Meslek uyumu diye birşey var dimi?

hos bir bakis acisi tabii
Onemli olan paylastiginiz seyden memnun olManiz elbette
Biz de esimle ayni meslekteyiz daha cok sey konusabiliyoruz,bir de farkli meslekten olsak birbirimizin yuzune mal gibi bakabilirdik bu da benim fikrim tabiiki

Ben farklı bir şeyleri dinlemekten daha çok zevk alırım şahsen.
İşte bütün gün bir şeyle uğraşıp aynı şeyleri bir de akşam dinlemek bana enteresan gelmez :)

Nasil yani kiz kardesinin meslekler uyusmadigi icin mi sonucu hüsran oldu

sanmıyorum muhtemelen kız kardeş annesinden fazlaca etkilendiği için ilişkisinin dinamiklerini ayarlayamamış..
bütün ilişkilerinde de bu sorunu yaşayacaktır.. hala aynı şeyleri yaşarmıyım endişesiyle bakıyor şimdiki adama.. halbuki adam mı diye baksa eminim daha mutlu olacaktır..

Anlam veremedim sana!!! Uçak mühendisi öğretmenden zeki diye bisey yok:)

Yok tabiki. Ama ben çok önyargılıyım. O gözle bakamıyorum bile mesleğini öğrendikten sonra. Zararını görmedim önyargımın. Ama böyle keskin çizgiler çizmeye gerek yok tabi. Yine de konu sahibinin kardeşinin meslek uyumuna önem vermesinden yanayım. Erkek geliri daha düşükse kompleks yapabiliyor.

Evet kesinlikle kompleks yapıyo bi yerden sonra bozuluyo ilişki.

Bence Boğaziçi İşletme de güzel bir bölüm zaten öyle olmasa LYS puanları o kadar yüksek olmazdı.. Açıkçası ben aynı meslekten biriyle evlenmek istemedim. Allaha şükür öyle olmadı da. Kardeşiniz zamanla annenizi ikna eder. Ben bu tar konuları takmazdım ama çevrede Bayan Doktor öğretmen evliliği, bayan hakim öğretmen evliliğinde gördüklerim erkek kıskançsa problem olabiliyor, ki zaten doktor arkadaşım eşinden boşanma aşamasında şu anda. Hayırlısı olsun kardeşiniz ićin.

Erkek başta takmıyor gözüksede içten içe yiyip bitirı kendini ve biyerde patlıyo bence kesinlikle sorun oluyor

Erkek arkadaşı çok kazanmasını problem edip kardeşimi ezmeye çalıştı. Aşağılık kompleksine girdi bi nevi
Sadece para kazanmak degil olay nasil anlatsam bakis acilari da farkli oluyor insanlarin. Bence asil uyum bilgi donanimi. Misal ben õlümsüzluk arastirmalarinda medüzlerde yeni bulunan maddeleri okurken, arastirirken esime soyledigimde ne, ha, hu diyor. Sacma seylerle ugrasiyorsun diyor. Hic zevkli degil yani paylasim yok bilgi konusunda. Bu yuzden alinan egitim insanin kisiliginde de belirli bir yon ciziyor genelde. Kendi ilgisizliklerini karsisindakini asagilama ile kapatiyorlar. Donanimli insansan karsindaki de oyle olunca tam mutluluga kavusabilirsin bence. Yoksa gerisi askla, sevgiyle, saygiyla idare edilen yarim yamalak bir mutluluk oluyor.

Erkek başta takmıyor gözüksede içten içe yiyip bitirı kendini ve biyerde patlıyo bence kesinlikle sorun oluyor
Olabilir. Bir hakim arkadaşımın eşi ögretmendi. Evlendikten sonra hukuk okudu, hakimlik sınavını kazandı şimdi o da hakim. Zamanla yıpratıyor anlaşılan.

İşin özü karakter meselesi iste :) yani esinin yüksek maaş almasindan gurur duyabilen erkeklerde var :) kompleks yapanlarda

Eğer eşlerden biri nöbete kalacsk, vardiyalı vs çalışıyorsa mesleği dikkate alınmalı derim, ama onun dışında belki de ileridde spk başkanı olacak bu çocuk:) hiç bilinmez..

Bence meslek uyumus da onemli ama anneniz de abartmis. Dis hekimi ile ogretmen uyarmis yani. Abin gorussun, belki kizi severse bu inadindan vazgecer.

meslek uyumu diye birşey yok tabikideeee
ten uyumu var
karakter uyumu var
huy uyumu var

Anneniz mi evlenecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…