Arkadaşlar ben haziranda üniversiteden mezun oldum stajyer avukatım erkek arkadaşım elektrik teknikeriydi.Biliyosunuz erkekler genelde eğitim seviyesi,maaş gibi şeyleri kendileri aleyhine olunca sorun ederler.Daha önceki ilişkim 4 yıl sürmüştü ve erkek arkadaşım 2 yıllık okuduğu için benden ayrılmıştı bu konuda hiçbir olumsuz şey ima etmememe rağmen.Ondan ayrılınca aylarca kendime gelememiştim ilişkimiz fazlasıyla ciddiydi ailelerimiz falan tanışmıştı bu aşamada ayrıldık aylarca psikolojik tedavi gördüm.10 ay sonra yazının başında yazdığım erkek arkadaşım karşıma çıktı.Onunda meslek sorunu edebileceğini düşünmeme rağmen başladım.Ama ilişkimiz başladığından beri daha önce böyle bir deneyim yaşadığım için hep ya bu da sorun ederse dedim ve ayrıldım.Ayrıca ailem bu ilişkimin başında tekrar aynı şeyleri yaşayabileceğim için olumsuz bakmıştı.1 hafta önce bir karar verdim ve ilişkimiz çok güzel gitmesine rağmen meslek sorunu yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım ama onu çok özlüyorum.Sürekli acaba yanlış mı yaptım diyorum çok bunalıyorum.Benimle aynı durumda olan yada bu şekilde evlenmiş ve sorunu olan arkadaş var mı?Sizce yaptığım doğru mu yanlış mı?