Canim maden suyu bi marka vr su adini unuttum ondaki tuz orani daha az ben onu ictigim zamanlar hic kismadan hamburger bile yiyerek 1.5kilo vermistim bi haftadanasıl soda canım su toz olanmı yoksa maden suyu u maden suyuysa ıçınde tuz oldugu ıçın su tutmayalım sonra
Sen yazınca tarifine baktım. Ne yalan söyleyeyim, çayın içine maden suyunu dökmek bana göre değil sanırımSen tarifini paylaş istersen, belki denemek isteyen olabilir.
Holteri de peş peşe yapsalarmış keşke. Neden o kadar bekletiyorlar ki? Sevgicim diyete başladın nasılsa, ailesel faktör yoksa bu beslenme sistemiyle kolesterolün düşecektir. Ancak ikinci etap için doktoruna danışman gerekebilir zira protein ağırlıklı bir menü başlayacak.. Hazır gitmişken menüyü de göster doktoruna istersen.
Görüşmek üzere
Afiyet olsun canım tariflerini istersen bizlerle paylaş.bıraz once az yaglı az sekerlı lımonlu kek yaptım ucundan azıcık tadına baktım guzel olmus sabah kahvaltıda arada yıyecegım dılımleyıp buzluga atacagım bırde kepeklı az zeytın yaglı pogca yapacagım onuda ara ogunlerde yıyecegım coook mutluyum bunları yıyebılme ozgurlugu ne guzel bısıymıs
Bekleriz canım, MAŞALLAH darısı bizim başımıza.Merhaba kızlar, ben de eylül ayından beri yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak yaklaşık 7 kg verdim. 2 gün önce sayfanızı gördüm, ilk sayfayı okudum, sonra mevsimlerdenroma bloğuna girdim ve çok sevdim. Ben de katı diyetlere, mucize formüllere hiç prim vermedim bugüne kadar. Mehtap ta sağlıklı beslenmeyi öğretiyor aslında, okuyunca "tam benlik" dedim. Hemen değil ama bir sonraki grubuna katılırım belki diye düşündüm. Bu arada da hem bloğu, hem sizin başlığı arada ziyaret etmek isterim. Hepimiz hafifleyelim en kısa zamanda inşallah.
Canım çayını denemek istiyorum, hemsen de faydasını görmüşsün.daha önce forumda okuyup denedigim bi çay vardı o zaman cok faydasını görmüstüm sizle onu da paylasmak istiorum kürün adı sodalı form cayı öncelikle bir litre suyu kaynatıosunuz isterseniz içine tarcın ve karanfil atabilirsiniz (bence atmalısınız da hem faydalı hemde tarcın tatlı istegini alıo:)) sonra su kaynayınca içine iki poset yesil çay atıosunuz (favorim bergamotlu yeşil cay) rengi cıkınca içinden cıkarıosunuz daha sonra içine yarım limon sıkıp kabugunu da içine atıosunuz 2 dakika sonra cıkarıosunuz en sonda içine bi şişe maden suyu döküosunuz gün boyunca içip bitiriosunuz sıcak soguk içmeniz fark etmez... benim okulum oldugu için aksamları kaynatıp içip bitiriodum ama gercekten işe yaramıstı ama sureklilik sart kızlar hepiniz cok opudunuz:)
Kizlar ceza verin bana oglede kacamak yaptiiiiiimdisaridaydim nuggetlar yedim:s
sabah
2 dılım karısık tahıllı ekmek
6 zeytın
1 dılım otlu peynır
1 tatlı kasıgı visne recelı
1 domates
yesıl cay
ara
10 badem
1 parca bıtter cıkulata
öğlen
1 kepekli ekmeğe marullu ton balıklı sandwich
yesıl cay
spor 3 saat
ara spor arasında 1 portakal
aksam
1 portakal
1 elma
1 buyuk bardak sut
bugunude boyle kapattık yarın lıght pogca ve kek yapacagım ıyısallah haftaiçi canım istedıkce ara ogın veya kahvaltıda yıyecegım
bıraz once az yaglı az sekerlı lımonlu kek yaptım ucundan azıcık tadına baktım guzel olmus sabah kahvaltıda arada yıyecegım dılımleyıp buzluga atacagım bırde kepeklı az zeytın yaglı pogca yapacagım onuda ara ogunlerde yıyecegım coook mutluyum bunları yıyebılme ozgurlugu ne guzel bısıymıs
Merhaba kızlar, ben de eylül ayından beri yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak yaklaşık 7 kg verdim. 2 gün önce sayfanızı gördüm, ilk sayfayı okudum, sonra mevsimlerdenroma bloğuna girdim ve çok sevdim. Ben de katı diyetlere, mucize formüllere hiç prim vermedim bugüne kadar. Mehtap ta sağlıklı beslenmeyi öğretiyor aslında, okuyunca "tam benlik" dedim. Hemen değil ama bir sonraki grubuna katılırım belki diye düşündüm. Bu arada da hem bloğu, hem sizin başlığı arada ziyaret etmek isterim. Hepimiz hafifleyelim en kısa zamanda inşallah.
