Metro Turizm'in yaptığı!

Metro Turizmle seyahatte sıradan bir gün
Bu şirket ve çalışanlarının vukuatı bir değil iki değil. Kuzum siz hiç haber okumuyor musunuz?

Uyuyan yolcunun suratına mastürbasyon yapıp boşalan muavini, 13 yaşındaki yolcusunun üzerine kaynar su döken muavini, gece körü 4 yaşındaki bir çocuğu annesinin kucağından kaçırıp tecavüz eden muavini...

Daha sayayım mı?

Bazılarınızın ifadeleri metro turizm kadar sıkıntılı maalesef.
Karşınızdaki insan bir aptal değil, rica ediyorum cümlelerinize dikkat edin!
Tercih etme sebebimi daha kaç kez ifade etsem anlaşılır bilemiyorum, ayrıca soruya soruyla karşılık vermek yerine çözüm önerisi sunmanızı rica ederim

sizi cok iyi anliyorum bem de bitlis icin mecburen metrodan alirdim cunku baska bi firma gitmior;olaya gelince okurken bile tedirginliginizi yasadim adeta o gun o otogarda da o tek kadin binmek zorunda kaldiginiz otobuste bisey yasamamaniz tek teselli;ama ne yapin edin sikayet edebildiginiz her yere edin o calisanlari da sikayet edin islerinden olsunlar da bi dsha kimseye bunu yasatamasinlar,pesini birakmayin hatta tvlere haber verin ozellikle eksi sozluge yazmanizi tavsiye ederim cok iyi kamuoyu olusturuyorlar

Ayy gercekten mi

Metro almayinnnnn ali osman ulusoy almayinnnnn, trabzon-antala seferinde yurume engelli babami perisan ettiler, ali osman ulusoy,unye terminalinden binecekti babami hem uzduler hembedenen de cok yordular sikayet icin aradigimda hicbisey yapmadilar Almayinnnn Almayinnnn Almayinnn

yıllaR önce bir kadının biletsiz binip benim yanima oturup molaya inen büyükbabam gelince, 13 saatlik yolculuk için
" siz ayakta gitseniz beyfendi" dediği geldi aklima
bişey çıkacağını sanmam davadan ama yinede isterseniz arkasında durun.
bilet paranızı iade almaya bakın.
umarım bir daha basiniza böyle bir durum gelmez.

Hayatımda onun kadar berbat bir firma görmedim dillere destan zaten sizde biliyorsunuz muhtemelen . Sanmam dava Açıp sonuç alacağınızı .

Ne demek İnternetten aldınız bilgi verilmez. Bayramda kamil koç dan bilet aldım İnternetten. sefer iptal olmuş SMS geldi. Musteri hizmetlerini aradim. Aynı gecenin iki saat sonraki seferine geçirdik biletlerinizi. Mutlaka hakkınızı arayın. Geçmiş olsun.

Sizin için kötü bir tecrübe olmuş canım hayat işte...

Dava ile ilgili bilgim yok. Size cok gecmis olsun. Esimin koyune giden 2 firma var, ikisi de koy otobusu, gercekten en unlu firmalara tas cikarir. Hani ben eskiden burun kiviriyordum ama dusununce vay be diyorum...

Bu beğeni servis şöförüne. Helal olsun adam gibi adammış

Ben de geçenlerde metro turizmi kullanmıştım. Bir kız ilçe gibi bir yerde inecekmis ama muavin unutmuş sanırım kız da uyuyormuş. Sonra ilçeyi geçtikten sonra dağlık taşlık bir alanda indirdiler kızı.

Metro turizm kısa yolculuklarda bile tercih edilmiyor mecbur filan demeyin bir daha onları tercih etmeyin kaç kere sapıklıkları çıktı sabaha uçağınız olmasaydı eğer otel veya öğretmen evinde filan kalıp ertesi gün devam ederdiniz ama şansızlığınızı denk gelmiş

Ay Allahın cezaları, onlar yüzünden yanlış otobüse binip başka memlekete gitmiştim geçen sene. Tam bir rezaletler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…