- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi narlilokum
-
Sadece bu değil.ya daha bir sürü sorun var ve bir sürü reform yapılması gerekiyor bir çok konuda ama güzel bir ülkeyiz tüm bu sorunlara rağmen yinede...
Bu arada onundekilerin gecmesini beklemek aklina gelmezken ailenin kizinin agrisinin siddetini ve ayakta durmasini hangi ara analiz edip iceri dalmaya karar verdin? Alninda acil durum yazmadigina gore ve insanlar muneccim olmadigina gore tepkileri de normal. Itmemisler bile seni sonucta.Bak suan yaptigin gibi onlarda durup dururken satasmisti. Ben seninle gercekten bi fikri tartismaya calismistim hani bak su acidan da bak diye ama nafile.
Evet asosnsore onlardan once bindim. Ama gecerken kiyafetlerine bile deymedim. Babam cok yuksek bi yerden dusup olum kalim arasindaydi o anda sira beklemek aklima gelmedi. Onlarinda kizinin ayagi agriyormus yuruyerek(!) hastaneye getirdikleri kizlarinin. Koca asonsor binsin yani once ben binince incileri mi dokuldu. Ama yok bazi insanlar cidden sorun cikarmayi bir sey saniyor. Bir de guzellikle soyleseler eyvallah demedigi sey kalmadi cunku edepsiz!
Allah'ını seven imla kılavuzu atsın
Yahu ayni asonsore binecegiz zaten onlardan once cikmayagim ki asonsorde yer var siralarini kapmadim sadece yan.taraftan yer vardi ordan gectim arkalarinda beklmeme gerek olsa beklerdim ama kapi genisti . Kafam dalgin bindim iste. Kimseye zararim olmadi. 1 2 saniye farkla bindim sadece. Yine de guzellikle soylese kusura bakmayin kafam dalgin derdim. Ama kadin asonsoru ayaga kaldirdi niye once binmisim oncesi de saniye farki. Cocugunun ayagi incinmistir muhtemelen ciddi bir sey yoktu oyleyse de yurutmesinler yani cekistire cekistire kucucuk cocugu.Onlar sizin babanızın ölüm kalım savaşı verdiklerini bilemezler siz de onların kızlarının sırf yürüyerek geldi diye bacağının agrimadigini iddia edemezsiniz.Kendisi araba kullanarak hastaneye giden bi yakinimizin ölüsünü aldık 2 gün sonra bu bir kıstas değil yani.Bu yüzden her şartta ve durumda kurallara riayet etmek zorundasınız.Acil bi durum varsa da insanlara söylersiniz öncelik verirler simdiye kadar insan gibi öncelik istediğim hicbir yerde reddedilmedim.Ama lank diye dalmak başka
Iyi de ben daha yeni öğreniyorum Türkçe yi. Hata yapmam çok normal... neyse.
Degildi tepkileri normal. 20 kisilik asansore bol bol yer varken kapida genisken saniye farkla arkalarindan gelerek degil yanlarindan gecerek bindim. Ayni asonsorle cikacagiz once beni goturmeyecek asonsor. Uyarmanin da uslubu olur duzgunce uyarsa ben kusura bakmayin da derdim ama kari koca ben yokmusum gibi saydirdilar. Cocugun durumunu da asonsordeki insanlari taraftar toplamak icin anlattilar. Benim sikintimi bilemezlerdi anlatacak takatim bile yoktu. Itmediler tabiki yok bi de itselerdi. Siz tabi her sorununuzu iterek kakarak olay cikararak cozuyorsaniz anormal gelmistir.Bu arada onundekilerin gecmesini beklemek aklina gelmezken ailenin kizinin agrisinin siddetini ve ayakta durmasini hangi ara analiz edip iceri dalmaya karar verdin? Alninda acil durum yazmadigina gore ve insanlar muneccim olmadigina gore tepkileri de normal. Itmemisler bile seni sonucta.
Ay oyle mi gelisti olaylar canim. 3. Sayfa haberi resmen. Gorunce uyarayim ben onlari o zaman. Neyse sen de artik asansorde yer olsa seni once goturmeyecek olsa bile yandan binmezsin. Bak her turlu insan var bir de itene denk gelirsin mazallahDegildi tepkileri normal. 20 kisilik asansore bol bol yer varken kapida genisken saniye farkla arkalarindan gelerek degil yanlarindan gecerek bindim. Ayni asonsorle cikacagiz once beni goturmeyecek asonsor. Uyarmanin da uslubu olur duzgunce uyarsa ben kusura bakmayin da derdim ama kari koca ben yokmusum gibi saydirdilar. Cocugun durumunu da asonsordeki insanlari taraftar toplamak icin anlattilar. Benim sikintimi bilemezlerdi anlatacak takatim bile yoktu. Itmediler tabiki yok bi de itselerdi. Siz tabi her sorununuzu iterek kakarak olay cikararak cozuyorsaniz anormal gelmistir.
