Mesleki tatminsizlik kamudan istifa

Kendi branşım özelinde evet. Umarım sizin için de iyileşir şartlar. Özel üniversiteler nasıl acaba?

Bence rahat batması gibi bir durum sizinki.
Kamuda çalışmak şu zamanda en mantıklısı. Özel sektörde çalıştığınızda yarın ne olacağın belli değil, biliyorsunuz. Çalışma koşulları insani değil maaşlar çok dengesiz.
Çalışma saatleri de belli zaten. Stresiniz özel sektöre göre daha azdır.

Ev bile almışsınız. Şu yaşta evi olan kaç kişi var bir düşünün. Boşuna macera aramayın illa bir değişiklik olsun derseniz işinizin yanında çok merak ettiğiniz alanlar olur onlarla ilgili kurslara başvursunuz. Belki 2. bir ekmek kapınız olur.

Sınavı geçecek kadar ya da denklik içim yetecek kadar biliyorlardır:) olabilir denenbilir her fikir kıymetli benim için şu an
Tabiki canım benim orda kastettiğim son dönemde gelen expat gruplarıyla talebin çok fazla arttığıydı. Yani yalvarman falan gerekiyor Türkçe konuşan ebeye kendini kabul ettirebilmek için

Eğer sizi cezbeden başka bir iş olsa ve şu anki işinizden maaş ve imkanlar olarak sizi tatmin edip etmeceği konusunda düşünseniz ve bunu dert etseniz oraya geçme konusunda ve burdan fikir isteseniz haklısınız ama şu an sizin durumunuz bir tek size ait değil emin olun. Çalışma hayatınızın dışındaki alanı canlandırmaya çalışın, para ile ilgili harcama düzeni filan oluşturun. Çevrenizdeki insanlara el atın, onları minimize edin. Mutlu olduğunuz,sizi geliştirip mutlu eden insanlarla takılın. En önemlisi sosyal medyadan uzak durun. Ordaki hayatlar tam illüzyon etkisi yapıyor çünkü.

Evet ben de böyle düşünmeye başladım. Sosyal medyama kısıtlama getirdim

Tabiki canım benim orda kastettiğim son dönemde gelen expat gruplarıyla talebin çok fazla arttığıydı. Yani yalvarman falan gerekiyor Türkçe konuşan ebeye kendini kabul ettirebilmek için
Ben yalvartmam kimseyi gidebilirsem

Kaç kişi sormuş toplum sağlığı merkezi neden düşenmediniz bi tanıdığımız çok memnundu

`