almanyadami yasiyorsunuz? tahlöilleri nerede yaptirdiginizi ögrenebilrimiyim?arkadaşlar, bu konu aslında yeni diyetler bölümünde açılmış, ama herkes ben de dahil, yaşanan deneyimlere önem verdiğimiz için konu pek görülemedi.
ben bu beslenme sistemini 20 gündür uyguluyorum, toplamda 6 kilo verdim, günlük 200-300 gr veriyorum. çok dinçim, herhangi bir halsizlik hissetmiyorum, ilk 10 gün adaptasyonda zorlandım ama şimdi çok kolay geliyor bana. ara öğün olmadığı için sürekli yemek düşünmüyorum ki bu benim gibi çalışanlar için çok önemli. protein ve sebze ağırlıklı bir beslenme türü oldu için açlık hissi de yok denecek kadar az. ayrıca selilütlerimde ciddi bir azalma oldu. :)
metabolic balance sistemiyle 2 ay önce tanıştım ve uzun uzun araştırdım. bilmeyenler için anlatayım, bu sistem kandan alınan 40 adet tahlille başlıyor, tahlil sonuçları almanyadaki kliniğe gönderiliyor daha sonra kişiye özel bir yemek listesi gönderiliyor. her öğün için 3 alternatif menü seçeneği var, öğünler arası en az 5 saat olmalı, muhakkak 3 öğün yenmeli, öğünlerin hemen ardında meyve yenmeli, günde en az 1 elma yenmeli, her öğünde tek çeşit protein alınabilir, proteinler karıştırılmamalı ve ekmek olarak çavdar yenmeli.
bir de yiyebileceğimiz sebze, meyve, et ve balık çeşitleri gönderiliyor. mesela bende limon yok onun yerine salatama sirke koyabiliyorum, kuru soğan yiyemiyorum ama yeşil soğan veya arpacık soğan yiyebiliyorum. tüm öğünlerdeki besinler gr ile alınıyor. yani gönderilen liste bir nevi sizin parmak iziniz oluyor.
sormak istediğiniz birşeyler olursa seve seve cevap veririm. sevgiler.
merhaba öncelikle sizi tebrik ediyorum çok iyi vermişsiniz.ben bunu nerede ve nekadara yaptırdığınızı merak ettim.ayrıca koçunuzda var mı?
almanyadami yasiyorsunuz? tahlöilleri nerede yaptirdiginizi ögrenebilrimiyim?
arkadaşlar, bu konu aslında yeni diyetler bölümünde açılmış, ama herkes ben de dahil, yaşanan deneyimlere önem verdiğimiz için konu pek görülemedi.
ben bu beslenme sistemini 20 gündür uyguluyorum, toplamda 6 kilo verdim, günlük 200-300 gr veriyorum. çok dinçim, herhangi bir halsizlik hissetmiyorum, ilk 10 gün adaptasyonda zorlandım ama şimdi çok kolay geliyor bana. ara öğün olmadığı için sürekli yemek düşünmüyorum ki bu benim gibi çalışanlar için çok önemli. protein ve sebze ağırlıklı bir beslenme türü oldu için açlık hissi de yok denecek kadar az. ayrıca selilütlerimde ciddi bir azalma oldu. :)
metabolic balance sistemiyle 2 ay önce tanıştım ve uzun uzun araştırdım. bilmeyenler için anlatayım, bu sistem kandan alınan 40 adet tahlille başlıyor, tahlil sonuçları almanyadaki kliniğe gönderiliyor daha sonra kişiye özel bir yemek listesi gönderiliyor. her öğün için 3 alternatif menü seçeneği var, öğünler arası en az 5 saat olmalı, muhakkak 3 öğün yenmeli, öğünlerin hemen ardında meyve yenmeli, günde en az 1 elma yenmeli, her öğünde tek çeşit protein alınabilir, proteinler karıştırılmamalı ve ekmek olarak çavdar yenmeli.
bir de yiyebileceğimiz sebze, meyve, et ve balık çeşitleri gönderiliyor. mesela bende limon yok onun yerine salatama sirke koyabiliyorum, kuru soğan yiyemiyorum ama yeşil soğan veya arpacık soğan yiyebiliyorum. tüm öğünlerdeki besinler gr ile alınıyor. yani gönderilen liste bir nevi sizin parmak iziniz oluyor.
sormak istediğiniz birşeyler olursa seve seve cevap veririm. sevgiler.
Cok ilginc beden boyle biraey yapsinki bende onu anlamadim?B Busebb
ben buse İzmir'de yaşıyorum ve henüz 17 yaşındayım Haziran'ın 30 Una kadar 92,5 kg idim 2 aylık bir süreçte 17 kg verdim ve şu an 75 kiloyum verdiğim kiloları geri almamak üzere verdim.
Veysel bey herhangi bir Ücret talep etmiyor ücretsiz danışmanlık yapıyor Zayıflama Sürecinde doğru beslenmemizi ve ihtiyacımız olan multivitaminlerin nasıl kullanacağımız konusunda bizi bilgilendiriyor. Kişiye özel program uyguladığı için size nasıl bir program uygular bilemiyorum
Kişiye özel uyguladığı programdan Ücret almıyor görüşebilirsiniz, görüşmelerdende Ücret almıyor. Kullandığımız multivitaminlerin kendimiz alıyoruz
....
Ben bu güne kadar bir çok diyetisyenlere gittim çok para harcadım ve sonuç alamadım ama burada sağlıklı bir şekilde zayıfladım.
Bu kız ve bu veysel kimse ben de merak ediyorum ..Bayaa ücretli canım bu ben öyle anladım ..İşi gücü bırakmış insanları zayıflatmaya falan adamamış kendini ..Bu kızcağız ya onun yanında çalışıyor ,ya da kız değil bayaa veysel denilen kişi veya çalışanı böyle kim zayıflamak istiyorum derse hooop bu mesajı atıyorlar ...Cok ilginc beden boyle biraey yapsinki bende onu anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?