Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz paranoyakca yaklaşman yanlış olmuş ama ayrılmanda iyi olmuş bence davul bile dengi dengine
ayrıca alt tarafı avukat olmak ne demek? o kadar kolaymı sanıyosunuz,her yiğidin harcı değil o kadar kitabı hazmedip o bölümü bitirmek , bitirmeyi geçtim kazanmak bile büyük meziyet arkadaşın yerinde olmak isteyen çok kişi emin olabilirsiniz
Eee uyuduk uyandık konu sahibesinden hala mı cevap yok..
Bence bunu onların değil sizin sorun etmeniz lazım. Aile kurduktan sonra anlayacaksınız ki kadının sorumlukları evlilikte çok fazla oluyor. Evin işleri (kimse tam gün yardımcı tutamıyor) çocuğun hatta çocukların bakımı , kerşi , okulu , yemeği , dersleri , çamaşırları .... Çalışan bir kadın ne için çalışır ? Hem evde hem işte 24 saat çalışıp kafayı yemek için mi? Hem kocanın komplexlerini çekeceksiniz, hem bir türlü bütçe denk gelmeyecek , araba alsanız eşiniz aynı zamanda ailesi buğz edecek , ev alsanız aynı .... Kimse demez inanın bu kadın çalışıyor , eve geliyor gece 12 ye kadar işi bitmiyor. Ev hayatı da kolay görünmesin. Yemek bulaşık çamaşır mecbur yapılacak. Bu işler ev hanımı için 2 saattir. Ama çalışan ve bedenen zihnen yorgun bir kadın için çok zorlayıcı olurlar.
Erkekler denklerini seçmeliler bence. Çoğu okumuyor. Doğru düzgün işleri olmuyor. Sigortaları olmuyor. Evlenmeye gelince de hem güzel olsun hem öğretmen doktor olsun istiyorlar. Bu çok çok bayağı bir durum. Erkek annelerini işin içine katmıyorum bile. Siz evde bütçeyi dengeleyemezsiniz. Oğulcuğu 2 ay üst üste eve maaş getiremez. Kaynanaların derdi şuna özeniyorum , buna özeniyorum , şunu almak istiyorum bunu almak istiyorum.......
Siz kendi denginizi seçin. Eşiniz evi geçindirsin. Siz de ayda 500 e yarım gün gelecek bir yardımcı bulursunuz. Arabanızı alırsınız(ki lüks değil kesinlikle ihtiyaç) .Çocuklarınızı düzgün kreşlere gönderirsiniz. En düşükleri 500 tl 2 çocuk 1000 tl. Okul dönemi yarım gün tek başlarına evde kalamayacaklarına göre siz işteyken mecbur tam gün özel okula gidecekler. 2 çocuk 2000 tl. Hamilelik dönemlerinde doğum sonrası çalışamayacaksınız .Eşiniz rahata alıştığı için çekemeyecek .
Pipisi olanın erkeğim diye analı oğullu maddi manevi genç kızları ve umutlarını kullanmalarına karşıyım. Kendi denginizi bulun. Hayatınızı da zindana çevirmeyin.
Psikolojiniz bozulur , ev iş çocuk eş kaynana arasında sağlığınızdan olduğunuzla kalırsınız. En basiti depresyon olur ama kanser eder bunlar adamı.
EZİYET ÇEKMEK İÇİN OKUMADIYSANIZ ERKEK ARKADAŞ KRİTERLERİNZİ , BULUNDUĞUNUZ ORTAMLARI DEĞİŞTİRİN.
kk da tonla boşanmak istiyorum başlığı açılıyor. Binbir türlü ahlaksızlıkları çıkıyor erkeklerin. EN AZINDAN denginiz olsun. Hiöç yoktan iyidir dersiniz. Bu kokuşmuşluk içinde geri kalanı bahtımıza şansımıza kaldı ne yazık ki.
Bu kibir yada ego değildir arkadaşım.Herkesle arkadaş ol. İlkokul mazunuyla git cafeye saatlaerce otur .Sohbet et . Felsefe konuş , futbol konuş geyik yap. Kimseye burun kıvırma , herkese selam ver , güler yüzlü ol . Sıkıntısı olanı dinle elinden geleni yap . Senin sıkıntın olduğunda sen de yardım iste büyüklenme . Tamam.
AMA EVLİLİK BAŞKA BİRŞEYDİR.
En basitinden ne kadar desr çalıştığın ne kadar puan alacağını etkiler. Nekadar puan aldığın hangi üniversiteye gideceğini. Yani neye vakit ayırıyorsan eline gelen o olur. Lise zamanı cafe cafe gez , kız peşinde koş , ders çalışma, tay tay tay hay hay hay eee evliliğe gelince de dışarısı cıvıl cıvılken kitaplara gömülmüş, çocukluğunu gençliğini okulda geçirmiş , gece yarılarına kadar ders çalışmış bir genç kız bul evlen. Kaynanalar öğretmen gelin istiyor diye bir konu var hiç dikkatini çekti mi?
