- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi narlilokum
-
farkındaysan hala yorumlar üzerinden uyanıklık edip, bahaneyle sana veya aile bireylerine sataşmış değilim.Orneklerindeki anne ve kizina premses kralice degil gibi sozler ettigim icin ozur dilemem mi gerekiyor? Ben onlari ornek sanmistim yoksa gercekten ornekte verdigin gibi insanlar misiniz siz? Itekleyip gectiginiz insanlar bu konu hakkinda otobuste konusursa hos olmayan seyler mi yasatirsin gercek hayatta? :)
Zincirlikuyu'da metroya biniş günüm geldi aklıma.
Resmen biniş sırasındaki insan seli beni aldı götürdü.
Konser veren ünlü sanatçılar gibi sahneden seyircilerin üzerine düşüp beni star edasında taşıyacaklar gibi hissetim bir an.
Sonra dedim kızım uyan burası İstanbul, konser alanı değil :)))
kızım orası temsili mahşer yeri resmen, ben fotoğraflara bakarken bile nefesim kesiliyorayaklarını yerden kesen tek ulaşım aracı çünkü sürükleniyorsun
Çok güldürdünüz beni,allah ta sizi güldürsün :)edjjhajkhgkaja eşim bir ara elime pankart alıp kaldırasım geldi dedi..
Ne yazacaktın dedim ki.
Işığa dogru gel yazacakmış jfjhjdhhfjKD
ooo ne malzemeler çıkar o metrolardan bir bilseniz.Çok güldürdünüz beni,allah ta sizi güldürsün :)
ooo ne malzemeler çıkar o metrolardan bir bilseniz.
Neyse ki araba aldık kurtulduk çileden
Ay abla sorma ben de bilmiyorumOhhhh mutlu mutlu gidiyorsun işine tabi metroya binenlerin ne suçu varr
farkındaysan hala yorumlar üzerinden uyanıklık edip, bahaneyle sana veya aile bireylerine sataşmış değilim.
yanlış anlamaya mahal verdiğin için özür dilemeliydin şimdiye kadar.
hani medeniyet, erdem, özür dilemenin yüceltici yanı vs.
Ay abla sorma ben de bilmiyorum
Allah sabırlar versin.
Ben bir kere bindim o Zincirlikuyu'dan az kalsın başka başka insanlarla bütünleşecektim.
Bir de çelimsiz zayıfım resmen aldı götürdüler beni :))
güle güle.Yorumdaki gibi insanlar degilseniz yanlis anlamaya mahal verip bdv'de gecirecegim zamani harcadigin icin ozur dilemesi gereken sensin. Gercek hayatta, bahsettigin sekilde insanlarla karsilasinca magduru savunurum ben zaten ve yasina bakmaksizin karsimdaki kisinin anlayisi aciksa bildigim kadariyla toplumun icindeki kurallari ogretirim anladigi dil ile. Buna annem haksiz da olsa ona laf soyletmem diyen insanlar dahil. Sen boyle biriysen sen de dahilsin.
zfjfjzffjkkljs tövbe aklıma geldikçe gülüyorumHahahahaha metro işi böyle işte yakın temasları unutmamak lazım
zfjfjzffjkkljs tövbe aklıma geldikçe gülüyorum
Bunu ben biliyorumda ne varki teyze once davrandiysa? Ben oyle birsey gorsem birsey demem banane.. icerden cikanlar rahatsiz olup nasilsa soylerler hatasini..Kimse inmeden binemezsin. Herkesin inmesini beklemek zorundasin.
Teyze susmuş o rezillik sonrası yer bulmuş oturmuş çünkü kızımız ayakta.Kurstan geliyor olabilir yorgun olabilir sinirlerini zaten bozan bozdu ama kraliçe annemizin böyle bi derdi yok. Oturamasa o da konuşurdu merak etmeyin.konuda annesi susmuş ama.
kızlar uzatıyor meseleyi.
ben de yeri geldi yaşlıyla tartıştım çünkü susmadı.
ancak hiçbir zaman misilleme olsun diye itmedim ya da laf sokmadım.
yine de ben annem adına özür dilediğim halde, annem susmuşken karşı taraf hala dırdır ediyorsa misilleme öyle olmaz böyle olur der, gereğini yaparım.
Walla anlarsan bana da anlat. Simdi yaslilar da bir degisik zaten hep genclik bitmis deniyor ama... Toplu tasimada sark kurnazlarindan, yere cop atan, tukuren, burnunu karistirip hayatina kaldigi yerden devam eden esek kadar insanlardan, kirmizi isikta yol hakki aracta olmasina ragmen aracin onune atlayan yayalardan, belediyenin ektigi cicekleri demet demet toplayip evine goturen 50 yasinda teyzelerden bikkinlik geldi. Cok mu zor yani bazi temel kurallara riayet etmek?
İçerden inene değil binene düşer uyarmak herkes beklerken binme uyanıklığı kimsenin haddine değil.Teyze dediğiniz de 46 yaşında gencecik kadın yani duyan bilen 60 70 sanacak.Bunu ben biliyorumda ne varki teyze once davrandiysa? Ben oyle birsey gorsem birsey demem banane.. icerden cikanlar rahatsiz olup nasilsa soylerler hatasini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?