- 28 Haziran 2017
- 11
- 3
- 1
- 43
- Konu Sahibi Gelecegimolsun
-
Aynen böyle devam et :) mutlu mesut yaşıyorsunuz işte.. kocan üstüne kuma almış farkındamısın?Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim
Aynen böyle devam et :) mutlu mesut yaşıyorsunuz işte.. kocan üstüne kuma almış farkındamısın?
Boşa demek kolay 3 çocuk var öte yandan babam ve annemi düşünüyorum evladının boşanıp gelemsi ve dul olarak onların hayatında vereceği zorluklar sıkıntıları düşününce öyle kolay bosanilmiyor isteBosansana? Nasil miden aliyor baska bir kadinin koynundan cikip da sana gelen adami? Igrenc otesi.
Aynen böyle devam et :) mutlu mesut yaşıyorsunuz işte.. kocan üstüne kuma almış farkındamısın?
Niçin boşanmadın buzamana kadar bekledin anlamadımSelam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim
Metres söktürücü kırmızı gecelik.Boşa demek kolay 3 çocuk var öte yandan babam ve annemi düşünüyorum evladının boşanıp gelemsi ve dul olarak onların hayatında vereceği zorluklar sıkıntıları düşününce öyle kolay bosanilmiyor iste
HaklısınMetresten değil kocandan kurtulmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?