Mevsim geçişlerinde regl düzensizliği yaşanır mı?

cancan3

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
24
6
6
36
Arkadaşlar bu mart ayı benim reglimi çok etkiledi benim şu an gecikmedeki 5.gün gebelik testi kan idrar tüm sonuçlar temiz sadece bir türlü reglim gelmiyor bir kaç kişiye danıştım onlarda sökülemiyor bir türlü şu an benimle aynı durumu yasıyorlar sizlerde durumlar nedir??genel olarak mevsim geçişi diyemi böyle olduk acaba?

Mevsim geçişlerinde vs çok normal. Kekik çayı tavsiyemdir gebelik ihtimaliniz yoksa. Bende hep işe yarar iyi bir söktürücüdür
Teşekkür ederim kekik hiç denemedim ama Bende ada çayı cok işe yarardı ama bu ay hiç bi fayda sağlamadı kekiğide yarın deneyeceğim mutlaka

Ben dr a da gittim bu sebeple..aşı oldunuz mu covit için? Asilardan sonra düzensizlik cok olmuş nette de var ...10 gün gelmedi sonra bir geldi bitmedi kac ay düzensiz oldu ki hala öyle...fiziki hiç bir sebep çıkmadı kist ur veya farklı...ca bile bakıldı...sadece aşı yüzünden diye düşündüm ben

Benim de normalde gecikmez ama hamile kalmadan önce geciken dönemlerde etrafımda ki herkes geciktiğini söylerdi garip bi şekilde

son 2-3 aydır çevremde gecikme yaşayan da çok, tarihinden önce olan da... önceden bu kadar sorun yaşayan kişiye denk geldiğimi hatırlamıyorum. benim de iki aydır normalde olduğundan 10-12 gün önce oluyor.

gecikme için ise kekik, rezene ya da kantaron çayından hangisini bulursam onu içerdim, onlar çok işe yarıyordu.

Aşı olduğum dönemdede yaşamıştım bende aşıdan diye düşündüm o dönemi atlattım yaklaşık 7 ay falan oldu şimdi tekrarladı işte tekrarlayacak bi sebep bulamadım

Evet yarım bi kekik demiceö dier günlerde her gün birinden içim bare belki söker ya

Bu ay benimde 13 gün geçti adet söktürücü kullanmama rağmen lekelenme gibi oldu yine olmadım ayrıca bu ay regl gecikmesiyle ilgili okuduğum 3. konu sanki.

Ay benim de 4. günüm gecçkmede. Bu ay soğan kürü hayıt otu falan da yaptım kafam allak bullak. Test yapmadım ümidim yok pek ama sökülmek istiyorum. Hafif belirtim olur gibi oldu sonra geçti. Kasığımda çok kuvvetli seğirme oldu.

Geçen ay ben de 5 gün erken oldum. Bu ay 4 gün gecikti. Aşının da 2. dozunu olmadım tek dozum. Aşı demişler diğer yorumda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…