Arkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız
Evli misiniz?Ya da evlilik böyle bir şey mi sizce?
Dişçilik zor, doktorluk zor, öğretmenler de bütün gün ayakta yanı herkeze zor.İnsanın içinde anlayış yoksa dış hekimi de olsa anlaması zorrrr.Size katılıyorum haklisiniz fakat evlilikte hem mudehale hemde kast rejimi gibi düşünmek saçma bana kalırsa.Fikrini de haklılık payı varKarışma konusuna bisey diyemiycem ama akşam karşısında mesleğin yoruculugunu bilmeden" ama sende ne yaptın ki sanki bütün gun "diyen biri olursa zor olacağını düşünüyorum çünkü cidden efor isteyen bir iş bedenende yorucu mental olarakta
Bence doğal.içinden geliyoraa doğal.insan ne istediğini bilmeliEvliyim. Benim eşim benden daha zeki olmalı sadece. Bu doğal bi istek değil mi?
Ayyy bende ögretmenim alindim simdi ogretmeni mi begenmiyo anneniz kardesiniz kizmi erkek miArkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız
Ciddi misiniz? Sizin mesleğiniz nedir merak ettim. Yani mesela doktor gelse istemezdiniz yani
Evliyim. Benim eşim benden daha zeki olmalı sadece. Bu doğal bi istek değil mi?
Sadece benden zeki olduğunu hissetmem lazım. Uçak mühendisiyim. Doktorla yapamazdım muhtemelen aynı yollardan geçtiğim biri olsun da isterim aynı zamanda. Ama mesela öğretmen olsa direk önyargılı yaklaşırdım kabul etmezdim.
Senin için dert değilse mutluysan sorun yok:)Benim esim ortaokul mezunu ben universite.O benden daha zeki bu durumda ne olacak?
Bence annen dogru dusunmus doktorun evhanimiyla evlendigini duunsene annen hep kucumser hep huzursuzluk cikarir aslinda ayni mesletten evlenmemesi dogal bence ama anneni dusunursek bence hic evlenmesin bekar kalsiArkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
Yok tabiiki oyle degil ben esimle kendim icin diyorumHer farkli meslegi yapan birbirine mal gibi bakmiyor yalniz
Allahtan siz ayni meslekteymissiniz.
Benim esim ortaokul mezunu ben universite.O benden daha zeki bu durumda ne olacak?
Okumus dis hekimi olmus bir insan neden annesini ,evlenecegi kisinin meslegine kadar karismasina müsaade ediyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?