- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Yara bandım vardı bir ara
Pavyona filan gittiğini bahsetmişti . O pavyon dedi ben kerhane dedim
Sonra sinirle açıkladı bana filan sonra bende baya araştırınca öğrendim
tabii okuduğum gazete haberlerinin de etkisi var
Beklediği tepkinin ona diktir çekmek olduğundan Emin'imGelse nolacak peki? İllaki gelecek gerçi
Kesinlikle!ben olsam taksiye atlar gözümle görürdüm izlerdim bi köşede napıyo diye
böylece aldatıyorsa kadınlara yavşıyorsa bitirebilirdim kafamda
yoksa soru işaretleriyle ömür geçmez.
Kimileri o..pu sever diye bir laf var.Allah belalar... ........ ne diyeyim. Bu piliğe zorla düşenleri anlayabilirim ama para için bunu yapanı anlayamam. Bizimde parasız kaldıgımız zamanlarda oldu biz neden yapmıyoruz gidenede yapanada yaptıranada....
Tek olsam bende giderdim ama öküz için çocuğu Perşan edemem bu soğuktaMasada kadinlar da varmis
Saat 4oldu bu saate kadar gormedi de ne yapmis olabilirki benim aklima kotu seyler geldi cok rahatsoniz konu sahibi ben coktan orayi basina yikmistim
Senin adam gelmezse bana da uyku yok iyi miTek olsam bende giderdim ama öküz için çocuğu Perşan edemem bu soğukta
Kötü tecrübe diyosun
Sağlık olsun cnm genel kültür olmuş sana işte
Ellerine ayaklarına dolansın hepsinin inşallah.Neler duyuyoruz neler.Eşleri evde çocukla beklesinler.Kendileri elin bilmem neleriyle gönül eğlesinler.İradesizler.Kimileri o..pu sever diye bir laf var.
Çok doğru bir laf.
Gencecik taş gibi karısını evde uyutup ,fuhuş yapana giden biliyorum.
Gerçekten adam o..pu seviyor.
Bu dünyanın en eski mesleğiymiş,dünyanın sonuna kadar da var olacak.
Benim gözümde eşini öyle biriyle aldatıyorsa kendine güveni olmayan ezik biri bana göre. Yapanda yaptıranda yatacak yeri yok olmasında zaten.Kimileri o..pu sever diye bir laf var.
Çok doğru bir laf.
Gencecik taş gibi karısını evde uyutup ,fuhuş yapana giden biliyorum.
Gerçekten adam o..pu seviyor.
Bu dünyanın en eski mesleğiymiş,dünyanın sonuna kadar da var olacak.
işin en iğrenç tarafı da o kadınların pisliğini kendi karısına da bulaştırıyorEllerine ayaklarına dolansın hepsinin inşallah.Neler duyuyoruz neler.Eşleri evde çocukla beklesinler.Kendileri elin bilmem neleriyle gönül eğlesinler.İradesizler.
Evet benim bulunduğum ilçede transseksüeller var evli barklı eşleri kapalı bamaz kılan amcalar travestilere gidiyor.Sonra kadınlar mikrop kapıyor böyle.işin en iğrenç tarafı da o kadınların pisliğini kendi karısına da bulaştırıyor
Tövbe yarabbimEvet benim bulunduğum ilçede transseksüeller var evli barklı eşleri kapalı bamaz kılan amcalar travestilere gidiyor.Sonra kadınlar mikrop kapıyor böyle.
O yüzden kimse eşine güvenmemeli çocuk olmuyor diye üzülüyordum meğer erkeklerin Bebek istemesi kadını tamamen eve kapamakmış.Kimse bakamasın çocuklarla uğraşmaktan benim peşime düşürmesin diyemiş.Fikirlerim değişti valla.Tövbe yarabbim
İllaki istisnalar vardır ya bence öyle düşünmeO yüzden kimse eşine güvenmemeli çocuk olmuyor diye üzülüyordum meğer erkeklerin Bebek istemesi kadını tamamen eve kapamakmış.Kimse bakamasın çocuklarla uğraşmaktan benim peşime düşürmesin diyemiş.Fikirlerim değişti valla.
Eşimin de istisnalara dahil oldugunu düşünüyorum ama o bile bazen abuk sabuk konuşuyor.O bile böyle düşünüyorsa hepsi aynı diyorum.Şu anda peşimden ayrılmıyor kıskanıyorum diyor.Ama Bebek olunca kıskanmayacagını biliyorum.İllaki istisnalar vardır ya bence öyle düşünme
Peki bunu nasıl saglsdın bana da anlatırmısın özelden burda konuyu dagıtmayayım...Eşimin de istisnalara dahil oldugunu düşünüyorum ama o bile bazen abuk sabuk konuşuyor.O bile böyle düşünüyorsa hepsi aynı diyorum.Şu anda peşimden ayrılmıyor kıskanıyorum diyor.Ama Bebek olunca kıskanmayacagını biliyorum.
Eşimin de istisnalara dahil oldugunu düşünüyorum ama o bile bazen abuk sabuk konuşuyor.O bile böyle düşünüyorsa hepsi aynı diyorum.Şu anda peşimden ayrılmıyor kıskanıyorum diyor.Ama Bebek olunca kıskanmayacagını biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?