- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Arkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız
Abim değil kız kardeşim , erkek olsa bu kadar sorun yapmazdı
boğazicili kiza yazık olur sizin ailede.neticede kardeşin diş hekimi doktor bile değil.nerde diş hekimi nerde boğaziçi işletme.boğaziçi işletme mezunu bir kızın devlette ne işi olur.
Meslek değil kişilik uyumu önemli bence de.
Ben eşimle aynı meslekte olmak istemezdim mesela.
Düşünsenize akşam işten eve geldiğinizde eşinizle paylaşacak "farklı" bir şeyiniz olmuyor.
Bravo aynen benim esim ortaokul mezunu ben universite.Esim ve ben bu konuda hic kompleks yapmadik cunku esimle gayet güzel anlasabiliyoruz kendini gelistirmis bir insan.Mevzu meslekse kendi isini yapiyor ve cok sukur kazanci iyi.He kendi isi olmasa baskasinin yaninds calissa yine iyi kazanir isinin ustasi.Simdi biz denk degil miyiz yani?Meslek uyumu değil de kültür uyumu diye bir şey var.
Lise mezunu olup kendini geliştiren onca tanıdığım var. Şu an şirkette etrafıma baktığımda 5 para etmeyecek insanlar dolu. Ama işte kız verirler onlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?