E peki evlendikten sonra çok çok çalışkan olup nasıl seni ele güne muhtaç etmeyecek. Burda yazan hatunların hepsi kocalarının arabasına binip rahat rahat gezerken senin kendi emeğinle zar zor aldığın araba bile burnundan gelecek. Kocaları kredi ödeyip ev alırken , sen hem kredi hem çocuk hem işe yetişmeye çalışacaksın.
Senin kadar ders çalışmış, senin kadar mücadele vermiş bir insanı seçmelisin. Hem avukat oldun diye para sıkıntın olmayacak mı sanıyorsun. Ne yazıkki iş hayatı tecrübe bunun yanında eziyete sabretme gerektiriyor. Daha çoook azar işiteceksin patronlarından. İnsanlar bu okuma meslek sahibi olmayı nekadar basite alıyorlar anlayamıyorum. Tabiki kimseyi hor görmeyeceksin. Ama dengini bulacaksın.
Bir bakarsın adam kitap okumuyor,sense kitap okumayı seviyorsun ki avukat olmuşsun. Eşin senden eğitimli bilgili olmalı ki ondan fikir alasın , güvende hissedesin. Bakar karısı çalışıyor para geliyor orda burda sürtmeler karı kız peşinde koşmalar...Bir derdim var bölümünü tara bakalım kaç tane çalışan anne var bebeği olunca neler yaşıyor.
Lise terk arkadaşların her yaz tatile giderken , kredi fatura derdini kocaları çekerken boynun bükülmesin istiyorsan eğitimi en az senin kadar, meslekte senden biraz önde (5 yaş büyük ) , okumayı , araştırma yapmayı seven hayatının anlamı da kadın futbol ve tembellikten farklı olan bir eş bul. Bu da hakkındır ya ne büyüklenmesi.ERKEK KADINI GÜVENDE HİSSETİRECEK ÖZELLİKLERE SAHİP OLMALI.
Bu kibir yada ego değildir arkadaşım.Herkesle arkadaş ol. İlkokul mazunuyla git cafeye saatlaerce otur .Sohbet et . Felsefe konuş , futbol konuş geyik yap. Kimseye burun kıvırma , herkese selam ver , güler yüzlü ol . Sıkıntısı olanı dinle elinden geleni yap . Senin sıkıntın olduğunda sen de yardım iste büyüklenme . Tamam.
AMA EVLİLİK BAŞKA BİRŞEYDİR.
En basitinden ne kadar desr çalıştığın ne kadar puan alacağını etkiler. Nekadar puan aldığın hangi üniversiteye gideceğini. Yani neye vakit ayırıyorsan eline gelen o olur. Lise zamanı cafe cafe gez , kız peşinde koş , ders çalışma, tay tay tay hay hay hay eee evliliğe gelince de dışarısı cıvıl cıvılken kitaplara gömülmüş, çocukluğunu gençliğini okulda geçirmiş , gece yarılarına kadar ders çalışmış bir genç kız bul evlen. Kaynanalar öğretmen gelin istiyor diye bir konu var hiç dikkatini çekti mi?
E peki evlendikten sonra çok çok çalışkan olup nasıl seni ele güne muhtaç etmeyecek. Burda yazan hatunların hepsi kocalarının arabasına binip rahat rahat gezerken senin kendi emeğinle zar zor aldığın araba bile burnundan gelecek. Kocaları kredi ödeyip ev alırken , sen hem kredi hem çocuk hem işe yetişmeye çalışacaksın.
Senin kadar ders çalışmış, senin kadar mücadele vermiş bir insanı seçmelisin. Hem avukat oldun diye para sıkıntın olmayacak mı sanıyorsun. Ne yazıkki iş hayatı tecrübe bunun yanında eziyete sabretme gerektiriyor. Daha çoook azar işiteceksin patronlarından. İnsanlar bu okuma meslek sahibi olmayı nekadar basite alıyorlar anlayamıyorum. Tabiki kimseyi hor görmeyeceksin. Ama dengini bulacaksın.
Bir bakarsın adam kitap okumuyor,sense kitap okumayı seviyorsun ki avukat olmuşsun. Eşin senden eğitimli bilgili olmalı ki ondan fikir alasın , güvende hissedesin. Bakar karısı çalışıyor para geliyor orda burda sürtmeler karı kız peşinde koşmalar...Bir derdim var bölümünü tara bakalım kaç tane çalışan anne var bebeği olunca neler yaşıyor.
Lise terk arkadaşların her yaz tatile giderken , kredi fatura derdini kocaları çekerken boynun bükülmesin istiyorsan eğitimi en az senin kadar, meslekte senden biraz önde (5 yaş büyük ) , okumayı , araştırma yapmayı seven hayatının anlamı da kadın futbol ve tembellikten farklı olan bir eş bul. Bu da hakkındır ya ne büyüklenmesi.ERKEK KADINI GÜVENDE HİSSETİRECEK ÖZELLİKLERE SAHİP OLMALI.