Metro Turizm'in yaptığı!

Ben hep metroya yolculuk yapardım 1 yıl öncesine kadar çok şaşırdım

Ne ara böyle oldu niye mimli bilgilendirirseniz sevinirim :)
Muavinler hakkında çok haber var yolculuk sırasında kadinlari taciz ediyorlar. Tabi hepsi değil ama haberlerde aratirsaniz birçok olay okursunuz. Bir de nerde emniyet seridinden giden ya da normal şeritte deli gibi süren otöbüs varsa metrodur çok kaza yapan bir firma üstelik asiri saygısızlar ki zaten bir örneğini yasamissiniz. Nette araştırın goreceksiniz

Araştırdım çok şaşırdım .. heralde ben daha önce hep babamla yolculuk yaptığım için sorun olmadi

İnternetten alınca da telefon numarasi alıyorlar diye biliyorum. En iyisi Pamukkale bence ondan sasmayin. Geçen bende pamukkaleden internetten aldım. Otobüsün yarım saat gecikecegini mesaj atarak bildirdiler. .

Kamil Koç firmasını çok seviyorum, temiz ve profesyoneller. Yıllar önce ben de sabahın köründe istanbula indim in cin top oynuyor güya sürpriz yapacagım aileme :) minibüs bile yok. Ben şok, gideceğim yer son servis durağından öte, güya mınibüse bineceğim ben. Servis şöförü beni evin kapısına kadar getirdi, kapıyı çalıp içeri girene kadar da bekledi. Ben seni nasıl sabahın köründe ne olduğu belirsiz taksicilere bırakayım diye adam yolunu kırk dakika uzattı. O gün, bugündür yeri ben de apayrı bu firmanın. Hikayenize o yüzden şaşırmadım.

Geçmiş olsun. Ben asla tercih etmiyorum metro turizmi. Şikayet etseniz de bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum. Etrafınıza anlatın bir daha kullanmamak için her şeyi yapın. Geçmiş olsun.

İnternetten bilet alınca servis konusunda binemezsin yazıhaneden al bi dahakine dediler bana en son. Sonra asla kullanmadım. Zaten bir kaç ay sonra da malum haberler çıktı. Çok doğru bir karar vermişim dedim kendime

dava açsanız da bir sonuca varamazsınız çünkü internet alımlarında otogara gittiğinizde biletinizin aslını teslim almak zorundasınız ve kaç saat öncede orada olup bilgilendirme almanız gerektiğini sefer değişikliği ile ilgili değişiklikleri otogarda öğrenebileceğinizi zaten belirtiyorlar en azından be hep öyle yaptım gider gitmez uğrayıp biletimi alıp teyit ettirdim siz orada o kadar beklemeyip gider gitmez bilginizi alsaydınız daha önceye başka otobüs bulabilirdiniz. Metro Turizm zaten bu konularda sorunlu bir şirket malesef kazaları da fazla o yüzde pek tercih edilecek bir şirket değil dava açsanız da bir sonuç çıkmaz ne yazık ki

Mesaj yoluyla sadece alındığına dair bir ibare var, değişikliklerin otogarda öğrenileceği nerede yazıyor?
Kedinin fırında kurutulmayacağının belirtilmemesi sebebiyle kazanılan davaları düşünürsek bu noktada dava açabilirim diye düşünüyorum ama uğraşacaksam değsin istiyorum. Etrafımda danışabileceğim bir hukukçu yok, nereye sormalıyım onu da bilemedim, buradan fikir almak istedim

Konu sahibi mecbur kaldim diyor hala yok niye orayı tercih ettin? Konu sahibi ışınlanacaktin o firmayı tercih etmeyecektin.

Bu sirket bir cok bölgenin ulaşım ağını satın almıştır.Varan turizmi satin almıştır, Kamil koç un da bir cok ulaşım bölgesini almıştır. Tekellesmis gibidir bazı bölgelerde el mahkum binersiniz.

+1
Normalde asla tercih etmeyeceğim bir firma ama Marmaris'e tatile giderken gideceğimiz beldeye seferi olan tek firma diye binmek zorunda kalmıştım el mahkum durumu oldu yani. Dönüşte normalde gündüz gidecekken Kamil Koç'a binebilmek için akşam 8e kadar beklemiştim.

Aynısı eşimin kardeşinin başına geldi..aaktarma yapacaktı çocuk. Otobüs terminale girmeden gitmiş..bbizimki kalmıştı ortada gece vakti
.bBiz paramızı zor aldık. Ki bu dediğim 4 sene önce oldu..oonlar çıtayı çok yükselttiler.

metro turzım doğuda berbat ablam ağrıda öğretmen annem ve rahmetli babam bir senesine metro truzımle gittiler gitmez olsalardı kaç saat yolda araç bozuldu kaldı kimse ilgilenmedi . doğunun kendi araçlarını tercih etseniz daha rahat ve eğer batıdan gidiyorsanız sizi el üstünde tutuyorla r

Metroyu okuyunca yine ne yaptilar dedim... Bu firma artik bu tur olaylari normallestirmis bir firma. Personel alimi yaparken sorunlu sikintili tipleri ozellikle tercih ediyor gibiler.

aynisi bizim basimiza geldi, esim kardesine bilet almisti, gittik metroya sefer iptal olmus dediler, kaldik oyle.. haber vermediler ve parayida iade etmediler, bence boyle yapa yapa insanlari soyuyorlar..

Bende metro turizm ile yolculuk yapan insanlara sasiriyorum ya sapikla yolculugu yada azraille yolculugu istiyorsunuzdur birde bunlar hukumete yakin ve cok dindarlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…