- Konu Sahibi cimcime eses
-
Tövbeler olsun.Eşim mecburiyetten otobüsle yanımdan ayrılmak zorunda kaldı ve bilet bulamadığını ancak metroda kaldığını söyledi olmaz dedim ama gitti tabiki,çünkü göreve çağrıldı yol da 10 saat.
Apar topar son bileti alıp eşim çıktı yola 5 dk gecikecegini önceden haber vermek için aradım.Kesinlikle beklemeyiz dediler ve eşimi de kalkış yapmadan aramamışlar nerdesiniz diye. Eşim aradı firmayı 5 dk ordayım diye ancak kalkıyoruz şimdi bekleyemeyiz dediler baya terslemişler.Eşim de en sonunda beklemezseniz ileriki çevirmede 2 saat beklersiniz o Zaman göreve katılmam lazım acil diyince korkmuşlar beklemişler.Öbür türlü hiç ne arama ne bilgilendirme var yani.
Şikayet şart ama adları çıktı artık yine de değişen birşey yok.
Ben memnunum falan dedim mi? İnsanlar kimin ne olduğunu biliyor dedim sizin burda açık açık firma ismi vererek karalama kampanyası yapmanıza ve yine açık açık isim vererek reklam yapmanıza gerek yok demek istemiştim ama alginizda bir miktar problem var belli ki.Ben yandim baskalari yanmasin, kimse mecbur kalmadıkça binmesin diye. Ha siz memnunsanız önden buyrun...
Memnunsunuz değil memnunsanız yazıyor dikkatinizi çekerim. Reklam yapmıyorum ayrıca, karalama kampanyası da değil. Kanitlar elimde, bizzat yaşadıklarımdır.Ben memnunum falan dedim mi? İnsanlar kimin ne olduğunu biliyor dedim sizin burda açık açık firma ismi vererek karalama kampanyası yapmanıza ve yine açık açık isim vererek reklam yapmanıza gerek yok demek istemiştim ama alginizda bir miktar problem var belli ki.
İsim vererek bu tür yorum yapmayı yine de doğru bulmuyorum ve siz bynları isim vermeden anlatsanız tamam da diyelim orada dürüst çalışkan ekmrği için çalışan şöförün ki ailelerini bile göremiyorşat onun da ekmeği ile oynuyorsun.farkında mısın.kurumu zan altına alıyprsun ki dava dahi açabilirler sana.jherşeyden önce artık eleştirmeyelim.benim başıma benzer olay geldi hava yolu acentesindre adamı kuruma şikaayet ettim ama nete yazmadım mesela.şu an gerginsiniz.bir kez de haksızlığa uğrasak ve sussak ne olur...Bu tarz siteler sesimi duyurmak için maalesef adaletten daha etkili. Sebep bu olabilirmi? Kimse hakkını alırsın diyemiyor, çünkü guclu güçsüzü ezmeye alışmış güzel ülkemde...
Ama siz tek bir kişisiniz.o kurymda işini layıkıyla yapan kaç tane eleman var.eğer yeterince yolcu gitmezse bu tür yorumlarls o insanlar çoluk çocuğuna ekmek götüremez.bir sürü insan çalışıyor.acenteyle sorun yşadınız mesela x firmanın yvacentesi böyle yaptı dersiniz.o farklı birşey mesela.ama nete yazmakla adli olarak da başınız ağrıyabilir.firma dava edebilir vs.Ben size şikayet etmedim. Bilirkişilerden öneri istedim. Ayrica bir otobüs firması desem bile herkes metro olduğunu anlardı, emin olabilirsiniz. Beni ortada bırakıp oradan ekmek yiyen vatandaşın ailesi olsa razı olurmuydu sizce?
Yahu ne alakası var şikayetvar.com diye bir site var sırf bunun için kurulmuş herkes şikayetlerini yaşıyor açık açık firma isimleriyle .Ama siz tek bir kişisiniz.o kurymda işini layıkıyla yapan kaç tane eleman var.eğer yeterince yolcu gitmezse bu tür yorumlarls o insanlar çoluk çocuğuna ekmek götüremez.bir sürü insan çalışıyor.acenteyle sorun yşadınız mesela x firmanın yvacentesi böyle yaptı dersiniz.o farklı birşey mesela.ama nete yazmakla adli olarak da başınız ağrıyabilir.firma dava edebilir vs.
Ayrica bir otobüs firması desem bile herkes metro olduğunu anlardı
Mesela biraz kendilerini düzeltme yoluna gitseler? Sizce de daha iyi olmaz mı?Ama siz tek bir kişisiniz.o kurymda işini layıkıyla yapan kaç tane eleman var.eğer yeterince yolcu gitmezse bu tür yorumlarls o insanlar çoluk çocuğuna ekmek götüremez.bir sürü insan çalışıyor.acenteyle sorun yşadınız mesela x firmanın yvacentesi böyle yaptı dersiniz.o farklı birşey mesela.ama nete yazmakla adli olarak da başınız ağrıyabilir.firma dava edebilir vs.
zaten konu açan çalışan ismi vermemiş. bununla ilgili siteler bile var.şikayet var gibi mesela. artık herşey gözönünde. insanlar bu şekilde mağdur edilmemeli tarafından bakmalısın bence.... körüngözü gibi ortada herşey.Biz derken forum üyeleri.gidersin kuruma bildirirsin mağduriyetin varsa adli mercilet var gidersin burada isim vermek o firmanın çalışanlarını mağdur eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?