Keşke burada doktorlar hakkında yorum yapanlar fotoğrafta paylaşsa. Çünkü instagramda fotoğraflar öyle değil. 1 yıldır doktor araştırıyorum hatta ameliyat için İstanbula gitmeyi bile düşündüm. Ama fotoğraf olmadan bir çok doktorla ilgili olumlu olumsuz yorumlar yapılıyor kafamız karışıyor, yorumlar yalan mı gerçek mi diye. Doktor bulmak çok yorucu bir süreç. Üye olmadan uzun süredir takip ediyordum forumu ama içim huzursuz oldu üye oldum direk sormak için. Ben gün almıştım, etrafımda bir kaç kişi ameliyat oldu onlarında çok güzel oldu çok beğendim birde bana doktor güvende verdi ama tabi böyle yorumlarda insanı düşündürüyor. Ameliyat olmaya karar vermek bile başlı başına çok stresli bir süreç oldu benim için. Korkuyorumda bir yandan. Lütfen yorum yapanlar yanlış yönlendirmemek adına beğendiği beğenmediği fotoğraflarını paylaşsın.burunu kalın yapıyor önden ve alından başlıyor
Bende sizin gibi düşünüyorum.burunu kalın yapıyor önden ve alından başlıyor
Size fotoğraf atıyorum öncesi sonrası olarak içiniz rahat etsin diyeKeşke burada doktorlar hakkında yorum yapanlar fotoğrafta paylaşsa. Çünkü instagramda fotoğraflar öyle değil. 1 yıldır doktor araştırıyorum hatta ameliyat için İstanbula gitmeyi bile düşündüm. Ama fotoğraf olmadan bir çok doktorla ilgili olumlu olumsuz yorumlar yapılıyor kafamız karışıyor, yorumlar yalan mı gerçek mi diye. Doktor bulmak çok yorucu bir süreç. Üye olmadan uzun süredir takip ediyordum forumu ama içim huzursuz oldu üye oldum direk sormak için. Ben gün almıştım, etrafımda bir kaç kişi ameliyat oldu onlarında çok güzel oldu çok beğendim birde bana doktor güvende verdi ama tabi böyle yorumlarda insanı düşündürüyor. Ameliyat olmaya karar vermek bile başlı başına çok stresli bir süreç oldu benim için. Korkuyorumda bir yandan. Lütfen yorum yapanlar yanlış yönlendirmemek adına beğendiği beğenmediği fotoğraflarını paylaşsın.
Yaa bana da atar mısınız Orhan Aydında karar kıldım ben deSize fotoğraf atıyorum öncesi sonrası olarak içiniz rahat etsin diyeBen Orhan Aydın’a oldum. Gayet memnunum
Çok teşekkürlerSize fotoğraf atıyorum öncesi sonrası olarak içiniz rahat etsin diyeBen Orhan Aydın’a oldum. Gayet memnunum
Çok merak ettim gönderebilir misiniz çok sevinirim. Teşekkürleryeni gördüm mesajları dediğime inanmıyorsanız özelden atabilirim fotoğrafları
Bana da foto gönderir misiniz. Ben de revizyon için doktor arıyorum.ben gerçekten tavsiye etmiyorum orhan aydını amacım kötülemek vs değil memnun kalmadım ve şuan revizyon doktoru arıyorum
revizyon için orhan aydını seçmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.karar sizin amaBana da foto gönderir misiniz. Ben de revizyon için doktor arıyorum.
Bana gönderdiğiniz fotoğraflarda ben çok beğendim burnunuzu. Ama siz hiç değişiklik olsun istemiyormuşsunuz o zaman tabi farklı. Ben kalın derili olarak çok şansızım umarım birazda olsa küçülürrevizyon için orhan aydını seçmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.karar sizin ama
Bana gönderdiğiniz fotoğraflarda ben çok beğendim burnunuzu. Ama siz hiç değişiklik olsun istemiyormuşsunuz o zaman tabi farklı. Ben kalın derili olarak çok şansızım umarım birazda olsa küçülür
Arkadaşın burnunu özelden gördüm gerçekten delikler minnacık nefes alamamakta çok haklı bnce iyi düşünün Orhan Aydın için wallaha kötü yorum görünce Bn o doktordan soğuyorum her an benimde başıma gelebilirnefes alamayan bi burnu beğenmeyi ben de isterdim sağolun
Orhan Aydın'ı 2 yıldır tanıyan, hem cerrahi hem de medikal işlemler yaptırmış, çevremde de birçok arkadaşıma gözüm kapalı önermiş birisi olarak yazıyorum.ben gerçekten tavsiye etmiyorum orhan aydını amacım kötülemek vs değil memnun kalmadım ve şuan revizyon doktoru arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?