- 29 Eylül 2014
- 105
- 25
- 28
- 32
- Konu Sahibi simmer down
-
Oda değişik bi ayrımcılık konusu bnce sadece aman erkek kompleks e girmesinbenım esım bılgısayar muhendısı ben müşavirim nolacak sımdı ?
yahu onemlı olan karakter uyumu! sız sızı mutlu edecegınden emın olunda ...
Ben böyle düşünemiyorum malesef sürekli korku içinde yaşamak çok kötü bnceYine bir öss giriş puanına göre damat isteyen anne daha
Eşim Polis çok yoğunlar memlekete gidemiyoruz kalıcı olarak yaşayacağımız bir yerin hayalini kuramıyoruz tatil planı yapamıyoruz öncesinden her an tehlikedeler yüreğim ağzımda uyuyorum gece nöbetlerinde iken. Ama bugün olsa yine yeniden onla evlenirdim
bence gurur duyarOda değişik bi ayrımcılık konusu bnce sadece aman erkek kompleks e girmesin
Suan icin bi sorun yok zaten konuşurken eşimin benden fazla maaş almasından gurur duyarım dedibence gurur duyar
kompleks yapcak olsa ılerletmezdı ılıskıyı yada baskı yapardı
kim ne derse desin bence de aileniz haklı. olay kazanılan para değil olay kültür ve perspektif farkı. ben çok iyi bi okulda yüksek lisans yapıyorum eski sevgilim iyi para kazanırdı iyi bi iş kurmuştu aklı da iyi çalışırdı ama lise mezunuydu çok aşıktık ama zamanla resmen konuşacak bişey bulamaz olduk. bilmiyorum ben mi duygusuzum ama bence gerçek bu.
Bende bazen çok mu duygusuzum diye düşünüyorumkim ne derse desin bence de aileniz haklı. olay kazanılan para değil olay kültür ve perspektif farkı. ben çok iyi bi okulda yüksek lisans yapıyorum eski sevgilim iyi para kazanırdı iyi bi iş kurmuştu aklı da iyi çalışırdı ama lise mezunuydu çok aşıktık ama zamanla resmen konuşacak bişey bulamaz olduk. bilmiyorum ben mi duygusuzum ama bence gerçek bu.
Kesinlikle hak ettikleri değeri göremiyorlar orası ayrı bnceBir polisle evli olduğum için çok mutluyum birde hak ettikleri değeri gorseler.
Kesinlikle hayır da diş hekimi ne kazanıyor yahuuu :)Erkek diş hekimi olsa siz polis olsanız aileniz yine uyumsuz der miydi acaba???????
Çalıştığı yere göre değişir ama polisten fazlaKesinlikle hayır da diş hekimi ne kazanıyor yahuuu :)
Bunlarda çok basit şeyler değil amaArkadaşım ayrıl sen. Sen de sevgi eksik. Yahu seven insan bu yüzden ayrılır mi?
O sana gelse bunu söylese, saçmalama, yapma etme ne alakası var demen lazım.
Yani bende öyle oldu.
Allah pişman etmesin...
işte işin içine kültür girince bölümle alakasını kuramazsınız alınan mesleki bilgidir bir doktora öss puanı yüksek diye kültürlü diyemezsiniz . Sanat tarihi vs gibi bir bölüm okumuş olması lazım. Kültür kişiye bağlı okuduğun okula ve ile bile bağlı bazı bakımlardan
Öğretmen bankacıya, bankacı avukata, avukat öğretmene, öğretmen doktora, doktor hemşireye diye gidiyor; çekirdekteki değişmeyen öğretmenöğretmen hepsine oluyor
hepsi de öğretmene oluyor ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?