Kizlar ceza verin bana oglede kacamak yaptiiiiiimdisaridaydim nuggetlar yedim:s
cezan geliyor 200 tane ip atlıyorsun,100 tane mekik çekiyorsun:)
menüm:sabah:
2 dilim ekmek kadar bazlama
5 zeytin
dereotu,maydonoz
2 bardak çay
ara;
!mandalin
1 kase yoğurt
öğlen;
1 kase sebze çorbası
7-8 kaşık kıymalı ıspanak,1 dilim ekmek
ara;^
3 lokum(kek yerine)
akşam;
fırında balık,yeşil salata
herkese merhaba.. ben de 6 gündür bu diyeti yapıyorum.şimdi sayfanızı görünce çok sevindim. sayfayı açanlara çok teşekkürler..
6 aydır diyet yapıyorum ama 4 aydır kilo vermem durmuştu.hatta 60-69 kilo arasının sayfasında yazıyordum bir ara, duraklama olunca hevesim de kalmadı.diyetisyen diyeti de iyiydi ama Mehtap hanımın diyeti daha alternatifli, bana daha uygun geldi. Her neyse çok uzatmayayım , bana diyet demeyin aralıksız bir saat konuşabilirim :))
bilgilerim:
isim ayça
yaş 31
boy 152
başlangıç kilo 59
hedef kilo 53
20.01.13 menüm
sabah 1 fincan yeşil çay, kırmızı biber 1 kk az yağlı beyaz peynir,5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 portakal
öğlen 7 yk z. yağlı pırasa, 2 köfte
akşam (yemeği erken yedik bugün malum pazar)balık salata
20.01.2013 Menüm:
Sabah:
1 bardak su
Kahvaltı11.30)
2,5 dl. tam buğday ekmeği
30 gr. lor peyniri
2 yk. menemen
4 zeytin
3 tk. kaymak (evde kaynattığım sütün kaymağı)
1 tk ayva reçeli
domates, maydanoz, dereotu, fesleğen, 1tk zeytinyağı, pul biber, limon karışımı.
Ara:
10 badem
10 kuru dut
Akşam17.30)
1 kase yayla çorbası
1 lahmacun (eşim Urfa' ya seyahate gitmişti gelirken hediye! olarak getirmiş)
1 bardak ayran
roka, turp
Ara:
3 ad. hurma (arabistan hurması)
merhaba arkadaşlar
güzel bir hafta diliyorum
hafta sonu bende kaçamak yaptım maleseffff
bugün telefi edeceğim
serapcığım çeyrek organik çavdar ekmeğim var iç kısmını aldım içine tavuk koydum kalorisi fazla mı
kafama takıldı sabahda 1 dilim yedim
akşamları ekmek yemiyorum
bilgilendirirsen sevinirim
Canım söylediğin gibi bence kalori hesabını aşmamaışsın, ama yinede ceza istiyorsan aşmadıgın için küçük bir ceza geliyor.10 kere ip atlıyorsun.
haftasonu hic giremedim haaklisiniz artik pazarlari calisiyorum esim ve cocuklarda evde oldugu icin laptop bana kalmadi hatta bugünde okullar kar dolayisiyla kapandi cocuklarim yine evde kizimdan zorla aldim. öncelikle yyeni gördüm sevgi ablacigim basin sagolsun Allah sabir versin. kardesinde ameliyat olmus cok cok gecmis olsun seninde rahatsizliklarin varmis Allah sifalar versin. dallidacigim gelmis tekrardan evine hos gelmis. ameliyat olacakmissin canim olda kurtul inan beni biliyorsun bende tarih yaklastikca bir korku bir stress mahvediyor insani olduktan sonrada iyiki olup kurtulmusum demistim zaten uyuyorsun kalktiginda hersey bitmis oluyor. sen sakin korkma. arkadaslar 89- la 91 arasinda gidip geliyorum derken bu sabah tartildim 92 olmusum. galiba bu hafta diyete baslayacagim diye ne bulduysam yedim.menümü aksam hepsini birlikte yzacagim aksam giremezsem yrin sabah yazarim. masallah sizler iyi gidiyorsunuz. daha tartilmadiniz degilmi 12 günün sonundami tartilinacak serapcim. öpüyorum hepinizi iyi diyetler...
serapcim üzülme tam bir hafta oldu diyetinde bir kez kacmak yapmissin oda cok normal. hemde öyle cokda fazla kacirmamissin. olacak o kadarcik. sonucta bizde insaniz ve nefsimiz var demi ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?