Bu yoruma katılıyorum.Bir dis hekimi ve öğretmenin nesi uyumlu değil? Hem öğretmen de devlette çalışıyor.
hos bir bakis acisi tabii
Onemli olan paylastiginiz seyden memnun olManiz elbette
Biz de esimle ayni meslekteyiz daha cok sey konusabiliyoruz,bir de farkli meslekten olsak birbirimizin yuzune mal gibi bakabilirdikbu da benim fikrim tabiiki
ha ha benim annem de eşimi beğenmezdi.
çocuk asgari ücretle işe başladı özelde. ben devlette onun maaşının 3-4 katına başladım.
annem sizin anneniz kadar olmasa da uyarı mahiyetinde bak sorun olur aranızda falan derdi.
yıllar geçti, şu an eşim benden fazla kazanıyor, aramızda hiç bir zaman maddi problem yaşanmadı.
en önemlisi de eşim az kazanırken bile, benim mesleğimde yükselmem için cesaretlendirdi, teşvik etti.
Sırf bazı önyargılardan dolayı eşim gibi birini kaybetseydim, asıl o zaman üzülürdüm.
Ya ne alakası var meslek uyumu neymiş anlamadım yani biri gece biri gündüz çalışıp görüşmeleri kısıtlanmadığı sürece meslek uyumu diye bişey yoktur! Anneniz bence konuya komşuya doktor kızımın doktor kocası diye övünmeye yer arıyo.. Çok saçma bi bakış açısıArkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız
Anneniz haklı tamamen. Ben de matematiği benden daha kötü bir adamla asla anlaşamazdım hep dediğim bir şey. benim eşim mühendislik programlrını benden daha hızlı öğrenebilmeli ve yapabilmeli ki ben ona hayranlık duyayım bir şeylerde. :) kazanç da önemli aynı şekilde. İşletme mezunu istediği üniden olsun bulaşmazdım bile. Ben benim mesleğimden olmayan birine o gözle bakamam da :) kardeşinizin kararları da önemli kendi tercihlerini kendi belirlemeli ama biraz anne sözü dinleyin. :)) kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama kafası bu konularda karışıksa daha evlenecek yaşta da değildir. Bekleyin kararları şekillensin
Evli misiniz?Ya da evlilik böyle bir şey mi sizce?Anneniz haklı tamamen. Ben de matematiği benden daha kötü bir adamla asla anlaşamazdım hep dediğim bir şey. benim eşim mühendislik programlrını benden daha hızlı öğrenebilmeli ve yapabilmeli ki ben ona hayranlık duyayım bir şeylerde. :) kazanç da önemli aynı şekilde. İşletme mezunu istediği üniden olsun bulaşmazdım bile. Ben benim mesleğimden olmayan birine o gözle bakamam da :) kardeşinizin kararları da önemli kendi tercihlerini kendi belirlemeli ama biraz anne sözü dinleyin. :)) kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama kafası bu konularda karışıksa daha evlenecek yaşta da değildir. Bekleyin kararları şekillensin
Konu evlilikte tamamen saçma bir dusunceArkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız
Evdede dış çekmeyi konusacaklar galiba:) kast rejimi geliyor aboooo:))Evli misiniz?Ya da evlilik böyle bir şey mi sizce?
HAHAHAHAHAAEvdede dış çekmeyi konusacaklar galiba:) kast rejimi geliyor aboooo:))
Meslek grubu birbirini anlar ama.evlilikte sadece anlayış değil birçok şey var.Aslında annelerin karışması bir erkeğe ennn büyük hataBir dış hekimi ni en iyi meslektaşı anlar tabi ozellilklede burda yazılanları okuyunca yok milletin ağzına bakmakta ne var yok sdece dis estetigi tarzı yazanlar falan evet bakmakta bişey yokta teşhıs tedavi etmekte çok şey var bunu söylememin sebebi meslekleri küçümseme değil herkesin yeri toplumda ayri ve her meslege ihtiyacimiz var öncelikle toplum olarak kompleksli halimizden kurtulmak gerekir diye dusunuyorum.
Bravo aynen benim esim ortaokul mezunu ben universite.Esim ve ben bu konuda hic kompleks yapmadik cunku esimle gayet güzel anlasabiliyoruz kendini gelistirmis bir insan.Mevzu meslekse kendi isini yapiyor ve cok sukur kazanci iyi.He kendi isi olmasa baskasinin yaninds calissa yine iyi kazanir isinin ustasi.Simdi biz denk degil miyiz yani?
Karışma konusuna bisey diyemiycem ama akşam karşısında mesleğin yoruculugunu bilmeden" ama sende ne yaptın ki sanki bütün gun "diyen biri olursa zor olacağını düşünüyorum çünkü cidden efor isteyen bir iş bedenende yorucu mental olaraktaMeslek grubu birbirini anlar ama.evlilikte sadece anlayış değil birçok şey var.Aslında annelerin karışması bir erkeğe ennn büyük hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?