- Konu Sahibi Gelecegimolsun
-
Metresi de karısı ile ilgili kıskandırıyordur metresde degil aslında bildigin imam nikahlı kuma.Karisini metresi ile kiskandirmak
Belki bu konu icin doğru tespit olabilir.Bosanmayi macasi yemeyen cocugum var diyor. O cocuklari dusunseniz bosanirdiniz zaten. Insan mi acaba esiniz ? Es dediginiz kisi eski moda siyah takim elbise, koca bir gobek, pala biyik, elinde tesbih kadinim diye seslenen, esini doven bir adam gibi geldi bana. Cocuklarini da sevmiyor belliki cocuklarina kiymet verse onlarin hatrina dahi yapmazdi bunu.
Niye bosanilmasin? 3 cocugunuz varsa onlari birakip kacin demiyoruz ki? Cocuklar babalarini yine gorecekler elbette. Bosanip onurlu bur hayata baslamak cok kolay sizin sartlarinizda. Aldatilmissiniz otesi var mi? Size yapilabilecek en buyuk kotuluk yapilmis. Siz bosaninca annenize babaniza ne gibi bir zorluk olacak?Boşa demek kolay 3 çocuk var öte yandan babam ve annemi düşünüyorum evladının boşanıp gelemsi ve dul olarak onların hayatında vereceği zorluklar sıkıntıları düşününce öyle kolay bosanilmiyor iste
valla ne rahatlık . ..Biri gider biri gelir adamda o niyet olduktan sonra,
4.yılda ögrendin 3 cocuk yaptın hala camasırını yıkayıp yemegını yapıyorsun,
Adamın bi eli yagda bi eli balda..
Evet keske oyle olsalar. Benim de var etrafta disarida saygi goren, sosyal statusu iyi adamlar ama aldatiyorlar eslerini. Egitimci bir kismi da. Allah iyilerle karsilastirsin, insanlar sadakatten, vicdandan uzak olmaya basladilar. Konu sahibinin esi imam nikahi falan kiyinca aklimda oyle bir tip belirdi. Konu sahibi de bir dizi karakterini hatirlatti ama yazarsam kirilir sanirim.Belki bu konu icin doğru tespit olabilir.
keşke hepsi böyle olsalar da dersiniz ki cahil, eğitimsiz...
Etrafımda 4 ornek var, hali vakti yerinde, eşleri gayet güzel bakımlı kadınlar, çiftler üniversite mezunu, hepsinin de çocuğu var.
Adamlar gidiyor 2. Ye... yani yetmeyen ne anlamak mümkün değil.
Adam karakterli olacak...
Evet keske oyle olsalar. Benim de var etrafta disarida saygi goren, sosyal statusu iyi adamlar ama aldatiyorlar eslerini. Egitimci bir kismi da. Allah iyilerle karsilastirsin, insanlar sadakatten, vicdandan uzak olmaya basladilar. Konu sahibinin esi imam nikahi falan kiyinca aklimda oyle bir tip belirdi. Konu sahibi de bir dizi karakterini hatirlatti ama yazarsam kirilir sanirim.
Bende aynı şeyi düşündüm biri bizi kandırıyor herhalde, bir gün metres bir gün eş olarak , konu açıp duruyorGecen burda konu acmislardi 10 yildir kullanildim diye. Buda o adamin karisi olsa gerek
Bacim iyimisin sen hadi kocanda o mide var sende hiç mi mide yok. Bida görüşmese affetcen mi gercekten.
Her kelimenizde haklisiniz. Bosanmak cesaret istiyor, gucsuz ruhlar bunu yapamiyor haklisinizİmam nikahı işin vicdan rahatlatma kısmı, sosyal statüye pek bakmıyor :)
Olan çocuklara oluyor. Sanki herkes biliyor da onlar bilmiyor mu babalarının başkasına gittiğini?
Ne kadar yaralayıcı...
Hele de diğer kadın da çocuk yapıyorsa, hepten sarpa sarıyor.
O yüzden buna müsade etmek yerine boşanmak en doğrusu.
Onu da herkes yapamıyor...
Adamı ne yapsak?Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.bende her ikisi.
Keske baştan kabul etmeseydin.kocan yalanlar söyleyerek ;onunla'da devam ediyor.kanunlar bu ikinci Kadınlar icin;neden ceza yasası çıkarmaz.
Boşanmayı göze alamıyorsun belli.o zaman bilmiyormuş gibi davranmaya ;inanmış gibi devam edeceksin.imam nikahı kıyarak karisi yapmış.birakmaz.o kadınla hiç konuştun mu?
kocanı hoş tutmaya bak.Selam arkadaşlar eşim beni aldattı 7 yıl boyunca 4.yilda öğrendim evlikigimi bitiremedim 3 çocuğum var 7.yilda onunla bittiğini söyledi bana inanmak istedim imam nikahı kiymis bosadigini söyledi bi senet meselesi yüzünden bi süre görüşmek zorunda oldugunu söylüyor ama bu sırada beni kiskandirmayada calisiyo çıldırtma ya calisiyo yeniden birlikteler gibi geliyor bana bu durumda ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?