Metroda utandım

Sürekli anons geçiyorlar "lütfen önce inenlere yol veriniz" diye.
Bu yüzden anneniz hatalı.
Şu saatten sonra umarım anneniz bu olaydan ders çıkarır...

Son düzenleyen: Moderatör:
farkındaysan hala yorumlar üzerinden uyanıklık edip, bahaneyle sana veya aile bireylerine sataşmış değilim.

yanlış anlamaya mahal verdiğin için özür dilemeliydin şimdiye kadar.
hani medeniyet, erdem, özür dilemenin yüceltici yanı vs.

kızım orası temsili mahşer yeri resmen, ben fotoğraflara bakarken bile nefesim kesiliyor ayaklarını yerden kesen tek ulaşım aracı çünkü sürükleniyorsun

edjjhajkhgkaja eşim bir ara elime pankart alıp kaldırasım geldi dedi..
Ne yazacaktın dedim ki.
Işığa dogru gel yazacakmış jfjhjdhhfjKD
Çok güldürdünüz beni,allah ta sizi güldürsün :)

Ohhhh mutlu mutlu gidiyorsun işine tabi metroya binenlerin ne suçu varr
Ay abla sorma ben de bilmiyorum
Allah sabırlar versin.
Ben bir kere bindim o Zincirlikuyu'dan az kalsın başka başka insanlarla bütünleşecektim.
Bir de çelimsiz zayıfım resmen aldı götürdüler beni :))

Yorumdaki gibi insanlar degilseniz yanlis anlamaya mahal verip bdv'de gecirecegim zamani harcadigin icin ozur dilemesi gereken sensin. Gercek hayatta, bahsettigin sekilde insanlarla karsilasinca magduru savunurum ben zaten ve yasina bakmaksizin karsimdaki kisinin anlayisi aciksa bildigim kadariyla toplumun icindeki kurallari ogretirim anladigi dil ile. Buna annem haksiz da olsa ona laf soyletmem diyen insanlar dahil. Sen boyle biriysen sen de dahilsin.

Ay abla sorma ben de bilmiyorum
Allah sabırlar versin.
Ben bir kere bindim o Zincirlikuyu'dan az kalsın başka başka insanlarla bütünleşecektim.
Bir de çelimsiz zayıfım resmen aldı götürdüler beni :))

Hahahahaha metro işi böyle işte yakın temasları unutmamak lazım

güle güle.

Yahu benim anlamadığım neden yaşı büyük insanlar saygısızlık yapınca, onlardan daha genç insanlar hatalarını ve saygısızlıklarını tolere etmek zorunda ?

Hayır efendim isterse 100 yaşında olsun eğer saygısızlık yapıyorsa uyarmak lazım.

Ben şahsen annem ve babam hata yapıyorlarsa, uyarırım. Ve biz böyle çok mutlu yaşıyoruz.

Ondan sonra sokak ta ki yaşlı insanlar kendilerini herşey yapabilme pozisyonunda görüyorlar saygı sıfır.

Görüyoruz İstanbul un sokaklarını, boşuna kendinizi kandırmayın.

Yaşları beni enterese etmez.
Üstelik saygı karşılıklıdır. Yaşlada alakası yoktur. Nokta.

Walla anlarsan bana da anlat. Simdi yaslilar da bir degisik zaten hep genclik bitmis deniyor ama... Toplu tasimada sark kurnazlarindan, yere cop atan, tukuren, burnunu karistirip hayatina kaldigi yerden devam eden esek kadar insanlardan, kirmizi isikta yol hakki aracta olmasina ragmen aracin onune atlayan yayalardan, belediyenin ektigi cicekleri demet demet toplayip evine goturen 50 yasinda teyzelerden bikkinlik geldi. Cok mu zor yani bazi temel kurallara riayet etmek?

Son düzenleme:
annemde çok nadir kullanır toplu taşımayı senede en fazla 2 ve tramvay durağı kapımızın önünde olmasına rağmen, sizin anneniz yine turnukeden geçip metroya binme aşamasına gelebilmiş, annem turnukeyi boş çevirip ee ben geçemedim diyor siz düşünün :):)
karşılıklı atışmaları hoş olmamış, ama öyle aman aman utanılacak bir durumda yok

Teyze susmuş o rezillik sonrası yer bulmuş oturmuş çünkü kızımız ayakta.Kurstan geliyor olabilir yorgun olabilir sinirlerini zaten bozan bozdu ama kraliçe annemizin böyle bi derdi yok. Oturamasa o da konuşurdu merak etmeyin.

Ayrıca böyle durumlarda metrodakiler gence değil yaşlıya sahip çıkar genelde heleki saygısızlık durumu varsa.Arka çıkılan kızlar olmuş burada bu bile haklıyı suçluyu ortaya koyuyor.

Üstüme alındım şimdi 50 yaş teyze diyince.
Eğitim şart diyoruz yaa..

Bunu ben biliyorumda ne varki teyze once davrandiysa? Ben oyle birsey gorsem birsey demem banane.. icerden cikanlar rahatsiz olup nasilsa soylerler hatasini..
İçerden inene değil binene düşer uyarmak herkes beklerken binme uyanıklığı kimsenin haddine değil.Teyze dediğiniz de 46 yaşında gencecik kadın yani duyan bilen 60 70 sanacak.

Herkes banane deyip geçmiyor sizin gibi neyseki simdiki gencler bilinçli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…