıyor. Benimle yaşlanırsın diyor susuyor annem.

Evlilik konusunda duygularini zaptedip mantiga bakmak lazim. Egitim cok onemli hatta denklikden ziyade esinin egitimi senden iyi olsa daha iyi olur. Egitim olgunluk getirir. Malum erkekler gec olgunlastigi icin onemli. Asik evlenirsin birkac yil sonra pismanliklar baslar. Evlilikte mantikla verilmeyen her karar cektirir ama bugun ama yarin.

Klişe gelebilir ama şu an görüşmediğimiz eski bir aile dostumuz Türkiye'nin iyi üniversitelerinden birinde doçentti ve karısını hastanelik edene kadar dövdüğünü çok çok sonra öğrendik. Bir ilkokul arkadaşım liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gitmeyi tercih etmedi, kendi işini kurdu. Güzel para kazanıyor ve gayet de efendi, kültürlü biri. Yeni nişanlandı ve nişanlısı diş hekimi.

Velhasıl kelam, diyeceğim o ki artık eğitimli olmak görgü ve kalitenin göstergesi değil. Bunun gibi milyonlarca örnek var. Siz de artık ailenizden "izin alma" yaşınızı geçtiniz, böyle bir konu için izin beklemek de apayrı bir şey. Bu yüzden ayrılınmaz, seviyorsanız tabi. Kararlı ve mantıklı olursanız ikna edebilirsiniz. Ha edemezseniz de sizin mantığınıza yatıyor ve istiyorsanız çevrenin ne düşündüğü bu kadar umrunuzda olmamalı.

Klişe gelebilir ama şu an görüşmediğimiz eski bir aile dostumuz Türkiye'nin iyi üniversitelerinden birinde doçentti ve karısını hastanelik edene kadar dövdüğünü çok çok sonra öğrendik. Bir ilkokul arkadaşım liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gitmeyi tercih etmedi, kendi işini kurdu. Güzel para kazanıyor ve gayet de efendi, kültürlü biri. Yeni nişanlandı ve nişanlısı diş hekimi.

Velhasıl kelam, diyeceğim o ki artık eğitimli olmak görgü ve kalitenin göstergesi değil. Bunun gibi milyonlarca örnek var. Siz de artık ailenizden "izin alma" yaşınızı geçtiniz, böyle bir konu için izin beklemek de apayrı bir şey. Bu yüzden ayrılınmaz, seviyorsanız tabi. Kararlı ve mantıklı olursanız ikna edebilirsiniz. Ha edemezseniz de sizin mantığınıza yatıyor ve istiyorsanız çevrenin ne düşündüğü bu kadar umrunuzda olmamalı.
Ayrılmak istemiyorum , vazgeçmek istemiyorum. Aile rızası olsun bekliyorum, razı edemiyorum. Sadece nasıl ikna edeceğimi ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum. Çünkü o kadar çok dil döktüm ki.. Tokat da yedim , tehditlerde duydum ama herşeye rağmen vazgeçmiyorum. Artık ne yapacağımı bilemez hale geldim.

Ayrılmak istemiyorum , vazgeçmek istemiyorum. Aile rızası olsun bekliyorum, razı edemiyorum. Sadece nasıl ikna edeceğimi ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum. Çünkü o kadar çok dil döktüm ki.. Tokat da yedim , tehditlerde duydum ama herşeye rağmen vazgeçmiyorum. Artık ne yapacağımı bilemez hale geldim.

Aaaaaa tokat da mı attılar?? Çok ayıp etmişler.

Çocukla tanışsalar belki ısınır severler. Çocuğu bir akşam tanışmaya yemeğe davet etseniz?

Aileniz bence başkasını da istemez gibi. Tokat atmak nedir allahaşkına? Önceki yazdıklarınıza baktım anneniz "Benimle yaşlanırsın olur biter" demiş, onların başını beklemeye mi geldiniz dünyaya? Bir şekilde restinizi çekmeniz gerekiyor, bu şekilde kimseyle evlenmeniz mümkün gözükmüyor. Herkese bahane bulurlar.

İyi günler. Ben kamu personeliyim. Sevgilim lise mezunu . işi var benden daha çok para kazanıyor. Aramızdaki eğitim farkı ve meslekten dolayı ailem birlikte olmama karşı. Bizim için sorun yok çünkü kendini geliştirmiş birisi. Aileme ne dediysem ikna edemedim . çevredeki insanların düşüncelerini onemsiyorlar. Onları ikna edecek kimse de yok . ben ne yapmalıyım. Bana öneriler de bulunur musunuz?
Siz ne mezunusunuz
Bence sorun değil sevdiysem sevildiğime eminsem evlenirim
Hem adam sizden de cok kazaniyormus
Cok isterse universite de okuyabilir egitim bakimindan denk olmak icin.

Aaaaaa tokat da mı attılar?? Çok ayıp etmişler.

Çocukla tanışsalar belki ısınır severler. Çocuğu bir akşam tanışmaya yemeğe davet etseniz?
kardeşlerim bana sırt çevirdi, konuşmuyorlar. Annnem seviyorum diye inat ettim ayrılmayacam diye hastanelik oldu. Beni sen öldüreceksin diyip duruyor. Tanışmk istemediler , nasıl biri olduğu hakkında hiç fikirleri yok. Bana dedikleri laflardan sonra tanışmalarını erteledim. çünkü çok küçümseyici laflardı. Açıkçası korktum. Herkesin bir gururu var çünkü. Helalinden kazanıyor önemli olan o olması gerekirken memuriyeti önemli görüyorlar aile işte .. Yazın memlekete gidince tanıştırmayı düşünüyorum. Ailem istemiyor gelip gelip giderler diyorlar.

Siz ne mezunusunuz
Bence sorun değil sevdiysem sevildiğime eminsem evlenirim
Hem adam sizden de cok kazaniyormus
Cok isterse universite de okuyabilir egitim bakimindan denk olmak icin.
ben öğretmenim. Benim bir maaşım yeri geliyor onun bir haftalık kazancı oluyor.

Back
X