arkadaşlar bugun 5.gunum ve 2,5 kılo gıtmıs :)
tebrik ederim canımda fazla hızlı değil mi yahu kilon çok heralde yoksa oldukça sağlıksız olurdu bu kadar hızlı kilo vermek..
bir günlük yediklerini yazarmısın buraya
Ben ümraniyede harmony akapunktur dr gülseren hanıma gidiyorum,ortalama fiyatlar 2000 tl arkadaslar her yerde,burda da aynı.Haftada bir görüşmeye gidiyorsunuz.Ben başlayalı dün ilk kontrolüme gittim ve toplam bir haftada 4 kilo vermişim :)
daha öncede soyledim bir diet listesi yok,besin listeniz var,menülerini gramajlarına göre kendiniz oluşturuyorsunuz.
4 kilo inanılmaz iyi cidden. Kaç kilosun canım? Bu kadar hızlı verdiğine göre...
Bir de, ton balıklı salatayı nasıl yiyorsun? Yani, bu sıkı dönemde yağ olmadığı için soruyorum, ton balığı yağda bekliyor ya?
73 kiloydum diyete başladığımda ilk hafta 69 düştüm,haftaya salı kontrolüm bakalım o zaman kaç olucam :)
yağsız denen dönemde yağda kızartma yapmıyorsunuz yada yağ eklemiyorsunuz yediklerinizin üzerine ama besinlerin içinde bulunan yağa müdahale ettirmiyorlar,light ürün yedirmiyorlar.Mesela yoğurdu light değil normal yogurt veriyolar.Ton balığını biraz suda beklettim öyle koydum salataya,benim gramıma görede 1,5 kutu ton balık (kişiye özel gramaj veriliyor besinlerde) beni doyurmaya yett ide arttı bile.
Şunu tekrar ekliyeyim bu söylediklerimin hepsi kan değerlerine göre saptanmış kişiye özel tarifler,yani benim yediklerimi başkası yese kilo alır eminim.
Ben ümraniyede harmony akapunktur dr gülseren hanıma gidiyorum,ortalama fiyatlar 2000 tl arkadaslar her yerde,burda da aynı.Haftada bir görüşmeye gidiyorsunuz.Ben başlayalı dün ilk kontrolüme gittim ve toplam bir haftada 4 kilo vermişim :)
daha öncede soyledim bir diet listesi yok,besin listeniz var,menülerini gramajlarına göre kendiniz oluşturuyorsunuz.
Blame Harmony'nin numarası varsa verebilir misin?
haftaya çok daha iyi çıkacak inşallah. çok sevindiğin de yazından belli oluyor, sevindim senin adına.
ekmek ne verdiler canım sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?