Meyhanedeymiş...

Kötü tecrübe diyosun
Sağlık olsun cnm genel kültür olmuş sana işte

Allah belalar... ........ ne diyeyim. Bu piliğe zorla düşenleri anlayabilirim ama para için bunu yapanı anlayamam. Bizimde parasız kaldıgımız zamanlarda oldu biz neden yapmıyoruz gidenede yapanada yaptıranada....
Kimileri o..pu sever diye bir laf var.
Çok doğru bir laf.
Gencecik taş gibi karısını evde uyutup ,fuhuş yapana giden biliyorum.
Gerçekten adam o..pu seviyor.
Bu dünyanın en eski mesleğiymiş,dünyanın sonuna kadar da var olacak.

Masada kadinlar da varmis
Saat 4oldu bu saate kadar gormedi de ne yapmis olabilirki benim aklima kotu seyler geldi cok rahatsoniz konu sahibi ben coktan orayi basina yikmistim
Tek olsam bende giderdim ama öküz için çocuğu Perşan edemem bu soğukta

Kötü tecrübe diyosun
Sağlık olsun cnm genel kültür olmuş sana işte

Allah kimseyi karşımıza boşuna çıkarmıyor
Sevgili değildik . Yara bandıydık sayesinde çok şey öğrendim
Bu kadar bilinçliysem onun sayesindedir .

Konu sahibi eve gelince içeri alacak mısın ?
Yarın çocuğu ona bırak çık felekten bir gece çalı

Ellerine ayaklarına dolansın hepsinin inşallah.Neler duyuyoruz neler.Eşleri evde çocukla beklesinler.Kendileri elin bilmem neleriyle gönül eğlesinler.İradesizler.

Benim gözümde eşini öyle biriyle aldatıyorsa kendine güveni olmayan ezik biri bana göre. Yapanda yaptıranda yatacak yeri yok olmasında zaten.

işin en iğrenç tarafı da o kadınların pisliğini kendi karısına da bulaştırıyor
Evet benim bulunduğum ilçede transseksüeller var evli barklı eşleri kapalı bamaz kılan amcalar travestilere gidiyor.Sonra kadınlar mikrop kapıyor böyle.

İllaki istisnalar vardır ya bence öyle düşünme

İllaki istisnalar vardır ya bence öyle düşünme
Eşimin de istisnalara dahil oldugunu düşünüyorum ama o bile bazen abuk sabuk konuşuyor.O bile böyle düşünüyorsa hepsi aynı diyorum.Şu anda peşimden ayrılmıyor kıskanıyorum diyor.Ama Bebek olunca kıskanmayacagını biliyorum.

Peki bunu nasıl saglsdın bana da anlatırmısın özelden burda konuyu dagıtmayayım...

Bu gün sohbetten ban yiyeceğim sanırım
Ama neden bebek olunca peşinde koşmasın bir bekar olarak merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…