Ay neyse ya seninle tartismayacagim.Ay oyle mi gelisti olaylar canim. 3. Sayfa haberi resmen. Gorunce uyarayim ben onlari o zaman. Neyse sen de artik asansorde yer olsa seni once goturmeyecek olsa bile yandan binmezsin. Bak her turlu insan var bir de itene denk gelirsin mazallah
O zaman toplu taşıma kurallarını öğrenecek küçücük kızlardan uyarı almak istemiyorsa.Bunun bilmislikle alakası nedir doğru bildigimiz hiçbir seyi yaşımız küçük diye söylemeyelim o zaman.Kızlar gayet normal uyarmış mahalle ağzına çeken koskoca kadın.E ufacık kızlardan da böyle bi durumda saygı beklemiyceksiniz yaşlısı böyle yaparsa genci napar yani dimi amaKadin yasli degil 46 yasinda demis bazi uyeler.Kadinin yasi degil onemli olan,kendisine bilmislik tarslayan "genclerden"buyuk olmasi asil sorun.Kadinin yaninda kizi var gerekli uyariyi zaten annesine yapacaktir.Kadin zaten kiloluymus oturmak istemesi cok normal.Kizlar oyle soyleyince inadina itmistir kadincagiz eminim.
Sayfalarca yorum yapip hala bir saygisizligi svunuyorsunuz da,kendi annenize yapilsa bunlar yolunmadik sac birakmazdiniz kizlrda.
Uffff ne kadar da medeni bi davranış örnek vatandaşsınız.Sizinki anne milletin çocuğu çocuk değil tabi.Küçüklere sevecen davranmak da kuralımız onu napıcaz?
Konu da yazılanlar tansiyonlarımı düşürdü ya medeniyet harikasıyız yemin ederim ama 1940lı yılların falan.Yazık
Baktım da saç baş yolmayacak kadar medeniyim.O yüzden anlaşamıyoruz zatenKendi medeniyetine bak sen....
Baktım da saç baş yolmayacak kadar medeniyim.O yüzden anlaşamıyoruz zaten
Ha birinin malini calmis ha hakkini calmis. Ikisi de yuz kizartici ve ayip. Bunun yasi da irki da makami da olmaz. Ama herkesin annesi premses masallah. Yok boyle benzetirim yok boyle haddini bildiririm bilmem ne... Dogruya baglilik kan bagindan daha onemlidir. Ben de merak ediyordum bu 3. sayfa haberlerindeki hakli haksiz demeden birbirine dalan insanlari. Aklima ister istemez kendisine suru halinde dalan toplulukla dovusen boksor turist manzarasi geliyor. Kendisini buradan sevgi ve saygi le aniyorum. O saldiran tipler de "bizimkine bulasti" diye atlamislardi kimin hakli kimin haksiz oldugu umurlarinda degildi. Sonuc husran :)O zaman toplu taşıma kurallarını öğrenecek küçücük kızlardan uyarı almak istemiyorsa.Bunun bilmislikle alakası nedir doğru bildigimiz hiçbir seyi yaşımız küçük diye söylemeyelim o zaman.Kızlar gayet normal uyarmış mahalle ağzına çeken koskoca kadın.E ufacık kızlardan da böyle bi durumda saygı beklemiyceksiniz yaşlısı böyle yaparsa genci napar yani dimi ama
Elbette anlaşmak gibi bi derdimiz yok ama malum birlikte yaşıyoruz toplum kurallarına ya riayet edeceksiniz ya riayet edeceksiniz.Saç baş da yolmayacaksınız. 2017 yılındayız artık medeniyet sınırlarına gireceğiz size rağmen.Konu bu yoksa inan derdim değil sizinle anlaşamamakAnlaşmayalım zaten öyle bir derdimiz yok ........
Elbette anlaşmak gibi bi derdimiz yok ama malum birlikte yaşıyoruz toplum kurallarına ya riayet edeceksiniz ya riayet edeceksiniz.Saç baş da yolmayacaksınız. 2017 yılındayız artık medeniyet sınırlarına gireceğiz size rağmen.Konu bu yoksa inan derdim değil sizinle anlaşamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?