- 25 Mart 2022
- 34
- 10
- 18
- 27
Hormon testi yaptırdın mı? Benim de öyle oldu prolaktin hormonum yüksek çıktı.Arkadaşlar bu mart ayı benim reglimi çok etkiledi benim şu an gecikmedeki 5.gün gebelik testi kan idrar tüm sonuçlar temiz sadece bir türlü reglim gelmiyor bir kaç kişiye danıştım onlarda sökülemiyor bir türlü şu an benimle aynı durumu yasıyorlar sizlerde durumlar nedir??genel olarak mevsim geçişi diyemi böyle olduk a
Merhaba,Arkadaşlar bu mart ayı benim reglimi çok etkiledi benim şu an gecikmedeki 5.gün gebelik testi kan idrar tüm sonuçlar temiz sadece bir türlü reglim gelmiyor bir kaç kişiye danıştım onlarda sökülemiyor bir türlü şu an benimle aynı durumu yasıyorlar sizlerde durumlar nedir??genel olarak mevsim geçişi diyemi böyle olduk acaba?
Geçen ay ben de 5 gün erken oldum. Bu ay 4 gün gecikti. Aşının da 2. dozunu olmadım tek dozum. Aşı demişler diğer yorumda da.son 2-3 aydır çevremde gecikme yaşayan da çok, tarihinden önce olan da... önceden bu kadar sorun yaşayan kişiye denk geldiğimi hatırlamıyorum. benim de iki aydır normalde olduğundan 10-12 gün önce oluyor.
gecikme için ise kekik, rezene ya da kantaron çayından hangisini bulursam onu içerdim, onlar çok işe yarıyordu.
Bu ay benimde 13 gün geçti adet söktürücü kullanmama rağmen lekelenme gibi oldu yine olmadım ayrıca bu ay regl gecikmesiyle ilgili okuduğum 3. konu Adet söktürücü kullanmadım ama bu ay hep lekelenme bende yaşadım zaten ondan doluı endişelenip doktora gittim berbat bişey ya düzen şaşması
Hormon testi yakın bi dönemde yapılmıştı ama temizdi sonuçHormon testi yaptırdın mı? Benim de öyle oldu prolaktin hormonum yüksek çıktı.
KudrA fikrinin olmadığı konularda dalga geçmek için maaş aldığını düşünüyorum artık ☺ izahı olmayan konuda mizah yapılır demi ☺Evet dünyadaki bütün kadınların regli bu ay gecikmiş diyolla. Regller hesaplara yatmamış bu ay
Mesaja gelen beğeni başına 10 kuruş alıyorum. Şimdi profilime gir ve hesaplaKudrA fikrinin olmadığı konularda dalga geçmek için maaş aldığını düşünüyorum artık ☺ izahı olmayan konuda mizah yapılır demi ☺
Eee üç kuruş için bu yaşta böyle maskalarık yapılmaz ama bari aldığına değseydiMesaja gelen beğeni başına 10 kuruş alıyorum. Şimdi profilime gir ve hesapla
Ek gelir diyoruz buna. Sen bedavaya yazıyorsun diye kıskandın di miEee üç kuruş için bu yaşta böyle maskalarık yapılmaz ama bari aldığına değseydi
Geçen ay ben de 5 gün erken oldum. Bu ay 4 gün gecikti. Aşının da 2. dozunu olmadım tek dozum. Aşı demişler diğer yorumda da.
Sahimi peki oldun mu 17 gün sonra visenya benimde 20 günü geçti ama tik yok.17 gün geciktim bu ay.
Oldum ama nasıl oldum sor. Rahat 10 gün saatlerce ağrılar çektim. Ağrı kesiciler bana mısın demedi. Egzersiz, spor söktürücüler ictim ı-ıh olmadı. Sökmemek icin direniyordu. 17 günün sonunda oldum.Sahimi peki oldun mu 17 gün sonra visenya benimde 20 günü geçti ama tik yok.
Ya soğan suyu hemen sökerdi banamisin demedi eczaneden iyi bir adet söktürücü aldım nette yorumları da iyiydi yok yine lekelenme gibi oldu. Benimde ağrım çok hatta bazen bıçak gibi bir sancı giriyor. Spor mu denesem bende.Oldum ama nasıl oldum sor. Rahat 10 gün saatlerce ağrılar çektim. Ağrı kesiciler bana mısın demedi. Egzersiz, spor söktürücüler ictim ı-ıh olmadı. Sökmemek icin direniyordu. 17 günün sonunda oldum.
Soğan suyu içtim, civanperçemi içtim onlarda hiç fayda etmedi bana. Egzersiz, spor yaptım anca ağrıya iyi geldi kısa süreli sonra hop yine başa. Oluncada her zamanki gibi olmadım maalesef ilk gün çok yoğun oldum 2-3 günde azaldı yani leke gibi oldu. Önümüzdeki ayda aynı şekilde ilerlerse son çarem doktor olacak.Ya soğan suyu hemen sökerdi banamisin demedi eczaneden iyi bir adet söktürücü aldım nette yorumları da iyiydi yok yine lekelenme gibi oldu. Benimde ağrım çok hatta bazen bıçak gibi bir sancı giriyor. Spor mu denesem bende.
Peki herzamanki gibi mi oldun yoksa lekelenme gibimiydi senin de.
Ozaman da bende nisan döngüsünü bekleyeyim ona göre gideyim hayır erken menapozdan da korktum ya bilmiyorumki erken menapozda böyle birden pat diye kesilir mi.Soğan suyu içtim, civanperçemi içtim onlarda hiç fayda etmedi bana. Egzersiz, spor yaptım anca ağrıya iyi geldi kısa süreli sonra hop yine başa. Oluncada her zamanki gibi olmadım maalesef ilk gün çok yoğun oldum 2-3 günde azaldı yani leke gibi oldu. Önümüzdeki ayda aynı şekilde ilerlerse son çarem doktor olacak.
Menopoz kısmını düsünürsek eğer ailedeki genetik faktörünü göz önünde bulundurmak lazım. O yüzden bence içini rahat tut, mevsim çok etkiledi nerdeyse hepimizi.Ozaman da bende nisan döngüsünü bekleyeyim ona göre gideyim hayır erken menapozdan da korktum ya bilmiyorumki erken menapozda böyle birden pat diye kesilir mi.
Bakalım ne olacak bu günde dr bi arkdaşıma sorudum aslında bi soğuk bir sıcak hava vücut dengesini bozar dedi bende. O yuzden buradaki kişilere danışmak istedim17 gün geciktim bu ay.
Benimde 10 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı günlerdir ağrı cekiyorum dün regl oldum gebe değilmişim sevinmiştim bende ama maalesefArkadaşlar bu mart ayı benim reglimi çok etkiledi benim şu an gecikmedeki 5.gün gebelik testi kan idrar tüm sonuçlar temiz sadece bir türlü reglim gelmiyor bir kaç kişiye danıştım onlarda sökülemiyor bir türlü şu an benimle aynı durumu yasıyorlar sizlerde durumlar nedir??genel olarak mevsim geçişi diyemi böyle olduk acaba?
O zaman tamamen mevsimsel... :) :)Hormon testi yakın bi dönemde yapılmıştı ama temizdi sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?