Metroda utandım

Bu arada onundekilerin gecmesini beklemek aklina gelmezken ailenin kizinin agrisinin siddetini ve ayakta durmasini hangi ara analiz edip iceri dalmaya karar verdin? Alninda acil durum yazmadigina gore ve insanlar muneccim olmadigina gore tepkileri de normal. Itmemisler bile seni sonucta.

Daha kibar söyleyebilirdi. Dur bi insinler bineceksin demis annenizde emir olarak algilamistir.Yaslı insanlar alingan olabiliyor..Anneni koruman cok tatli ama birdahakine itip kakışmayin.

İnsanlarımız sadece kendilerine saygı gösterilmesini beklemek yerine herkese (kendisinden küçük ya da büyük) karşı saygılı olsa ve tek akıllının kendileri olmadığını bilse çok güzel bir ülke olabilirdik. Konudaki yorumlardan bir kez daha anladım ülkemize neden kaos hakim.

Yahu ayni asonsore binecegiz zaten onlardan once cikmayagim ki asonsorde yer var siralarini kapmadim sadece yan.taraftan yer vardi ordan gectim arkalarinda beklmeme gerek olsa beklerdim ama kapi genisti . Kafam dalgin bindim iste. Kimseye zararim olmadi. 1 2 saniye farkla bindim sadece. Yine de guzellikle soylese kusura bakmayin kafam dalgin derdim. Ama kadin asonsoru ayaga kaldirdi niye once binmisim oncesi de saniye farki. Cocugunun ayagi incinmistir muhtemelen ciddi bir sey yoktu oyleyse de yurutmesinler yani cekistire cekistire kucucuk cocugu.

Kadin yasli degil 46 yasinda demis bazi uyeler.Kadinin yasi degil onemli olan,kendisine bilmislik tarslayan "genclerden"buyuk olmasi asil sorun.Kadinin yaninda kizi var gerekli uyariyi zaten annesine yapacaktir.Kadin zaten kiloluymus oturmak istemesi cok normal.Kizlar oyle soyleyince inadina itmistir kadincagiz eminim.
Sayfalarca yorum yapip hala bir saygisizligi svunuyorsunuz da,kendi annenize yapilsa bunlar yolunmadik sac birakmazdiniz kizlrda.

Degildi tepkileri normal. 20 kisilik asansore bol bol yer varken kapida genisken saniye farkla arkalarindan gelerek degil yanlarindan gecerek bindim. Ayni asonsorle cikacagiz once beni goturmeyecek asonsor. Uyarmanin da uslubu olur duzgunce uyarsa ben kusura bakmayin da derdim ama kari koca ben yokmusum gibi saydirdilar. Cocugun durumunu da asonsordeki insanlari taraftar toplamak icin anlattilar. Benim sikintimi bilemezlerdi anlatacak takatim bile yoktu. Itmediler tabiki yok bi de itselerdi. Siz tabi her sorununuzu iterek kakarak olay cikararak cozuyorsaniz anormal gelmistir.

Ay oyle mi gelisti olaylar canim. 3. Sayfa haberi resmen. Gorunce uyarayim ben onlari o zaman. Neyse sen de artik asansorde yer olsa seni once goturmeyecek olsa bile yandan binmezsin. Bak her turlu insan var bir de itene denk gelirsin mazallah

Ay oyle mi gelisti olaylar canim. 3. Sayfa haberi resmen. Gorunce uyarayim ben onlari o zaman. Neyse sen de artik asansorde yer olsa seni once goturmeyecek olsa bile yandan binmezsin. Bak her turlu insan var bir de itene denk gelirsin mazallah
Ay neyse ya seninle tartismayacagim.

O zaman toplu taşıma kurallarını öğrenecek küçücük kızlardan uyarı almak istemiyorsa.Bunun bilmislikle alakası nedir doğru bildigimiz hiçbir seyi yaşımız küçük diye söylemeyelim o zaman.Kızlar gayet normal uyarmış mahalle ağzına çeken koskoca kadın.E ufacık kızlardan da böyle bi durumda saygı beklemiyceksiniz yaşlısı böyle yaparsa genci napar yani dimi ama

Kendi medeniyetine bak sen....

Dun markette yanimda 3 yasinda cadi kizimla savas halindeyim.urunleri banda koydum. Babam yaslarinda bir adam geldi onime gecti peynir aldi odedi ve gitti. Kizim durmuyor saat olmus 9 eve gitmemiz gerek. Hiçbişey demedim 5 sene once olsa ilka ki tartisma cikardi. Degmez ama bazi yaslilar kendilerini cok akilli kurnaz ne bileyim oyle bisey saniyor. Yasliliga saygim yok artik benim.iyi insan da yaslaniyor kotu insan da ..

Ha birinin malini calmis ha hakkini calmis. Ikisi de yuz kizartici ve ayip. Bunun yasi da irki da makami da olmaz. Ama herkesin annesi premses masallah. Yok boyle benzetirim yok boyle haddini bildiririm bilmem ne... Dogruya baglilik kan bagindan daha onemlidir. Ben de merak ediyordum bu 3. sayfa haberlerindeki hakli haksiz demeden birbirine dalan insanlari. Aklima ister istemez kendisine suru halinde dalan toplulukla dovusen boksor turist manzarasi geliyor. Kendisini buradan sevgi ve saygi le aniyorum. O saldiran tipler de "bizimkine bulasti" diye atlamislardi kimin hakli kimin haksiz oldugu umurlarinda degildi. Sonuc husran :)

Anlaşmayalım zaten öyle bir derdimiz yok ........
Elbette anlaşmak gibi bi derdimiz yok ama malum birlikte yaşıyoruz toplum kurallarına ya riayet edeceksiniz ya riayet edeceksiniz.Saç baş da yolmayacaksınız. 2017 yılındayız artık medeniyet sınırlarına gireceğiz size rağmen.Konu bu yoksa inan derdim değil sizinle anlaşamamak

Dun parkta kavga cikti konu yine sira. Bir kadin 3 cocugunu siraya koymus sirayla sallamak istiyor .diger kadin dedi ki bizimde hakkimiz. O dedi ki benim 3 cocugum var ucunude sallarim. Tokat atti kadina. Korku filmi gibiydi. Herkes kurnsz herkes akilli herkes firildak masallah.Asansorde sira bekliyoruz ki mecburum cocukla yuruyen merdivene binemiyorum. Delikanlılar hoop onumuze geciyor bi kac tanesini bozdum. Eee abla ne kiziyorsun bi sonrakine biniver. Utanmazlar bir de bunlarla birlikte yasamak korkunc

Uymuyorum uydur hadi beni ...................
Fazla uzattınız
Yerine göre saç baş da yolarım, medeni de olurum
Türkiye'de metro-metrobüs öyle medeniyet işleyen yerler değil, bilmem ne kadar kullanıyorsunuz
Çok medeniyseniz insanlara karşı önce kibar olun, laubali tavırlı off lu pufluu ucuz yazışmalarınızı düzeltin
Konuda bu kadar mesaj yazan var bana sarmanız nedendir bilmem de uzaklaşın benden lütfen, polemik yaratmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…