Metabolik balans günlügüm :)

Şimdi aldım Alman ekmeği sanırım sen Almanya'da mısın? Bu sabah 63 kilo çıktım ilk doktora gittiğimde yani bir hafta önce 67.8dim. Ama tabi şu Bağırsak boşaltımında baya su gitti yani yarın daha yüksek çıkabilirim. Ama olsun moral oldu valla 13 kilom daha var önümde. Bu sefer senin de desteğinle hepsini atıcaz inşallah :) ama şu Çekirdek içini bulamadım ya herhalde aktarlarda falan satılıyodur bi ara bakıcam.

evet cnm alman ekmegi.cok güzel cnm 4 kilo vermis sayilirsin ne güzel senin kilon az cnm insallah kurtulursun hepsinden .
bulursun aktarda.bulamazsan kavrulmamis cekirdek al citle daha iyi olur cnm benim diyetimdede var bende almam lazim

Ya bi de benim asıl sorunum nickimden de anlayacağın gibi belden aşağısı. Üstüm hemen inceliyor da popo maşallah kamyon kasası. Asıl hedefim popoyu eritmek yani. O Yüzden squat yapmaya başladım bol bol application var iPhoneda baya eğlenceli oluyor. Sen yürüyüş falan yapıyor musun aslında bak onu da yapsak mükemmel olur, hem sıkılaşırız da...günlük 10,000 adım atmak lazımmış ama senin ufak çocuğun var sanırım belki vakit bulamazsın dışarı çıkmaya da şu squatı yapabilirsin mesela

Merhaba :) okudum biraz gayet iyi gidiyorsun bence boyle devam :) spor yapiyor musun doktor bu kiloda bana sadece yuruyus oneriyo

cnm suan hic spor yapmiyorum bazi saglik sorunlarim var onlari bi halledim baslayacam benim spor aletim var zaten yürüyüste yaparim iyi olur

geçmiş olsun canım, umarım yakında sağlığına kavuşursun. zaten doktor da ilk bir ay ağır spor yapmayın diyor :)

bugün kendimi agirlasmis hissediyorum nedenide aksamki kacamagim dügünde yemek yemek zorunda kaldim cok acikmistim. ama kurallarimi bozmadim yemekten önce protein olarak 15 tane badem yedim soslu tavuk sote ve yaninda makarna vardi 1 bardakta fanta ictim. hic pisman degilim yarin tarti günüm ve eminimki kilo verdim. kacamagimi abartmadigim sürece sorun yok demektir.Suan kendimi cok iradeli hissediyorum

oh sefan olsun. hiçbir şey olmaz, arada böyle kaçamaklar yapacaksın tabi. bugün bol bol su ve bitki çayı iç su tutmanı engeller. bugün sıkı dönemin ilk günü. iki dilim çavdar ekmeği, iki haşlanmış yumurta ve 6 tane yeşil zeytin yedim. Detoks döneminden sonra çok iyi geldi, üzerine de sade türk kahvemi içtim. çok hafif hissediyorum.

evet cnm aynen diyetime devam tüm hiziyla.afiyt seker olsun kahven. türk kahvesini cok seviyorum ama sade icemiyorum malesef. detoks bitince yiyecekler daha bi lezzetli geliyo insana :) herseyin tadini daha iyi aliyorsun diyettede öyle .bugün 4 litre su 3 fincan yesil cay icmeyi pilanliyorum yarin tarti günü cok merak ediyorum

valla ya, çavdar ekmeği bile dünyanın en lezzetli şeyi gibi geldi :) ben bile heyecanlandım tartıda ne çıkacak diye o görseli de şu linkten yaptım: http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3 ama normalde insanlar mesajların altına koyuyor onu beceremedim, ilk sayfaya nasıl koyacağız peki sen konu sahibi olarak mı koyuyorsun? istersen seninkini de yapabilirim ben bu arada

türkcesi yokmu bunun bende bilmiyorum bi yapabilirsem onuda arastiririz

bak ne buldum o sitede neler yapacağını anlatmış uzun uzun. hem de imzaya nasıl koyabileceğimizi de yazıyor. ben de onu yapıyorum. hallolmazsa söyle ben yapayım senin için.

ya bir de sana şeyi soracağım, diyelim ki çok geç kalktık, günde iki öğün yiyebiliyor muyuz? yani sonuçta arada 5 saat bırakacaksak ve en son 9 da yemek yiyebileceksek 3 öğünü tamamlayamayız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…