Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Tabi ki canım senin olsun Teşekkür ederim canım.

Hımmm. Bilemedim valla. Sanki biri ceviz diğeri badem ya da fındık gibi geldi. Yani aynı kuru yemişi yememek gibi anladım.
Akşam çorba serbest değil ama ben içeceğim çünkü boğazım çok ağrıyor. Bol acılı, kimyonlu yarım kase çorba içip ana yemeğin miktarını azaltacağım.
Akşam yemeğinden 2 saat sonra sütünü sıcak ve içine çay kaşığının ucuyla Türk kahvesi ilave edilmiş olarak içersen açlık hissetmezsin.

Son düzenleme:
aaa ıyı fıkır hemen yarın deneyecegım kahvelı sutu tesekkurler

jasmın hosgeldın aramıza

canim ya süpersin herkese yardimci oluyorsun motive ediyorsun byildim sana valla. yeni bir sürü arkadas gelmis gruba ne güzel. ben pazaartesi baslayacgim insallah. ben baslaana kadar sizler kesin 1,5 - 2 kilo verirsiniz. cok güzel gidiyorsunuz. kizlar diyette hersey var o yüzden yüzümüz cökmeden sacimiz dökülmeden zayiflayacagiz insallah. sevgi ablayi göremedim bugün acaba rahatsizdi ondanmi giremedi insallah diyetine sahip cikmistir. simdilik öpüyorum hepinizi kacamaksiz diyetler . benide listeye almissiniz. yasim 36 boy- 175 kilomu pazartesi tartilip yazarim galiba kilo aldim yine bakalim kac cikacak pazartesi. görüsürüz arkadaslar

canım benim hedef 55:) 800 gr beni kurtarmaz:)

Teşekkür ederim canım. Evet canım listedesin, kaçacak yerin yok yani Pazartesi yeni başlangıcınla birlikte bekliyoruz Gurbetçim :)
Sevgi' yi ben de çok merak ettim. Dün hiç gelmedi, sabahtan bu yana yine yok. İnşaallah sağlığı yerindedir.

daha önceden bu diyeti uygulayıp zayıflayan var mı acaba ?

2 mesaj yukarıda Jasmin deneyiminden bahsetmiş Kanmakacım...

canım benim hedef 55:) 800 gr beni kurtarmaz:)

Düzelttim şekerim.

Dun giremedim bugun sinavdan sonra gelip dunkunu ve bugunkunude paylasacagim:)

Merhaba arkadaşlaryeni topiğimiz hayırlı olsunpazartesi bende burdayım inşAllahevde ancak yerleştim..bi de amelyat olacam ya...şimdi onu için uğraşıyorum çünkü lokal anestezi ile yapılmıyor,genel anestezi lazım. Bir değil,ikitane polipim var...neyse,Rabbim dermansız dert vermesinSevgiler

Dallidacım seni gördüğüme çok sevindim Amin canım, hepimize uğur getirsin bu topik... Yeni evinizde sağlıkla, bolluk ve bereket içinde yaşayın inşaallah :109:
Geçmiş olsun canım. Ameliyat için gün belirlendi mi? Amin, kolay operasyonlar bunlar güle oynaya girer güle oynaya çıkarsın inşaallah Pazartesi yeni başlangıçla bekliyoruz canım Ama arada uğra, yazmak için pazartesiyi bekleme :)

Son düzenleme:
18.01.2013 Menüm:

Sabah:
1 bardak su

Kahvaltı:
1,5 dl. tam buğday ekmeği
50 gr. lor peyniri (pul biber, çörekotu ve 1 tk zeytinyağı ile karıştırdım.)
5 zeytin
1 tk. ayva reçeli
domates

Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası (bol pul biber ve kimyonla)
4 yk ıspanak yemeği
3 yk. yoğurt
1 dl. eti form kızarmış ekmek
Brokoli salatası

Ara:
3 ad. hurma
3 ad. ceviz

Akşam:
1 pors. biftek fajita ( ev yapımı)
brokoli salatası

Gece sütümü içerim

Selam Kızlar, Mehtap Hanım bugün yeni listemizi yayınlamış. 12 günlük ilk etabı bitirdikten sonra bu yeni listeye devam edeceğiz. Listeyi burada yayınlamak için 12 günün dolması bekleyelim derim. Daha erken yayınlarsak Mevsimlerden Roma' yı takip etmeyen arkadaşlarımız için kafa karıştırıcı olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Bu arada yeni listemiz oldukça keyifli; yüksek kalsiyum, bol protein ve bol sebze içeriyor.. Metabolizmamız hızlanacak, yağ yakımı artacak

Sevgiiiiiiiiiiiiii

Geldim canım.kusura bakmayın.Aniden amcamın hanımı öldü ,onun cenazesiyle uğraşırken kardeşim menüsküs ameliyatı sırasının geldiğini söylediler.Daha önce bir kez ameliyat tarihi ertelenmişti bu sefser ertelenemeyeceğini söylediler.Dün yengem toprağa verilirken, kardeşimde ameliyat masasındaydı.dün geç vakit geldim hastaneden,sabahta refakatçi olarak gittim.Diyete gelince dışarıda diyete uygun şeyleri yemeye gayret ettim.Belki birebir uygulayamadım ama kalorileri aşmadığımdan inş. eminim.Yarından itibaren daha da düzenli olacak inş.Bugün cenaze evine tekrara uğrayacağım, yarından itibaren düzenli menü bildirimde bulunurum ,nş.

sabah
1 haslanmıs yumurta
2 dılım tam tahıllı ekmek
6 zeytın
ozel cay

ara
10 badem

öğlen
1 tavuk dönerli sandwich
1 ayran
1 parca bıtter cıkulata(yatmadan once yemedım oglen yedımkı aksama kadar erıtebıleyım=)özlemişim bu tadı su bıle ıçmedım uzun sure tadı damagımda kalsın dıye:)

ara
1 dılım ananas

ara
1 mandalina

aksam
7 yk kapuska
2 yk yogurt
1 domates

yatmadan once yesıl cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…