- Konu Sahibi nartanesi66
-
hafta ici erken kalkiyorum 3 ögün yiyebiliyorum ama hafta sonu gec kalkiyoruz esim evde olunca eger erken kalkarsam onlarla kahvalti yapamiyorum 2 ögün iyi oluyor ama bunu ben kendime göre ayarladim sen birdaha diyetisyene gidince sor cnm bence bir sorun olmaz sonucta diyetin disina cikmiyoruz demiya bir de sana şeyi soracağım, diyelim ki çok geç kalktık, günde iki öğün yiyebiliyor muyuz? yani sonuçta arada 5 saat bırakacaksak ve en son 9 da yemek yiyebileceksek 3 öğünü tamamlayamayız değil mi?
senin menüde güzelmis meyve yokmu sende sabah ve öglen yediklerinide yaz cnmAkşam yemeği
5 parça kuzu Şiş
Gavurdağı salata
Bol bol su
Iyi geceler nartanesi bugün de çok güzel beslenmişsin.
daha cok motive olursun iyi olur senin icin . cnm ben katilmam icin 100 kilo üzeri zayiflama yarismasi olmasi lazim daha asagisi olursa katilmama hic gerek yok motive olamam hembu arada cuma yarışması diye bir şey varmış ona katıldım 10.gruptayım sen de gelsene
sagol cnm sen ne alemdesın nasıl gıdıyoOoo nar tanesi harikasın ya resmen 4 kilo gitmiş bi haftada tebrikler böyle devam et
merhaba paint :)merhabalarr :)) nartanesi yediklerin benımkı diyetten ck farklı geldı bana ama. bende daha önce yaptım ve bıraktım. suan kendıme gaz vermeye calısıyorum tekrar başlmak için.. okullar acılınca tekrar bozacakmışım giib bi his var içimde. bu arada bana özel ekmek yollamışlardı. hangi ekmeği kullanıyorsunuz?
bugünkü yediklerime bir göz atayim bakalim neler yemisim
sabah kahvaltim
3 dilim salam
3 zeytin
salatalik
yarim sürme peynir
1 dilim protein ekmegi
1 elma
1 litre su
öglen yemegim
15, 20 tane badem
1bardak tarcinli süt
2 erik
1litre su
aksam yemegim
kuru fasulye (yagsiz)
coban salata (yagsiz)
1 armut
1 litre su
iyi yemisim bugünde
elmani neden yemekten hemen sonra yemiyorsun cnm birde limon yasakmiki sikmadin salatanasabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
öğlen
yağsız limonsuz tavuklu salata
akşam
bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin
şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim.
ahh cnm negüzel annende kilo verir seninle beraber .birde ben baslatabilsem annemi köyde durdugu icin is güc var hic birsey yapamiyor malesefevet malesef ne limon var ne sirkeelma sirkesi kullanabilrisin dedi ama o da işyerinde yok. elmayı yemeğin üstüne yedim aslında sana yazarken yemeği yeni bitirmiştim :) çok mutluyum nartanesi ya çok güzel gidiyor, bir yandan sen bir yandan annemi de başlattım diyete onunla da whatsapptan atıyoruz fotoğrafları birbirimize, inanılmaz motiveyim ya yıllardır ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?