Metro Turizm'in yaptığı!

avrupada olsan yuzde yuz kazanırsında türkiyede pfffffff hele metro felaket bedav olsa binilmez cok hızlı gidiyolar insna bi seferde 4 kere kaza atlanırmı arkadas mecbur kalmadıkca metro almam yada 2.1 olanlardan alırım onlar daha iyi

Kurum ismi vermeniz çok yanlış.orada kaç kişi ekmek yiyo biliyor musunuz ben metro turizmden çok memnunum.şikayetinizin muhatabı biz değiliz.

Gerçekten berbat bir turizm şirketi benim de valizimi kaybettiler ve kabul etmediler. Şuanki aklım olsa uğraşırdım onlarla ama yıllar önceydi ay sinir oldum şimdi bile. Mecbur olmadıkça binmem.

Firma isimlerini açık açık vermek ne kadar doğru burda? Zaten insanlar hangi firmaların güvenilir olduğunu biliyorlardir.

Neden doğu karadenizden van havaalanına bilet aldınız? Erzurumda da büyük havaalanı var Trabzonda da var.

Kurum ismi vermeniz çok yanlış.orada kaç kişi ekmek yiyo biliyor musunuz ben metro turizmden çok memnunum.şikayetinizin muhatabı biz değiliz.
sen de o şirkette calısıyosun sanırım. biz derken kastın ne.? gayette muhatabıyız insanlar görsün neyin ne oldugunu . size niye bu kadar dokundu

sen de o şirkette calısıyosun sanırım. biz derken kastın ne.? gayette muhatabıyız insanlar görsün neyin ne oldugunu . size niye bu kadar dokundu
Hayır ne alaka...metroda çalışmıyorum.eskiden bayağı sryhat ederdim.her tur şirketi belli bölgede iyi.hepsi nde sorun olabilir.metro yazıp isim verdiğinde o şirketteki diğerçalışanların da ekmeğiyle oynanmıyor mu diyorum.özellikle bu kurum hakkında çıkan haberlere sinir oluyorum haklılık payı olur olmaz onu önce yargı sonrs müşteri verir ama bu haberlerin kasıtlı olarak fazlaca haber yapıldığını düşünüyorum ve bu konuların uzatılması sinir bozucu

Biz derken forum üyeleri.gidersin kuruma bildirirsin mağduriyetin varsa adli mercilet var gidersin burada isim vermek o firmanın çalışanlarını mağdur eder

Ben televizyonda ne zaman otobüs kazası haberi görsem hep bu firma bir kere de şaşmaz yani.
Muavinleri sapık zaten ruh hastası bir degil iki değil vukuatlari.
Ve yönetim de tüm bunları aklayan pişkinlik yapan tipler.
Dava açarsanız üstüne siz suçlu çıkıp tazminat ödeyebilirsiniz bu ülkede .
Biz de birkere zorda kaldık ama yine de almadık bu firmadan saatlerce otogarda bekledik ama almadık.
Böyle böyle bitireceğiz bunları almayın aldirtmayin !

Tövbeler olsun.Eşim mecburiyetten otobüsle yanımdan ayrılmak zorunda kaldı ve bilet bulamadığını ancak metroda kaldığını söyledi olmaz dedim ama gitti tabiki,çünkü göreve çağrıldı yol da 10 saat.

Apar topar son bileti alıp eşim çıktı yola 5 dk gecikecegini önceden haber vermek için aradım.Kesinlikle beklemeyiz dediler ve eşimi de kalkış yapmadan aramamışlar nerdesiniz diye. Eşim aradı firmayı 5 dk ordayım diye ancak kalkıyoruz şimdi bekleyemeyiz dediler baya terslemişler.Eşim de en sonunda beklemezseniz ileriki çevirmede 2 saat beklersiniz o Zaman göreve katılmam lazım acil diyince korkmuşlar beklemişler.Öbür türlü hiç ne arama ne bilgilendirme var yani.

Şikayet şart ama adları çıktı artık yine de değişen birşey yok.

Ben size şikayet etmedim. Bilirkişilerden öneri istedim. Ayrica bir otobüs firması desem bile herkes metro olduğunu anlardı, emin olabilirsiniz. Beni ortada bırakıp oradan ekmek yiyen vatandaşın ailesi olsa razı olurmuydu sizce?

Haklısınız galiba

Biz derken forum üyeleri.gidersin kuruma bildirirsin mağduriyetin varsa adli mercilet var gidersin burada isim vermek o firmanın çalışanlarını mağdur eder

Bu tarz siteler sesimi duyurmak için maalesef adaletten daha etkili. Sebep bu olabilirmi? Kimse hakkını alırsın diyemiyor, çünkü guclu güçsüzü ezmeye alışmış güzel ülkemde...

Komik...
Neden kasitli yapayim?
Bu durumu siz yaşasanız teşekkür mü edecekti iz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…