Bugünkü menüm:
sabah:
3 küçük domates
1 /2 bağ kuzu kulağı
dereotu
çörekotu
nar ekşisi
1 parça peynir
5 zeytin
maydonoz
1 tatlı kaş.zeytinyağıyla yapılmış salata
2 dilim ekmek
2 bardak çay
ara:
1 kase yoğurt
1 mandalin
ara:
4 kepekli bisküvi
akşam:
4 dilim palamut
yeşil salata
1 dilim ekmek
EKMEĞİ BUgÜN İKİ ÖĞÜN YAPMAK ZORUNDA OLDUĞUM İÇİN YEDİM.
Yatmadan 1 bardak süt içeceğim.
ne diyorsunuz?
Ikinci diyet cok ac birakicak bizi:)
Günaydın Serapcığım ve arkadaşlarım
Serap sen erkencisin,gerçi bende kızımı gönderdim ve ütümü de bitirdim. Biraz sonra kahvaltımı yapacağım, aç alınması gereken ilaçlarımı aldım biraz beklemem gerekiyor bende bir bakayım dedim.Dalida hala gelemedi,işleri bitmedi galiba.Sen zaten benzeri bir diyet uyguluyordun ama ben de hiç zorlanmıyorum. İki gündür çok çabuk doyduğumu hissediyorum.
Günaydın canım. E maşallah sen de baya erkenciymişsin :) Bir sürü iş yapmışsın. Bizde de hayat erken başlar, saat 6-6.30 gibi ayaktayız. Ama ne yalan söyleyeyim senin kadar hamarat değilim. Kahvaltı, gazete, sabah haberleri, çay keyfi vs.Ama şimdi kalkıp sebze yemeği pişireceğim. Akşam eve gelirsek ne yiyeceğimizi şaşırmayalım
Evet, Dallida arada uğradı ama sanırım diyete başlayamadı. Gurbet de belki başlarım dedi ama, tekrar yazamadı. Bilgisayar sırasını çocuklara kaptırmıştır :)
Benim diyetimde sebzeleri salata halindeydi, beyler sebze yemediği için... Şimdi eşim mecburen yiyor, malum O' nu da diyete başlattımAlışıyoruz galiba, bir de yemekten korkarak hep az yemeye çalışıyorduk. Şimdi ihtiyacımız kadar yiyoruz. Mehtap Hanım' ın listeleri açlık hissini yok etmeye yönelik. 1 haftadan sonra gerçekten de açlık kalmadı bende de
Ben de bugün yengemin mevlidine gideceğim, galiba yemek vereceklermiş, uygun olanı yerim.
Serapcım, tickerına baktım bence sen vermen gereken kiloyu ilk tartılmaya kadar verirsin gibi geliyor bana.lütfen verdikten sonra da koruma döneminde de ayrılma, bizleri çok güzel motive ediyorsun.Canım kilo çizelgen değişmiş tartıldınmı?
Günaydın arkadaşlar,bugün den itibaren bende diyetteyimDün giremedim,tekrar hastaneye gittim,anestezi doktoru ile görüştüm,sonra ameliyat için gün almak istedim ama vermediler,ordan oraya gönderdiler,çok canım sıkıldı..şimdi gün almak için adetimin ilk günümü bekliyeceğim.
Boy:172cm
Kilo:81kg
Hedef:69
Serapcım,beni de listeye alır mısın?
Akşam menümü yazarım...şimdi geçmişi okuyacağım,bakkalım neler yapmışsınız?
Günaydın Dallidacım. Sıkma canını, her şeyin zamanı var. Allah hayırlısını versin
Şekerim grubun doğal üyesi olarak listedesin zaten, bilgilerini ekliyorum
Günaydın Dallidacım. Sıkma canını, her şeyin zamanı var. Allah hayırlısını versin
Kızlarcım, ben gidiyorum. Herkese güzel bir gün diliyorum
Anladım canım,aslında doğru söylüyorsun, yanımda bir şeyler götürsem iyi olacak.Bence sandviçini hazırla, orada muhtemelen pilav-kavurma ya da hamur işi ikramlar olabilir. 2 dilim ekmeğin arasına peynirli domatesli güzel bir sandviç hazırla canım
İnşaallah dediğin gibi olur, sizler de beni motive ediyorsunuz Sevgicim. Ayrılmamaya çalışacağım. Hayır canım tartılmadım. O çizelge aralık sonundan beri öyle. 63.9 a düştüm, sonra 65.5 e çıktım. Tekrar Mevsimlerden Roma ile diyete başladım. Ticker' ı değiştirmedim.
Canın sağ olsun,geç olsun güç olmasın.Allah bir yoluna koymuştur.Günaydın arkadaşlar,bugün den itibaren bende diyetteyimDün giremedim,tekrar hastaneye gittim,anestezi doktoru ile görüştüm,sonra ameliyat için gün almak istedim ama vermediler,ordan oraya gönderdiler,çok canım sıkıldı..şimdi gün almak için adetimin ilk günümü bekliyeceğim.
Boy:172cm
Kilo:81kg
Hedef:69
Serapcım,beni de listeye alır mısın?
Akşam menümü yazarım...şimdi geçmişi okuyacağım,bakkalım neler yapmışsınız?
Hayırlı olsun tekrar hoş geldin canım.Günaydın Sevgi abla,günaydın Serapevet,bugün başladım
Serap benimde şimdiki kilomu hedef kilo olarak girmişsiniz, hedef olarak şimdilik 65 yazalım.Günaydın Dallidacım. Sıkma canını, her şeyin zamanı var. Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?