METRESTEN nasıl kurtulabilirim

Belki bu konu icin doğru tespit olabilir.
keşke hepsi böyle olsalar da dersiniz ki cahil, eğitimsiz...
Etrafımda 4 ornek var, hali vakti yerinde, eşleri gayet güzel bakımlı kadınlar, çiftler üniversite mezunu, hepsinin de çocuğu var.
Adamlar gidiyor 2. Ye... yani yetmeyen ne anlamak mümkün değil.
Adam karakterli olacak...

Anneme babama bunu yapamam, boşanamam ne demek ya?
Anneniz babanız, damatları metres tutsun, kızlarını aldatsın isterler mi?
Kınamayacağım ama, acıyorum.
Yıllardır kıskanmadınız şimdi mi kafaya dank etti...

Niye bosanilmasin? 3 cocugunuz varsa onlari birakip kacin demiyoruz ki? Cocuklar babalarini yine gorecekler elbette. Bosanip onurlu bur hayata baslamak cok kolay sizin sartlarinizda. Aldatilmissiniz otesi var mi? Size yapilabilecek en buyuk kotuluk yapilmis. Siz bosaninca annenize babaniza ne gibi bir zorluk olacak?

Evet keske oyle olsalar. Benim de var etrafta disarida saygi goren, sosyal statusu iyi adamlar ama aldatiyorlar eslerini. Egitimci bir kismi da. Allah iyilerle karsilastirsin, insanlar sadakatten, vicdandan uzak olmaya basladilar. Konu sahibinin esi imam nikahi falan kiyinca aklimda oyle bir tip belirdi. Konu sahibi de bir dizi karakterini hatirlatti ama yazarsam kirilir sanirim.

İmam nikahı işin vicdan rahatlatma kısmı, sosyal statüye pek bakmıyor :)

Olan çocuklara oluyor. Sanki herkes biliyor da onlar bilmiyor mu babalarının başkasına gittiğini?
Ne kadar yaralayıcı...
Hele de diğer kadın da çocuk yapıyorsa, hepten sarpa sarıyor.
O yüzden buna müsade etmek yerine boşanmak en doğrusu.
Onu da herkes yapamıyor...

Boşanarak hem kocandan hem metresten kurtulabilirsin. Ama madem benden sonra metres bu savaşı (!) kazanmasın diyorsun kanıtların vardır bunca sene, donuna kadar al kocanın boşarken. Parasını kimseye yedirme hayatına bak. Parası yoksa dümdüz boşa gitsin zaten.

Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.bende her ikisi.
Keske baştan kabul etmeseydin.kocan yalanlar söyleyerek ;onunla'da devam ediyor.kanunlar bu ikinci Kadınlar icin;neden ceza yasası çıkarmaz.
Boşanmayı göze alamıyorsun belli.o zaman bilmiyormuş gibi davranmaya ;inanmış gibi devam edeceksin.imam nikahı kıyarak karisi yapmış.birakmaz.o kadınla hiç konuştun mu?

Gecen burda konu acmislardi 10 yildir kullanildim diye. Buda o adamin karisi olsa gerek
Bacim iyimisin sen hadi kocanda o mide var sende hiç mi mide yok. Bida görüşmese affetcen mi gercekten.
Bende aynı şeyi düşündüm biri bizi kandırıyor herhalde, bir gün metres bir gün eş olarak , konu açıp duruyor
Tam bunu yazdım eski diğer konuya baktım ki o kişi banlanmıs demekki fake üyelik

Her kelimenizde haklisiniz. Bosanmak cesaret istiyor, gucsuz ruhlar bunu yapamiyor haklisiniz

Adamı ne yapsak?

kocanı hoş tutmaya bak.
seni boşar, metresi eşi yapar.
kocasız ne yaparsın sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…